sevdigimin yaptıgı.s yorum bekliyorum kızlar

ahmetim

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
65
0
6
35
Konya
anlatsam mi anlatmasam mi çok düşündüm ama kafamı yemek üzereyim eşimin telini karıştırırken eski görüştüğü kızları yakaladım hala gorusmekteymış bir oğlumuz var nasıl yaptın yazıklar olsun diyerek feryad ettim ama ben onunla severek evlendim bir daha yapmayacağına çocuğunun üstüne yeminetti affettim ama içim içimi yiyor yüzüne her baktığımda o yazışmaları görüyorum daha 2 yıllık evliyim çocugum için susuyorum nolur bi akıl verin

anlatsam mi anlatmasam mi çok düşündüm ama kafamı yemek üzereyim eşimin telini karıştırırken eski görüştüğü kızları yakaladım hala gorusmekteymış bir oğlumuz var nasıl yaptın yazıklar olsun diyerek feryad ettim ama ben onunla severek evlendim bir daha yapmayacağına çocuğunun üstüne yeminetti affettim ama içim içimi yiyor yüzüne her baktığımda o yazışmaları görüyorum daha 2 yıllık evliyim çocugum için susuyorum nolur bi akıl verin

çok üzücü... ne yazışmışlar eskiye dönükmü aşk falaNMI

konusmaları ne sekılde?

belkı hal hatır sorulup kapatılmıstır diye dusundum ama neden saklanır ki, boyle bırsey oldugunda sıze soylemelıydı.. bence bıraz sessızce gozlemleyın cok fazla o kadınla ılgılı soru sorup onu kafasına sokmayın esınızın bunaltmayın.. cevremde var boyle ornekler aman dıyorum..

ztn eger boyle bırsey varsa (insallah yoktur) mutlaka tokezleyıp hata yapıcaktır..

Son düzenleme:
Ayrılma gibi bi'şey yoksa mesaj içeriğine odaklan ve hattını değiştirt. Sağlam da korkuttun mu belki bi'daha bu kadar küçük düşürmez kendini:19:Yani aman nasılsa affediyo diye ufak bi'olay gibi algılamasın bu durumu eğer öyle olursa sakat.

nasılsın hala bekar mısın buraya gel bulusalım falan işte hatırlamak dahi istemıyorum ama:(

Eşiniz kızlarla ne şekilde konuştu bilmiyorum ama sizden bir ricam var birdaha çocuğunuzun üstüne yeminler ettirmeyin,çocuğunuzu bu tür olaylara alet etmesine izin vermeyin çocukların üzerine yemin edilmez.

Allahim sen biz kadinlra yardim et,
Ne erkekler war yaa, nasil bi vicdanla yapabiliyorlar.
Sinirlerim zipladi yne,
Burdaki yazilari okudukca kafayi yiyorum.
Arkadasim, bi sans wer derim. Ama kendini de mahfetme.
Onun yaptgi bir suçun ceremesni sen cekme neolur.
O hata yapti diye sen hayattan soguma, gunlerini öldürme.
Sende suç varmis gibi kendini sorgulama. Hayat bu herkesin basina neler neler gelior.
Ben aldatmanin her turlusune karsiyim,
Bnm esim yapsa durumu nasil karsilarim onu da bilmiorum.
Ama allahdan sabir dile. Mükaftini allahdan bekle.
Ya sna ne desem boş bliorm ama neolur onun hatasini sen uzulerek cekme.
Esine kotu davranma aksine ckk iyi dawran. İyi davran ki hatasini anlasin.
Vicdan azabi ceksin. Neden yaptm die pesinde dolansin.
Ablam hep der bana kocani iyiliginle ez diye.
Sende oyle yap. Ben ndn yaptm karima ogluma bunu desin.
Ama sen onun yanindaymişsin gibi bilsin.
Lutfen arkadasim mahfetme aglamaaaa. Biraya yaz derdini buraya dök.
Esine ofken kalmasin.
Erkekler inan sadece bundan anlar.
Tarsma tartismayi dogurur. Bunu bil. Aeo

Ayrılma gibi bi'şey yoksa mesaj içeriğine odaklan ve hattını değiştirt. Sağlam da korkuttun mu belki bi'daha bu kadar küçük düşürmez kendini:19:Yani aman nasılsa affediyo diye ufak bi'olay gibi algılamasın bu durumu eğer öyle olursa sakat.

iyice korkuttum babamın yanına giderim sehir degistiririm oglumu da yanımda gotururum dıye korktu ama yıne de aklımdan cıkaramıyom zamanla gecer mı ki?

Allahim sen biz kadinlra yardim et,
Ne erkekler war yaa, nasil bi vicdanla yapabiliyorlar.
Sinirlerim zipladi yne,
Burdaki yazilari okudukca kafayi yiyorum.
Arkadasim, bi sans wer derim. Ama kendini de mahfetme.
Onun yaptgi bir suçun ceremesni sen cekme neolur.
O hata yapti diye sen hayattan soguma, gunlerini öldürme.
Sende suç varmis gibi kendini sorgulama. Hayat bu herkesin basina neler neler gelior.
Ben aldatmanin her turlusune karsiyim,
Bnm esim yapsa durumu nasil karsilarim onu da bilmiorum.
Ama allahdan sabir dile. Mükaftini allahdan bekle.
Ya sna ne desem boş bliorm ama neolur onun hatasini sen uzulerek cekme.
Esine kotu davranma aksine ckk iyi dawran. İyi davran ki hatasini anlasin.
Vicdan azabi ceksin. Neden yaptm die pesinde dolansin.
Ablam hep der bana kocani iyiliginle ez diye.
Sende oyle yap. Ben ndn yaptm karima ogluma bunu desin.
Ama sen onun yanindaymişsin gibi bilsin.
Lutfen arkadasim mahfetme aglamaaaa. Biraya yaz derdini buraya dök.
Esine ofken kalmasin.
Erkekler inan sadece bundan anlar.
Tarsma tartismayi dogurur. Bunu bil. Aeo

Sagol arkadasım belki de en iyisi senı dınlemek cok tesekkur ederım içim bıraz olsun ferahladı sende aeo dedıklerını yapacagım

kızlar nasıl cevap vermiş peki :26: görüşme var mı sadece telde mi kalmış olay:25:

nasıl dayandın o mesajı görünce hayret.yanlış anlama vur kır boşan demiyorum bana düşmez haddim değil.ama kendi acımdan düşünüyorumda bu tür mesaj yollayacak eski arkadaşına gücümün yettiği kadar saldırırım ona ewdeki bütün eşyaları parçalar valizimi çocuğumu alıp ailemin yanına dönerim bide boşanması davası açar yoluma bakarım.tabi dediğim gibi bu sadece benim adıma yazdığım bişey.ve asla unutamam yaaa her defasında aklıma gelir. o kadını neden çağırıyo buluşmaya çok açık ortada.herhalde oturup dünya meselelerini konuşmak için değil.inşallah bu durumu atlatırsın.kendim yaşamış gibi yüreğim sıkıştı yemin ederim.allah yardımcın olsun..

Eşiniz kızlarla ne şekilde konuştu bilmiyorum ama sizden bir ricam var birdaha çocuğunuzun üstüne yeminler ettirmeyin,çocuğunuzu bu tür olaylara alet etmesine izin vermeyin çocukların üzerine yemin edilmez.

haklısın arkadasım ama o an cocugum elımdeydı bi an oldu

Eski erkek arkadaşı ile hala telefonda görüşen bir kadının 2 yıllık evlilik ve çocuk hatırına affedilme olasılığı ne kadar ise evliliğinizde sizde eşinize aynı oranda yaklaşın :34:

Sen uzulme o üzülsün. O uzulsun ki hataasini anlasin.
İnsanlar korkulaeiyla yasayamaz. Aklina getirme bile.
İnadina mutlu ol hayataa.. oglunlaa ilgilen,
Ona muhtesem bi anne ol. Erkek ewlat yetistirmek cok zor
Bnmde erkek evladm war, ellernden oper, 1yasina gorocek bu ay.
Kocam basit bi olaya bagirir tmm haklsn derm , snra vicdan ypar gelir ozur diler.
Ama eski ben napardii, tartisirdk yaa ustune gderdm.
Bagirirdm cagirirdmm, a
Susmazdmmm.. olay daha ck buyurdu.
Aglardim sabah kdr. O fosur fosur uyurdu. karisi aglams uzulms.
Snra bisekilde duzelrsk ben uzuldgmle kalirdm.
Smdi hiiicc takmiorm.
Bi hata mi yaptm ayy askm haklsn esseklk ettm diorm susuoo, 5dk snra gelip bi seklde gnlumu alior.
Sende esine vicdan yaptir. Uzulen sen degil o olsun.
Hi oldu ki bidaha yapti. Ee artk bliordur affedilmicegni. O kdrda ökuz degildir dimi.
Arkadasm destekcinm. Bende ablam sayesnde boyle iyilestm.
Evlilik zor muessese walla.
Allah biz kadinlara yardm etsn, sabir wersn

nasıl dayandın o mesajı görünce hayret.yanlış anlama vur kır boşan demiyorum bana düşmez haddim değil.ama kendi acımdan düşünüyorumda bu tür mesaj yollayacak eski arkadaşına gücümün yettiği kadar saldırırım ona ewdeki bütün eşyaları parçalar valizimi çocuğumu alıp ailemin yanına dönerim bide boşanması davası açar yoluma bakarım.tabi dediğim gibi bu sadece benim adıma yazdığım bişey.ve asla unutamam yaaa her defasında aklıma gelir. o kadını neden çağırıyo buluşmaya çok açık ortada.herhalde oturup dünya meselelerini konuşmak için değil.inşallah bu durumu atlatırsın.kendim yaşamış gibi yüreğim sıkıştı yemin ederim.allah yardımcın olsun..

evet ama napabiliim canımın içi söyle cocugum var ailenın yanında 3 gun dur 5 gun dur daha ne kadar onlarda demıcekler mı bız bunun cocuguyla mı ugrascaz bıde benım aılem dagıldı uvey babamın yanında olamam kı kendı babamın yanına gıderım zaten oda sorun degıl de ama yıne de sevdım işte neler yasadım onun icin

Son düzenleme:

yazışmalar hala mı devam ediyo anlamadım
affettikten sonra tekrar devam mı etti yani

ayrıca birden çok kızla mı yazışmış

Sen uzulme o üzülsün. O uzulsun ki hataasini anlasin.
İnsanlar korkulaeiyla yasayamaz. Aklina getirme bile.
İnadina mutlu ol hayataa.. oglunlaa ilgilen,
Ona muhtesem bi anne ol. Erkek ewlat yetistirmek cok zor
Bnmde erkek evladm war, ellernden oper, 1yasina gorocek bu ay.
Kocam basit bi olaya bagirir tmm haklsn derm , snra vicdan ypar gelir ozur diler.
Ama eski ben napardii, tartisirdk yaa ustune gderdm.
Bagirirdm cagirirdmm, a
Susmazdmmm.. olay daha ck buyurdu.
Aglardim sabah kdr. O fosur fosur uyurdu. karisi aglams uzulms.
Snra bisekilde duzelrsk ben uzuldgmle kalirdm.
Smdi hiiicc takmiorm.
Bi hata mi yaptm ayy askm haklsn esseklk ettm diorm susuoo, 5dk snra gelip bi seklde gnlumu alior.
Sende esine vicdan yaptir. Uzulen sen degil o olsun.
Hi oldu ki bidaha yapti. Ee artk bliordur affedilmicegni. O kdrda ökuz degildir dimi.
Arkadasm destekcinm. Bende ablam sayesnde boyle iyilestm.
Evlilik zor muessese walla.
Allah biz kadinlara yardm etsn, sabir wersn

amin gercektende zor muessese allah ablanın yasını uzun etsın keske bana da akıl verecek yanımda duran bır ablam büyügüm olsa

yo devam etmıyor su anda barıstıgımzdan berıde teli bnde ve bırden cok kızla yazısmıs

pislik adam bide birden fazla kızla artık hangisi olursa olsun dedi heralde
bu erkeklerden nefret ediyorum cidden
ben olsam böyle birşeyi kaldıramazdım hep aklıma gelirdi

ama artık affetmişsin evlilii bitirmeyeceksen unut bence kendini yıpratma
eğer bi daha olursa boşanırsın
ama temkinli ol gözün kapalı güvenme
ve her an bırakıp gidebilecek bi kadın izlenimi ver ona bağlı boşanamayacak bi kadın görüntüsü çizme

aslında şu yazdıklarım ne kadar acı erkek çapkınlık yapmasın diye kadınlar ne yapacağını şaşırıyo
hem dedektiflik yapıyolar hem içleri almasa da affediyolar
çok yazık gerçekten

Back
X