Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle canım zaten bundan sonra maymun gozunu actı aaeo
Cnm allarkadasimfeeahlatsın. Tetikte ol ama kendini yıpratma sakın. O korku eşine yetmiştir die düşünüyorum. Olumsuz düşünme,bi de şu taraftan bak:en iyi erkek pişman olmuş erkektir
Görüşme var ama buluşma yok demişsiniz :s Kusura bakmayın, ben anlayamadım :s
maymunun esine karsi gozunu acmak zorunda olmasi ne aci.
Ucok zor bir durum, guven tekrar kurulmaz ama her tartismada da yuzune carparak iliskinizi iyice yipratma. Dile getirmemeye calis, kendine hakim ol. Bu arada sende aktivitelerini, sosyal hayatini canlandir, calisiyorsan daha cok isine saril ki ayrilik korkusu, sen ondan vazgecersen yikilmaz hayatini idare edersin korkusunu yasasin. Seni guclu ozgur gorurse bidaha yapmamaz. Ama ezik, ona bagimli, onsuz yasayamaz hissi uyandirirsan devami gelir, nasilsa gidemez rahatligi.
iyilikle cezalandır demiş bir arkadaş asla katılmıyorum onlar aldatıcak bir de iyiliğimizle müfakatlandırılacaklar öyle misonuna kadar süründür.... bir de bunu affedebileceğini düşünmüyorum çünkü güven tek kullanımlıktır, tek hakkını kullanmış oldu. içinde hep bir şüphe kalıcak bundan sonra :18:
tabiki her zaman kalacak unutamam ama napabilirim iyiki benım durumumda degılsın olsaydın benı sende anlardın cocugum var ona yapamam boyle bıseyi cok yıpranır
sizi anlıyorum, hem de öyle iyi anlıyorum ki benden başkası bu şekilde anlayamaz.... eski ilişkimde aynı durumu birebir yaşadım.... bu yüzden konuyu okuyunca çok sinirlendim, o günlerdeki karın ağrılarım aklıma geldi, tam bir çıkmazdaydım. o da yeminler etti, aldatmadım eski dost muhabbeti gibiydi dedi, bir daha kimseyle konuşmıcam dedi... ya bir daha yapmazsa diye soru işaretlerim olsa da, ilişkiyi bitirme kararı ağır bastı... ben bekarken fark ettim çok şükür ki, evli olmadığım için evli olsaydım da aynısını hemen yapardım diyebilmem mümkün değil kimse yaşamadan bilemez. Ama 1 senelik ciddi ilişkimi bir çırpıda bitirdim. Çünkü güven kalmamıştı, tel no değiştirmek de çözüm değil çünkü yapacak olan her şekilde yapar engel olunamaz. başka no alır yine yapar....
iyiki de bitirmişim, şimdi çok mutluyum.... karşıma dünyalar iyisi sevgilim çıktı. iyiki o ilişkim bitmiş...
sizin açınızdan düşününce en azından gözdağı verseydiniz daha yararlı olurdu gbi, böyle sadece lafta kalmış giderim, terk ederim cümleleri gibi geldi....
gözdagı vermek nasıl mesela?
anlatsam mi anlatmasam mi çok düşündüm ama kafamı yemek üzereyim eşimin telini karıştırırken eski görüştüğü kızları yakaladım hala gorusmekteymış bir oğlumuz var nasıl yaptın yazıklar olsun diyerek feryad ettim ama ben onunla severek evlendim bir daha yapmayacağına çocuğunun üstüne yeminetti affettim ama içim içimi yiyor yüzüne her baktığımda o yazışmaları görüyorum daha 2 yıllık evliyim çocugum için susuyorum nolur bi akıl verin
geçmiştekileri unutmayı calişin , önemli olan eşinizin bundan sonraki hareketleri.
Başarılar