SEVDİĞİN İNSANA AŞKINI HAYKIRMAK

Bence bu iş taktik işi filan değil. Yani taktik uygulasan bile olmayacağı varsa olmuyor. Ben çekinmem ne hissediyorsam direk söylerim mesela. Haa karşı taraf bunu ego meselesi haline getirip havalara girersede hiç umursamam onun kendi sorunu. Önemli olan benim hissettiğim şeyler. Sonuçta karşı taraftan net bir cevap alırım. Eğer duygularımın karşılığı yoksada en azından kafam rahat olur. Önüme bakarım.

Kızlar sevdiğiniz adamı kendinize nasıl çekersiniz direkt yüzüne hislerinizden bahseder misiniz yoksa başka taktikler mi uygularsınız diyelim ki direkt yüzüne hislerimizden bahsettik tepkisi nasıl olur o saatten sonra bize bakışı nasıl olur

Sevgli mi? Flört mü? Sevgilimse söylüyorum zaten :) Flört ederken pek söyleyemiyordum ama bence yeşil ışık yak 😂 Hoşlandığıbı belli et, açılmayı o yapsın eğer hisleri varsa

Ben hoşlandığım kişiye direk söylemedim de ortak arkadaşımız vardi ağzında yarım mercimek ıslanmayan tipinden... Ona ben ulaş tan hoşlanıyorum aslinda aramızda kalsın gibi birşeyler söyledim oda tabi gitti ulaş a yetistirdi biliyordum ztn ulaaşta bana mesaj attı hemen sonra oyle başladıydı. ;) yani dolaylı yoldan söyledim direkt söylemekten çekindim arkadaşım dediğinde hoşlanmıyorsa hic tepki vermez diye düşünmüştüm risk almaktan korkarım biraz 🤭

Ben hoşlandığım kişiye direk söylemedim de ortak arkadaşımız vardi ağzında yarım mercimek ıslanmayan tipinden... Ona ben ulaş tan hoşlanıyorum aslinda aramızda kalsın gibi birşeyler söyledim oda tabi gitti ulaş a yetistirdi biliyordum ztn ulaaşta bana mesaj attı hemen sonra oyle başladıydı. :KK66: yani dolaylı yoldan söyledim direkt söylemekten çekindim arkadaşım dediğinde hoşlanmıyorsa hic tepki vermez diye düşünmüştüm risk almaktan korkarım biraz 🤭
Ben de korkarım risk almaktan sizir yönteminiz gayet güzelmiş

Veya adama hislerinizden bahsettiniz diyelim bir türlü size karşılık vermiyorsa ama siz de bir taraftar onun da size karşı aslında pek te boş olmadığını biliyorsanız nasıl bir yöntem izlemek gerekir

Valla her ilişkimde doğal oldum, içimden geldiği gibi davrandım, hiç planlar kurmadım kafamda hayatın getirdiği şekilde yaşadım. Sonunda hep ağlayan, üzülen, hayal kırıklığı yaşayan oldum. Bundan sonra şayet bir ilişkim olursa baştan sona strateji ve taktiklerle ilerlerim, asla içimden geçenleri hissettirmem. Koşulsuz sevildiklerini fark edince bir yerleri kalkıyor çünküüü

Valla her ilişkimde doğal oldum, içimden geldiği gibi davrandım, hiç planlar kurmadım kafamda hayatın getirdiği şekilde yaşadım. Sonunda hep ağlayan, üzülen, hayal kırıklığı yaşayan oldum. Bundan sonra şayet bir ilişkim olursa baştan sona strateji ve taktiklerle ilerlerim, asla içimden geçenleri hissettirmem. Koşulsuz sevildiklerini fark edince bir yerleri kalkıyor çünküüü

al benden de o kadar..bende bu kararı aldım bundan sona yağmur yoksa çiçekte yok kimseye

Back
X