- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
- 318
- Konu Sahibi Perladerma
bbbbbbb
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sevdiğiniz adamı kendinize nasıl çekersiniz direkt yüzüne hislerinizden bahseder misiniz yoksa başka taktikler mi uygularsınız diyelim ki direkt yüzüne hislerimizden bahsettik tepkisi nasıl olur o saatten sonra bize bakışı nasıl olur
Anladım peki arada mesafeler varsa erkek sürekli işlerini bahane ediyorsa onun biraz daha ilgisini çekmek için ne yapılabilir acabaOda ayni hisleri paylasiyorsa seninle sahane olur![]()
Flört diyelimSevgli mi? Flört mü? Sevgilimse söylüyorum zaten :) Flört ederken pek söyleyemiyordum ama bence yeşil ışık yakHoşlandığıbı belli et, açılmayı o yapsın eğer hisleri varsa
Ben de korkarım risk almaktan sizir yönteminiz gayet güzelmişBen hoşlandığım kişiye direk söylemedim de ortak arkadaşımız vardi ağzında yarım mercimek ıslanmayan tipinden... Ona ben ulaş tan hoşlanıyorum aslinda aramızda kalsın gibi birşeyler söyledim oda tabi gitti ulaş a yetistirdi biliyordum ztn ulaaşta bana mesaj attı hemen sonra oyle başladıydı.yani dolaylı yoldan söyledim direkt söylemekten çekindim arkadaşım dediğinde hoşlanmıyorsa hic tepki vermez diye düşünmüştüm risk almaktan korkarım biraz
![]()
Flört diyelim
Valla her ilişkimde doğal oldum, içimden geldiği gibi davrandım, hiç planlar kurmadım kafamda hayatın getirdiği şekilde yaşadım. Sonunda hep ağlayan, üzülen, hayal kırıklığı yaşayan oldum. Bundan sonra şayet bir ilişkim olursa baştan sona strateji ve taktiklerle ilerlerim, asla içimden geçenleri hissettirmem. Koşulsuz sevildiklerini fark edince bir yerleri kalkıyor çünküüü