• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdigin insanı unutmak

cokbilindik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
63
26
18
merhaba arkadaslar diger actıgım konuda sacma tepkiler aldıgım için buraya yazıcam ve sizden destek istiyorum. sizin için artık imkansız olan eski sevgilinizi geçmişinizi nasıl unutursunuz özellikle devamlı birbirinizi görmek zorundaysanız? 4 yıllık bir geçmiş ve istemeden birbirinzden ayrılıp hersey daha da imkansız hale geldiyse yani ayrıldıktan sonra ailesi eski sevgilinize bir kız bulup ve kızla evlenmeden birlikte olup bir ay içinde evlendiyse?

merhaba arkadaslar diger actıgım konuda sacma tepkiler aldıgım için buraya yazıcam ve sizden destek istiyorum. sizin için artık imkansız olan eski sevgilinizi geçmişinizi nasıl unutursunuz özellikle devamlı birbirinizi görmek zorundaysanız? 4 yıllık bir geçmiş ve istemeden birbirinzden ayrılıp hersey daha da imkansız hale geldiyse yani ayrıldıktan sonra ailesi eski sevgilinize bir kız bulup ve kızla evlenmeden birlikte olup bir ay içinde evlendiyse?

arkdaşım seven insan başkasıyla evlenmez. hem birlikte olmuş diyorsun. ne yaparsa yapsın beklerdi biraz zaman verirdi evlenmezdi. ayrıca sende istmemeişsin zamanında. verdiğin karar doğru.

mümkün olduğunca uzak durmaya çalış ve kendi hayatına bak...

Tepkiler niye saçma geldi ki? Evli bir erkekten bahsediyordun nihayetinde.. E herkesinde bir eşi sevgilisi olduğuna göre sert çıkmaları normal, ayrıca gayet mantıklı önerilerde vardı, aradan seçip onlardan faydalansaydın bari...

Once unuturum nasılsa dersin sonra nasıl unutucam dersin. Sonra geceleri bazen doğum günlerinde aglarsin. Sonra birini seveyim dersin ama mutlaka bir kusur bulursun asıl sevdiğin kişiye benzetirsin aradan aylar aylar geçer aklına getirmemeye calisirsin belki ay belki yıl kişiden kişiye değişir en sonunda baktın yapacak bir şey yok unutursun ama yine de birinin kasindan birinin gözünden hatirliyorsun tamamen geçmesi için yeniden aşık olman şart tek yol bu

diğer konuna da yazdım eski sevgilin seni coktan unuttu ve karısı gibi seni sevemez adamlar sadece karılarını sever en cok sen gelip geciciydin

erkekler en cok karılarını sever esk i sevgilisini erkekler evlendigi an unutur sende unut hemen

Sevmiyormuş deyip restini cekcen gönlüne.. unutmasanda alışcan...

Yuregine taşı bagla artik kimseye sorma..
O adami silah zoruyla evlendirmediler seni sevdigi fln yok..
Saf misin saf mi olmak istiyorsun..
Adam karisiyla mutlu..

Adam evli al sana büyük bi sebep. Hem sen istememişsn zamanında. O zaman nasıl başardıysan şimdi de öyle yapacaksın.

Ya Latif ... Esmasını çek ve Allahım kalbimi soğut ondan unuttur bana acımı al de.. Bak ondan sonra izle kendini buz gibi olacak kalbin,sana herkez gibi gelecek o eski sevdiğin.. Daha ne diyeyim bide bunu dene...Bu da sizin imtihanınız sabırlı ve guçlu olun..
Siz birbirinizin kısmeti değilmişsiniz bu dunyada herşey nasip kısmet.Kabul edin rahatlayın...

Back
X