• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinden emin olamıyorum:((

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Buraya daha öncede konu açmıştım yeni tanıştığım biri var diye ozamanda yardımcı oldunuz ben görüşmekte karar kılmıştım tanıdığım kadarrıyla iyi biri efendi düzgün çalışkan kültürlü istediğim ne varsa onda ama ufak tefek eksiklikler var yada benmi büyütüyorum:( anlatayım biraz bizi komşumuz tanıştırdı görüştük ben hem aof okuyorum hem çalışıyorum hemde kpss ye hazırlanıyorum çok zorlanıyorum bide o girdi dahada zorlandım zamansız oldu dedim ona oda hep öncelik dersin sen derslerine bak beni düşünme dedi aramazdı bile beni arada bi mesaj çekerdi görüşüncede tanımaya çalışmadı tanımak içn sorular sormadı bana laylaylom yaptı hep ama beni sevdiğini beğendiğinide söylüyordu ben bu sebeplerden dolayı bitirdim ilişkimi çok yalvardı ikna etmek için aramama sebebim rahatsız etmemek dedi ama beni hastayken bile hasta olduğumu bie bile akşama kadar aramadı akşamda mesaj attı:(( bende kızdım bitirdim :( sonra baktım çok üzülüyor temmuza kadar ara verelim hislerin değişmezse bidaha görüşürüz dedim kabul etti önemli olan senin mutluluğun pişman olma dedi oda öğretmenlk okumuş sizce benimle ciddimi seviyormu yoksa öylesine birirmiyim çok uzun oldu:(

Ama siz demişsiniz ki aof kpss ve iş var şuan hayatımda. Sende girince zorlandım. Bence çocuk seni pek sıkmak istememiş, sende biraz onun tarafından sıkılmak, ilgiye boğulmak istemişsin. Ama o seni kaçıracağını düşünmüş.

haksızlık yaptım ona ben madem öyle dengesizlik yapmayayım temmuza kadar oturup çalışayım şu okulu bitireyim sonra eğer isterse beni devam ederim.:(

Buraya daha öncede konu açmıştım yeni tanıştığım biri var diye ozamanda yardımcı oldunuz ben görüşmekte karar kılmıştım tanıdığım kadarrıyla iyi biri efendi düzgün çalışkan kültürlü istediğim ne varsa onda ama ufak tefek eksiklikler var yada benmi büyütüyorum:( anlatayım biraz bizi komşumuz tanıştırdı görüştük ben hem aof okuyorum hem çalışıyorum hemde kpss ye hazırlanıyorum çok zorlanıyorum bide o girdi dahada zorlandım zamansız oldu dedim ona oda hep öncelik dersin sen derslerine bak beni düşünme dedi aramazdı bile beni arada bi mesaj çekerdi görüşüncede tanımaya çalışmadı tanımak içn sorular sormadı bana laylaylom yaptı hep ama beni sevdiğini beğendiğinide söylüyordu ben bu sebeplerden dolayı bitirdim ilişkimi çok yalvardı ikna etmek için aramama sebebim rahatsız etmemek dedi ama beni hastayken bile hasta olduğumu bie bile akşama kadar aramadı akşamda mesaj attı:(( bende kızdım bitirdim :( sonra baktım çok üzülüyor temmuza kadar ara verelim hislerin değişmezse bidaha görüşürüz dedim kabul etti önemli olan senin mutluluğun pişman olma dedi oda öğretmenlk okumuş sizce benimle ciddimi seviyormu yoksa öylesine birirmiyim çok uzun oldu:(

bir insanı hemen sevemezsiniz. hoşunuza gitmiş olabilir ama sevmek o kadar basit değildir.

çok az bir görüşmeniz olmuş seviyor mu diye düşüncelere girmeyin

eğer seviyorum dersede inanmayın:umursamaz:

sizden olumlu bir yanıt almazsa ayrılırsanız sizden sonra hemen başka önerilen birine evet diyecektir. bunun örneğini gördümkaydirigubbakcemile2

bence şu aşamada onun için öylesine birisiniz. ama zaman ne gösteriri bilinmezsüprizzzzz

bir önceki açtığın konunda yaptığım yorumların halaaa arkasındayım!!!!
ben haksızlık yaptığını düşünmüyorum...
çünkü madem çok yeni olduğunuz halde sizi sevdiğini söylüyor peki madem hasta olduğunuz zaman neden üzülüp arayıp sormuyor akşam 1 msj ile yetiniyor???
yapmayın Allah aşkına
geçrekleri görmeyecek kadarçocuk değilsiniz ki ....:olmaz:
Daha ne diyeyim yaniii
:uhm:

kırmızıaba bende senin gibi düşünüyorum seviyorum deme sebebine peki?? arkadaşlarım ilk görüşte aşk diye bişey var diyorlar ve bana aşıkmış

bende bu yüzden bitirdim zaten ama kafamda karıştı haksızlıkmı yaptım dedim öyle laflar söylüyorki vicdanım sızladı ah bu erkekler:(

canım kpss ve okul var diyosun
seven insan anlayış gösterir,destekler
tafra yapmaz,madem sevdiğini söylüyor dediğin gibi
neden aramıyor

kırmızıaba bende senin gibi düşünüyorum seviyorum deme sebebine peki?? arkadaşlarım ilk görüşte aşk diye bişey var diyorlar ve bana aşıkmış

"palavra"

erkekler "seni seviyorum" dediğinde hangi kız bayılmaz. hemen her dediklerini ciddiye alıyoruz. onlar da bizi elde etmenin yolunu bu olarak görüyorlar ve fırsatı değerlendiriyorlar.kafamçokkarıştı

o söz öyle zırt pırt söylenecek bir söz değil. sevdiğini hareketlerinden anlaman lazım ağzından çıkanlardan değil. MehSer demiş ya sevseydi hasta olduğunda sadece akşam bir mesajla yetinir miydi?

en azından 10 sn ye de olsa ararsı sesini duyardı. hasta olduğunda ders çalışacak halin yok ya rahatsız etmiyeyim diye düşünsünlaelaelaelaelae

haksızlık yaptığını bende düşünmüyorum.:umursamaz:

bir önceki açtığın konunda yaptığım yorumların halaaa arkasındayım!!!!
ben haksızlık yaptığını düşünmüyorum...
çünkü madem çok yeni olduğunuz halde sizi sevdiğini söylüyor peki madem hasta olduğunuz zaman neden üzülüp arayıp sormuyor akşam 1 msj ile yetiniyor???
yapmayın Allah aşkına
geçrekleri görmeyecek kadarçocuk değilsiniz ki ....:olmaz:
Daha ne diyeyim yaniii

kaydirigubbakcemile5

Daha ne diyeyim yaniii

halaaa diyorum....
hele son yazdığını okuduktan sonra daha da birşey demiyorum.
sen adam gel dese koşucak havadasın...
yazdıklarına istinaden diyorum...

Allah hakkında hayırlısını versin
DAHA NE DİYEYİM YANİİİ
:sm_confused:

hayır değilim ayrıldım bitirdim ama okadar üzgün görünüyorduki kafamı tekrar karıştırdı ben çok iyi niyetliyim çabuk kanarım iki göz yaşına tatlı söze ama siz haklısınız hareketlerinden sevdiğini hissetmedim

işte o da senin bu yönünü çözmüş olmalıki hassas yerden vuruş yapmaya çalışıyor kanma arkadaşım katı ol biraz yoksa çok üzülürsün...

haklısın canım inanmıyorum diyorum direnip bitirdim ama bugünde öyle üzgün görünce inandım acaba dedim kanmıycam

ya niye bu kadar sevmediğine eminsiniz
önceki konunu bilmiyorum arkadaşım ama siz bi ilişkide çok yakın geçirilen bi dönem olur iletişim hat safhaya geçer sonra da sevgi gelişir ve sonra oluşan zorunlu görüşememe durumlarında da insan emin olur sevgisinden çünkü tanımıştır onu vs vs
ama sizin böyle bişi olmamış öyle ara ara görüşmekle bi insan tanınamaz bi insan diğer insana ilk görüşte aşık olamaz bence siz sınavınızı bitirin hayatınızı oturtun ondan sonra da iyice bi tanıyın sonra baktınız samimi değil o zaman defedersiniz

Şu an sevdiğine inanmıyorum...
Sevse zaten seni böyle boş bırakmaz.
Her an sesini duymak ilgilenmek ister...
Sen bilirsin tabii ama sevgi emek ister.
Çift taraflı yaptırım lazım. a.s

Doc seviyorum demesi beni ondan kaçırdı doğru düzgün zaman geçirmedik birlikte aramazda hiç beni tuhaftık zaten sevgili olamadıkki ama ona kalsa seviyor aşık:)

hayyal bende öyle dedim ders çalışıyorum diye aramıyormuş beni öyle diyo hastayken niye aramadın dedim cevap veremedi sadece mesaj attı çok zoruma gitti sonra mesaj attı hastayken sürekli arayıp ilgilenip çok seviyorum numarası yapmadım diyo galiba burda kendini ele vermiş oldu değilmi??

Ortada tam olarak zaman ayrılmış, adı konmuş, iletişime geçilmiş, bir ilişki yok.

Bu durumda tam olarak sevgi olması mümkün değil. Acaba beni gerçekten seviyor mu, sorusuda ilginç oluyor bu durumda.

Şu konuda haksız buldum seni, ortada zaten tam olarak bir iletişim kurulamamış, ama buna sen de vesile olmuşsun. Zaman ayırmamışsın, ayıramayacağınıda söylemişsin. Bu durumda karşıdaki sana gereken şekilde, ilgisiz davranmış. Mesajla da yetinmiş.

Keşke sıkıntı yapacaksan, en başından aramız neden bu kadar soğuk, neden iletişimimiz yok, diye dert etseydin.

Ortada sanki bir ilişki yok gibi duruyor, ama aramadı diye dert ediliyor.

Sevgi zaten yoktur. Sevmek için zaman geçirmek ve paylaşmak gerekir. Siz neredeyse hiçbirşey paylaşmamışsınız ki, neyini sevecek bu durumda.

Back
X