Buraya daha öncede konu açmıştım yeni tanıştığım biri var diye ozamanda yardımcı oldunuz ben görüşmekte karar kılmıştım tanıdığım kadarrıyla iyi biri efendi düzgün çalışkan kültürlü istediğim ne varsa onda ama ufak tefek eksiklikler var yada benmi büyütüyorum
anlatayım biraz bizi komşumuz tanıştırdı görüştük ben hem aof okuyorum hem çalışıyorum hemde kpss ye hazırlanıyorum çok zorlanıyorum bide o girdi dahada zorlandım zamansız oldu dedim ona oda hep öncelik dersin sen derslerine bak beni düşünme dedi aramazdı bile beni arada bi mesaj çekerdi görüşüncede tanımaya çalışmadı tanımak içn sorular sormadı bana laylaylom yaptı hep ama beni sevdiğini beğendiğinide söylüyordu ben bu sebeplerden dolayı bitirdim ilişkimi çok yalvardı ikna etmek için aramama sebebim rahatsız etmemek dedi ama beni hastayken bile hasta olduğumu bie bile akşama kadar aramadı akşamda mesaj attı
( bende kızdım bitirdim
sonra baktım çok üzülüyor temmuza kadar ara verelim hislerin değişmezse bidaha görüşürüz dedim kabul etti önemli olan senin mutluluğun pişman olma dedi oda öğretmenlk okumuş sizce benimle ciddimi seviyormu yoksa öylesine birirmiyim çok uzun oldu