Sevdigini genelde alttan alan bütün hemcinslerim buyrun buraya

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Erkekler genelde kendine güvenen, ayaklari yere saglam basan ve fikirlerini acikca ortaya sunan bayanlara saygi duyarlar, peki bunlara ragmen neden sürekli alttan alinmayi isterler?
Hatalarini bilip kabul etseler bile, neden böyle bir beklentileri olur?
Aranizda esini sürekli alttan alip, evliligini yürütebilen arkadaslar var mi? Ve alttan almak size ne veriyor neleri götürüyor?

ben en baştan taviz verdim hep her dediğine tamam dedim onun istekleri hiç bitmedi yinede hep bi kusur buldu yani bi süre sonra yoruluyor sıkılıyor ve soğuyosunuz o insandan...

durummuza göre değişiyor.o gün çok yorgun olur işte kafası bişeye bozulur...bu gibi durumlarda alttan alırım.sevgilim sinirli olduğu için tartışdığımız zamanlarda da ben susarım o siniri geçene kadar bağırır.siniri geçtimi gönlümü almaya çalışır ama bu seferde ben çıkarırım tırnaklarımı :mymeka: Çok üzgünüm çoook

bu konuda ben şu an birinciliğe oynuyorum. alttan alma kraliçesi olacağım yakında.... bir olay da değil alttan aldığım, koca bir süreç... arada sinirim bozuluyor tabii, patlıyorum ama sonra aynen devam.. gerçi şu içinden geçtiğimiz dönemde böyle olması gerekiyor maalesef :sinifsinif:

sürekli alttan alarak insan sadece kendine zarar verir.
adam o kadar alışır ki sonra neden bu adam beni anlamıyor diye çok ağlarsın.
bence ilişkini gözden geçir derim.
nereye kadar çekeceksin bu adamı
yazık di mi sana?

eşim sinirli bir insan olduğu için o öfkelendiğinde haklı bile olsam susarım.o an için alttan alırım ama sonra siniri geçince içimdeki herşeyi söylerim.aklinialirimsmile
ama onunda benim kafamın bozuk olduğu zamanlarda beni alttan aldığı olur boshayallersmilenormalde zaten sinirli bir insan değilim .bu nedenle o beni idare etmekte zorlanmaz
bu karşılıklı olmalı bence biraz kadın biraz erkek birbirini idare edebilmeli
hep tek taraftan beklenirse insan boğulabilir.hiçbir getirisi olmaz bence ama iki tarafda yerine göre alttan alırsa ilişki sağlıklı bir şekilde yürürvereliniortak

kaydirigubbakcemile5 fikirlerim aynı...yazmama gerek kalmamış...

valla ben alttan almam, o da almaz, ama yinede ortak bi çözüm yolu bulunur bi sorun karşısında

yani bi ilişkide illada birinin alttan alması gerekmiyo bence, yoksa karşı taraf genelde bunu kullanıyo, alttan alan taraf, ezilmeye alttan almaya mahkum oluyo bi nevi

Ben alttan alıp yeterince pohpohladiğimi iddia etsem de , o her zaman "hiç alttan almıyosun, Ben erkeğim Beni idare edemiyosun, hemen dilinle ıssırıyosun" der.. Bence o yalan söylüyor çünkü cidden alttan alıyorum. hem "alttan almak" kime göre ? Bana göre evet, uzatmayarak, peki senin dediğin olsun diyerek, sinirlendiğinde sakinleştirmeye çalışarak, Bağırıp çağırmadan kırıldığımı söyleyerek yeterince alttan alıp fedakarlık ediyorum. ama ona göre alttan almak hep susmak hep susmak. deyim yerindeyse sevgili değil zihinsel engelli Birini istiyor sanki paşazadem. olduuuuu diyorum Ben de Baaaaak gözlerim doldu.. ıyg iğrençti..

duruma göre değişmeli bu.bazen sen bazen o alttan alacak ki ilişki yürüsün.biri hep alttan alırsa olay köle kral ilişkisine döner.bir süre dayanılır,sonra psikoloji,kendine saygı hepten kaybolur sonra da ilişki mahvolur.

Duruma göre değişir tabi ama haklı olduğum konularda da asla taviz verecek değilim. Benim fikir ve görüşlerime saygı göstermeyi bilmeli karşı taraf. Ama eğer onun elinde olmayan sebeplerden dolayı bir problemse konu alttan almayı bilirim tabi.

zaman zaman ben de böyle düşünüyorum, haklısın.... ama şu an ki koşullar bunu gerektiriyor. gerçekten ciddi bir durumu var ve hak veriyorum ona. ama bu durum öncesi o kadar alttan alan biri değildim..

kişisine göre değişir kimisi alttan alınca saygı duyulduğunu hisseder ve oda alttan alır kimiside kendini bişi sanar alçak dağları ben yarattım der hükmetmeye çalışır. Benim erkek arkadaşım yengeç ben akrep burcuyum sanırım birazda burdan kaynaklı ikimizde hep alttan alıyoruz birbirimizi ama tartısmalar olmuyor değil ama o zamanda alttan almaya çalışıyoruz.

benimkide çok sinirli oyüzden çoğu zaman ben alttan alırım bağrır çağrır hiçbişey demem ağzmım açmam çünkü biliyorum adamın huyu o iki dakika sonra unutcak yaptıklarını ben delirdimmi fena deliriyorum amaaa kaçıcak yer arıyo vala gözüm kararıyor bikere ailesinin yanında bile bıraktım gittim şok oldu :1ninca: ama benimkinin en kötü huyu hayatta altta kalmaz ölse lafı yemez iki lafda o söyler o yüzden en iyisi susmak bide takmıyorum sinirli insanla uğraşmak çok zor kızlar bunu bilirim yani..kaydirigubbakcemile

ben alttan ala ala bir hal oldum almıyorum artık bırakırsada bıraksın umrumda değil herşey bir yere kadar o bana acımazsa ben ona hiç acımam. Eee devir değişti artık hanımlar, bence sizde kendinizi düşünün altta kalmayın hiç bir zaman.

eeee onlar erkek bagırır çagırır hatunlarıda alttan alır zihnıyetınde düşünen o kadar çok erkek varki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…