yavru kuşummm güzel istekler bunlar ama evlilik için olgunluk şart...
olgun bir çift olarak ta deli dolu yaşayabilirsiniz...
herşey dilediğin gibi olsun balımm opuyorumnanaktan
canparem, biz de istemiyorduk, hatta ben evliliğe karşıydım, tüylerim diken diken olurdu evlilik denince...ablam evlilik sürecine girdiği zaman kızmıştım baya, ki 28 yaşında o...
erkek arkadaşım benden 7 yaş büyük, 29 yaşında...o da evliliğe pek sıcak bakan biri değildi.. biz zaten evli gibi yaşıyorduk, çok ta mutluydukk :kedi:
ama zaman aktı geçti ve bugünlere geldik, askerden hemen sonra evlenmek istiyoruz ki bir daha ayrılmayalım diye...çünkü o burada İstanbulda yalnız yaşıyordu, çok iyi bir işi vardı, annesi başka şehirde yaşıyor, kardeşi başka şehirde...her biri kendi hayatlarında özgür kararlar alıyorlar...
şimdi askerden sonra sevgilim İstanbulda yaşamak istemiyor, ben de çok bunaldım buradan...Antalya, Adana, İzmir veya Samsun ya da yurtdışında yaşamayı düşünüyoruz, mecbur evlenmemiz gerekicek...ben şehir dışında onunla aynı evde yaşayamam çünkü gamyoncuiremsu
oralardaki üniversitelerde akademiye devam edicem ben de...
umarım evlenince deliliğimizi kaybetmeyiz...
İstanbulu baştan aşağı motorla gezen, beraber yelken yapan, zevk olsun diye oyunculu kursuna giden, gece yarısı Beyoğlunda gezen, durup dururken Ankaraya yataklı trenle gezmeye giden çift olmak istiyorum evlenince de... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: