Kızlarr benımkının msn kız doluyduu yok ılkokul ortaokul lıse unı derken lıste kalabalıktı =)
anacım bıde ablası doluyoo taşıyoo =) Benımkının abısı tam bi cool cokda yakısıklı ee parada var yalaka ınsan cok oluyo etrafındaaa ...hep benımkınee sırnasıyolar abısıyle tanısmak yada zaman gecırebılmek ıcın felan gıcık oluyorum....En son askere gıtti benım sınır katsayılarım arttı sılcektım gene sılmedımde benımkı dagıtımdaa sıldı hepsını....Kızın bırı bana dıyokı canım nosunu versene arıyım özledımm....Hösttt dedimm neyını özluyosun sen hattı bende benı ara konusalım dedım salağaa
Neleri va yaaa..Yazıyolardı ademcimm nasılsınn diyee ben merve deyincee cvp yok =) insan aa senmıydın nasılsın der =) yokk anacım yok delirdim genee=)
2 hafta sonra pazar kahvaltısında beraberiz opuyorumnanaktan
olmuooo böleee:)
kıskandırmaşafak daha
300lerde
anacım yaaa
oh hadiii maşallah sınavıda kazanmış özlüonmu kız koçişini:)gidincee
Kızlarr benımkının msn kız doluyduu yok ılkokul ortaokul lıse unı derken lıste kalabalıktı =)
anacım bıde ablası doluyoo taşıyoo =) Benımkının abısı tam bi cool cokda yakısıklı ee parada var yalaka ınsan cok oluyo etrafındaaa ...hep benımkınee sırnasıyolar abısıyle tanısmak yada zaman gecırebılmek ıcın felan gıcık oluyorum....En son askere gıtti benım sınır katsayılarım arttı sılcektım gene sılmedımde benımkı dagıtımdaa sıldı hepsını....Kızın bırı bana dıyokı canım nosunu versene arıyım özledımm....Hösttt dedimm neyını özluyosun sen hattı bende benı ara konusalım dedım salağaa
Neleri va yaaa..Yazıyolardı ademcimm nasılsınn diyee ben merve deyincee cvp yok =) insan aa senmıydın nasılsın der =) yokk anacım yok delirdim genee=)
ölüyorum la özlemekten mafoldumben
bu arada sadece topoğrafyadan kalmış büte
Anam ben daha başlamadım saymaya.. Ağustos 20den sonra gör sen şafağı :roflol:
ölüyorum la özlemekten mafoldumben
bu arada sadece topoğrafyadan kalmış büte
anam deme yaaaa(
aman tadını çıkar ozamn boşver
gelrse çekeriz
şafagı:):)
Ohoo ne şafaklar sayıcam burda.. Ne ağlıcam.. Teselli etmekten bıkcaksınız artık beni kaydirigubbakcemile3
hepimizi öleydikkkk
geçmişimizi unutmamalıyız canımm
merak eetme
yanındayız
inş cabucak gçicek
ben 460 haıtrlıomda
kimderdiki 300lere gelcemm
ablammm biticekkkkkkkkkkkkkkk sadece 40 günün mü kalmıştıı?
sen neler çektin bu ne kiii 460-40=420 ablamm bnmmm :teselli:
gizoom 460 değildi balım
kısa dönemken 156 saymıştım
şimdi 189dan düşüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?