• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

annesini aramıştım telefon kapalıydııı
geçen kandilde de kapalıydıı evlerinide aramak istemedim
şimdi msj iletildii gen eyazmıştım aradım ama tlfn kapalı kandiliniz mübarek olsun dedi biraz soğuk yazdım inş. onlarada geçerrr bakalım msj gelirr senindee diyee heraldee bilmiyorum cnm sen naptın aradın mıı anneciğini:D:D

annesini aramıştım telefon kapalıydııı
geçen kandilde de kapalıydıı evlerinide aramak istemedim
şimdi msj iletildii gen eyazmıştım aradım ama tlfn kapalı kandiliniz mübarek olsun dedi biraz soğuk yazdım inş. onlarada geçerrr bakalım msj gelirr senindee diyee heraldee bilmiyorum cnm sen naptın aradın mıı anneciğini:D:D

Bende aradım valıdeyı kandıllestıkk =)

gizoşummm kızlar ben geldim
bu adam beni öldürecek
ders yapmicam sınav salıya ertelenmiş diyor manyk

abladcım benimmm azcık daha sabırrr inan şafak sıkıştırıyodurr eniştemizde badem gözlünde bıkmıştırr artık bitsedeee de kurtulsam laflarından başkaa bir tek seni düşünebiliyordurr
emin ol askerlik bitincee sana ve derslerine sımsıkı sarılırrr

abladcım benimmm azcık daha sabırrr inan şafak sıkıştırıyodurr eniştemizde badem gözlünde bıkmıştırr artık bitsedeee de kurtulsam laflarından başkaa bir tek seni düşünebiliyordurr
emin ol askerlik bitincee sana ve derslerine sımsıkı sarılırrr

kuzum okulunu bitirmesi için bu sınavları vermesi şart
ben ona nereleri çalıştın diyorum o tatilden bahsetsene diyor kaydirigubbakcemile3

kuzum okulunu bitirmesi için bu sınavları vermesi şart
ben ona nereleri çalıştın diyorum o tatilden bahsetsene diyor kaydirigubbakcemile3

sendee haklısın ama eniştemizdee ordaki piskolojidenn haklıu ablacım :teselli:
ablacım avatar koyamadım çünküü jnedenseee bende 19.5 kb yok hep 1000kb:gitme:

Dosya geçersiz bir Grafikformatı içeriyor. Eğer bir Grafik eklemek isterseniz, Lütfen öncelikle öngörülen formatlarda olmasını kontrol ediniz.
böle diyoo ablacım napçamm

Back
X