Sevdiğini özleyenler buyurun

WEP CAMI KAPADIM

o:
ne yapıyosan bende görücem ben kapatırsam
bidaha açmam ama

ben:

denemee bence

o:

sen denersin tabi eşşek gibi seviyorum seni kızamıyorum

(güldüm)

o:

gülme bence ben gidiyorum
dedi bende:

ok by by by by by by by by by by by by b y by by b y by by by b yb yb y by by by byb yby b yb yby byb yby by by by by by by by by by by by by by by by by by by by by by by

inş. özlersinn düşünürsün

bana anlamadığım şekilde davtanıyosun bunu gitçeğini dha yumuşakta söylüyyebilirsdin

ben hayatım da bi babamı bide seni özledim bunu unutma tmm mı sana ulaşabilmek için gözümü kırpmadan gelirim yanına ama gelemiyorum sabır sabır
ben gayet yumuşağım
ban karşı bugun yaptığını bi düşün bakalım tmm neyse ben çıktım bye

offffffffffffffffffffff

cok haklısın bırakamam :)
agustos 17 de gıdıyo askımmmmm

Vahh anamm vahhhh bozulmamışş 460 =)) Yok yokk kesin bi suç işlediniz sizz eehehe =)
Geçer elbet daha dün gibi gönderdim onu her sanıyesı aklımda ama bak yarıladık =)
Betüşüm bitirdi bilee =):lepi:

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK =)
turkbayragi

:asigim: :asigim: :asigim:

Hoşbuldukkkk güzelllerrrr opuyorumnanaktan

Yaaa aşgum tezkeresini aldı ama malum şırnakta olduğu için toplu çıkarıolar sanırsam tugayda bekliyor hala geleck olan askerler varmış haftasonunu bulucak gelmesi yanii , ama olsun gelsindeee sağ salim geç olsun güç olmasın =)

az daha sabır canım bıraz daha :1hug:

ya bu cocuk beni delii ediyoooo
sabah denıze gıdıcem ddm gıtme dedı tavır yapıo bana
yk işte gıt de butun erkekler sana baksın felan dıo bnde heee ddm herkes de beni bekliyodu ddm (sinir sey)
nese sonra tadım kactı vazgectım sımdı de gıt dıyo once hevesımı kır sonrada git oldu canım
gıtmıyorum ıste
offffffffffffffff gıccccııııııkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…