Sevdiğini özleyenler buyurun

cnm sizinkii bana kalırsaa %80 asker piskolojisi %20 si birbirinizi göremicekk olcağınızdann o hiss ten dolayıı o zamnalar tüm herkes tartışmıştırr bencee cnm bnm o yüzden bu gnülere cnını sıkmaa başlamak bitirmenin yarısıdır :turkbayragi:

asom çok üzüldüm bitanem yaa 2 haftaa napçaz sensiz:gitme:

haklısın canım zaten her tartısmamızda ya askere gıdınce unutursun benı dıyo yada inş sehıt olurum dıyo ozaman kan beynıme sıcrıyo ıste sınır edıyo benı sınır

hıı ewt pınarımm İNŞ. ŞEHİT OLURUM GICIK LAFFLARII

asommm bakk yazımıı kopyalayımm

WEP CAMI KAPADIM

o:
ne yapıyosan bende görücem ben kapatırsam
bidaha açmam ama

ben:

denemee bence

o:

sen denersin tabi eşşek gibi seviyorum seni kızamıyorum

(güldüm)

o:

gülme bence ben gidiyorum
dedi bende:

ok by by by by by by by by by by by by b y by by b y by by by b yb yb y by by by byb yby b yb yby byb yby by by by by by by by by by by by by by by by by by by by by by by

inş. özlersinn düşünürsün

bana anlamadığım şekilde davtanıyosun bunu gitçeğini dha yumuşakta söylüyyebilirsdin

ben hayatım da bi babamı bide seni özledim bunu unutma tmm mı sana ulaşabilmek için gözümü kırpmadan gelirim yanına ama gelemiyorum sabır sabır
ben gayet yumuşağım
ban karşı bugun yaptığını bi düşün bakalım tmm neyse ben çıktım bye

bölee oldu mafoldumben

bu yazılarıı o andaa msn de konuşurkenn kopyaladım orjinal yazılar yanii :gitme:
babası vefat etti o yüzden babamı ve seni dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…