Sevdiğini özleyenler buyurun

ben bakmadım ne yazdıgına da öylesıne yorum yaptım üzüldüm şimdi:kedi:
iyim canım ders çalışıcam ama ilk önce bir duşamı girsem diye düşünüyorum .. sen neler yapıorsun..

ben bakmadım ne yazdıgına da öylesıne yorum yaptım üzüldüm şimdi:kedi:
iyim canım ders çalışıcam ama ilk önce bir duşamı girsem diye düşünüyorum .. sen neler yapıorsun..

iidir cnm ablamıdaa özleidm ıspartada fizik okuyorrr oda yaz okulundaydı 2 ders yüzünden gelicekk yoldu şuandaa niş. kazasız belasızz gelirr aminn :)

Amin cnm sağol
Geldiğinde bizi daha zor bir süreç bekliyor evlilik hazırlıkları stresi filannnn Şırnağa tekrar kaçmasa iyidir :roflol:

inşallah canım sudan çıkmış balık gibi olacak ben onu sana söylıyım de..ona göre hazırla kendını:) sen bitek onu istiyorsun ama benımkı bana dıyorduki halının üstünde yalın ayak gezmeyi özledim diyordu.. o herşeyi özluyor ve geldiginde aynı anda bütn herşeyi yapmak istiyor sıgmıyorlar biryere 1 ay kadar sabrediceksin ondan sonra yavas yavas sivil hayata alışıyorlar:)benımki 1 ayda toparladı kendini:)

mustafam askerden geldiğinde saf gbiydi
hep uyma istiyordu

Ewet ya dediğin gibi ben burda sadece onu özlüyorum ama o orda herşeyi özlüyor cnm haklısın gerçekten zor olucak ama atlatıcaz bizde bu süreci yerimseniben
Eee artık tecrübelerinden faydalanırım bendee =))))

ayyyy o bir ayda ömrümden ömür gitti çok aglatmıştı beniama çok sabırlı olucaksın canım emi kendini belki 2. planda hissedeceksin ama sadece 1 ay inş..

herzaman yardım ederim bebegemmmopuyorumnanaktan

ayyyy o bir ayda ömrümden ömür gitti çok aglatmıştı beniama çok sabırlı olucaksın canım emi kendini belki 2. planda hissedeceksin ama sadece 1 ay inş..

herzaman yardım ederim bebegemmmopuyorumnanaktan

Kendimi geri plandamı hissedicem:1shok:
Valla sabrede sabrede sabır taşı oldum zaten :1shok:
neysee 1 ay daha dayanıcaz... :gitme:

hoşbulduk efenim hoşbulduk buyrunnnnnnnnn

çiçeklerimle geldim a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

:flow:
ablam ulaşmadıııı baakalım ararsaa 10 a akadar arar saolasın ablam sorduğun için:1hug:
nurum ablamın yaz okulu 15 ağustostaa biticekk kzuenimın nikahıı var o yüzdenn geldii :sanadaa :flow:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…