- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
ülee deme :a015:
cnm bnmm biraz azcık canını sıktılar üstünee gelindii hissetti ki biraz gelindidee
oda sinirlendii haklı olarak yazı yazdı biraz kötü bir yazıydı o yüzdenn banlandıı inş. mervemm biran önce gelirr yaaa
nasılsın cnm
yeşilim sen 6 aymı bekledin 15 aymı bekledin canım?
15 ay tatlım hiç izin kullanmak 1 ay erken geliyor aşgum opuyorumnanaktan
ben bakmadım ne yazdıgına da öylesıne yorum yaptım üzüldüm şimdi:kedi:
iyim canım ders çalışıcam ama ilk önce bir duşamı girsem diye düşünüyorum .. sen neler yapıorsun..
bede 15 bekledim am aizin kullandık çok şükür... tez zamanda sagsaglım kavuşursunuz inş. canım geldiğindede kendinede onada dıkkat et..
iidir cnm ablamıdaa özleidm ıspartada fizik okuyorrr oda yaz okulundaydı 2 ders yüzünden gelicekk yoldu şuandaa niş. kazasız belasızz gelirr aminn :)
Amin cnm sağol
Geldiğinde bizi daha zor bir süreç bekliyor evlilik hazırlıkları stresi filannnn Şırnağa tekrar kaçmasa iyidir :roflol:
inşallah canım sudan çıkmış balık gibi olacak ben onu sana söylıyım de..ona göre hazırla kendını:) sen bitek onu istiyorsun ama benımkı bana dıyorduki yalının üstünde yalın ayak gezmeyi özledim diyordu.. o herşeyi özluyor ve geldiginde aynı anda bütn herşeyi yapmak istiyor sıgmıyorlar biryere 1 ay kadar sabrediceksin ondan sonra yavas yavas sivil hayata alışıyorlar:)benımki 1 ayda toparladı kendini:)
kuzularımmmm badem gözlüm aramadı ya
gizo ulaştımı sana askerin
nurr aa.s.
inşallah canım sudan çıkmış balık gibi olacak ben onu sana söylıyım de..ona göre hazırla kendını:) sen bitek onu istiyorsun ama benımkı bana dıyorduki halının üstünde yalın ayak gezmeyi özledim diyordu.. o herşeyi özluyor ve geldiginde aynı anda bütn herşeyi yapmak istiyor sıgmıyorlar biryere 1 ay kadar sabrediceksin ondan sonra yavas yavas sivil hayata alışıyorlar:)benımki 1 ayda toparladı kendini:)
Ewet ya dediğin gibi ben burda sadece onu özlüyorum ama o orda herşeyi özlüyor cnm haklısın gerçekten zor olucak ama atlatıcaz bizde bu süreci yerimseniben
Eee artık tecrübelerinden faydalanırım bendee =))))
ewt cnm bnmm yaaa harfdaşım benimm ::kaydirigubbakcemile5:
vallahaa topiğimizee takrarrr hoş geldininn
hoşş geldinizzzz
ayyyy o bir ayda ömrümden ömür gitti çok aglatmıştı beniama çok sabırlı olucaksın canım emi kendini belki 2. planda hissedeceksin ama sadece 1 ay inş..
herzaman yardım ederim bebegemmmopuyorumnanaktan
hoşbulduk efenim hoşbulduk buyrunnnnnnnnn
çiçeklerimle geldim a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
hoşbulduk efenim hoşbulduk buyrunnnnnnnnn
çiçeklerimle geldim a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Hoşgeldin sefaa getirdinn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?