• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlar bu arada sevdiceğimin görevi belli oldu, çoooooooookkkkkkkk rahat edecek artık...
Nöbet yoh, eğitim yohh, çok ayrıcalıklı bir göreve geldi :)) Acil Müdahale Ekibinde...kitap okuyacak bol bol kulübesinde, alim olacak sevgilim
:teytey: :nazar:

süperr cnm bnmm yaaaa :teytey: hadii theppp birliktee :teytey: :roflol:
kırdım sankimm kafayıı

Aroram üzülme tatlışım güzel bi yer olacak :)) iyi düşün kuzummmm opuyorumnanaktan

Canum hava çohh sıcaktı, ama elbette çok ama çokkkk güsel bir gündü :)) klimalar sağolsun =)) :içelim:

heheheh benimm herif adanadaa yanıyoo muşş
tabii kızlardann mıı güneşştennn miii bilmiom :oklava:
bakk yaa gene sinirimii bozdumm gitçekk laf sölücemm gene tartışçaz:kedi:

hey yareppim Gizem çocuğa huzur ver ya, durduk yere ne olay çıkarıyon kaydirigubbakcemile
:roflol:

huy edindimm :kedi:

yaa bnm azcukkk işim varrr ayşee ablucuğumun da dediği gibi kaybolmayın gelcemm heee :oklava: :Şeniz:

hemen en geç 5-15 dk sorna gelirim :Şeniz:

Canlarım ben teskere gününü yannış yazmışın takvime, 2 gün azaldı şafağım hihoyyyt

Bir de izine gelmezse, oho 1 ay daha az olucik :)
:dance:

Kızlar bu arada sevdiceğimin görevi belli oldu, çoooooooookkkkkkkk rahat edecek artık...
Nöbet yoh, eğitim yohh, çok ayrıcalıklı bir göreve geldi :)) Acil Müdahale Ekibinde...kitap okuyacak bol bol kulübesinde, alim olacak sevgilim
:teytey: :nazar:

Canımmm gözünüz aydın :teytey:
Darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

blmem kii ablamm ölee geldiilerrr gittilerrr :roflol:
kafayıı yavaştann yiyomm
nisanım gçemiş olaaü
arora cnm merakk etmeee bunlardaa geççekk :teselli:

Back
X