gerçekten Allah sabrını veriyo
kıs ben ne kdr kötü olmuştum varyaa
resmen yataga düştüm ölcek gibiydim kaç kilo verdim
ama ben bilebitirdiysem düşünme
yavaş yavaş geçicekk
aynen öle cnm bak biz sevgilimle 7 yıldır beraberiz bunun 6,5 yılı her gün görüşmüşüzdür.bide ben bursada üniversitede okudum ben kazanınca tek bırakmadı beni peşimden oda geldi oralara 5 yılıda orda geçirdik.o yüzden bize ilk zamanlar çok zor geldii. askere gittiği ilk zamanlar telde konuşurken hep ağlardık ama artık alıştık.yani siz en azından uzak olmaya azda olsa alışıksınız.tabiki zor olucak ama dediğim gibi insan alışıo:teselli:
aynen öle cnm bak biz sevgilimle 7 yıldır beraberiz bunun 6,5 yılı her gün görüşmüşüzdür.bide ben bursada üniversitede okudum ben kazanınca tek bırakmadı beni peşimden oda geldi oralara 5 yılıda orda geçirdik.o yüzden bize ilk zamanlar çok zor geldii. askere gittiği ilk zamanlar telde konuşurken hep ağlardık ama artık alıştık.yani siz en azından uzak olmaya azda olsa alışıksınız.tabiki zor olucak ama dediğim gibi insan alışıo:teselli:
ole canım ya dayanmak zor gorunuyor ama dayanıo ınsan
ben abımler askerlıgı bıtırınce ohh kurtuldum artık asker yolu beklemıycem dıyodum ama hıc bu ıhtımalı dusunmemıstım :)
:teselli:
alışılıyo bi şekilde ya senin için çok zor olmuştur eminim.pınar da alışıcak:teselli:
:teselli:
alışılıyo bi şekilde ya senin için çok zor olmuştur eminim.pınar da alışıcak:teselli:
sorma yaa benm kardeşim var sırada.çok ağlıycam...
alıscam canım baska carem yok
sadece sabıra ıhtıyacım var bıde sızın arkadaslıgınıza
emınım o zmn daha cabuk gececk gunler :)
cnm bnm biz burda hepimiz aynı şeyi paylaşıoruz o yüzden bizi bizden daha ii anlıcak kimse olamazopuyorumnanaktan
hilalcim senin kıyafetine bayıldım nişan galibaa tam oturmuş üstüne
nerde yaşıyosunuz siz
bak canım herkes benım gıbı dusunuyo gorunce
cunku o kdar guzel bır kare kı nışan gununuz gıbı
allah ayırmasın cok yakısıyosnz
nişan diilmiydi :)
yok cnm bnm nişan diil orda erkek arkadaşımın kız kardeşinin düğünüydü orda giymiştim ama haklısın bende o fotoyu görünce öle demiştim herkes aynı şeyi sölüo.bizim daha bişi yok o askere gitmeden istemişti ama ben istemedim şimdi o yok burda bayramdır kandildir ailesiyle ilgilen filan zor yani kimseyi tanımam etmem.gelince yapıcaz inş.o zaman koyarım gerçek nişan fotolarını:)
inş canım
böyle guzel fotolar cekılmeyın yaa kıskanıyorum :dilcikar:
yok cnm bnm nişan diil orda erkek arkadaşımın kız kardeşinin düğünüydü orda giymiştim ama haklısın bende o fotoyu görünce öle demiştim herkes aynı şeyi sölüo.bizim daha bişi yok o askere gitmeden istemişti ama ben istemedim şimdi o yok burda bayramdır kandildir ailesiyle ilgilen filan zor yani kimseyi tanımam etmem.gelince yapıcaz inş.o zaman koyarım gerçek nişan fotolarını:)
yok canım degıl :)
sana fotolar hakkında yorum yapmayı yasaklıyorum bundan snra :mymeka:
artık çekilemioruz kiii satennnn:çok üzgünüm:
çekilicez tabi sende çekilce bende çekilcemmmmmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?