Sevdiğini özleyenler buyurun

ablaaaa bu yazımıu okuudunn muu sennn kaçırcam herifi ilk uçaklaaa ıssız yerlere götüreyim kii bulamasınlar :jeyyar: :jeyyar:demi ama :jeyyar:

:roflol:

bugün son 83 günn delikafadulden
nası geçti zaman yaa 460 a geri mii dönsemm -tatlicadiarzu-

cnm bnm nasılsınnnn
dinamiksinn demii:turkbayragi:

hmm, nasıl olduğumu pek düşünmüyorum. kafamdaki sorulara cvp arıyorum daha çok.

3 yıldır hep, inş. evleneceğim ve mutlu olacağım erkek odur. o olsun Allahım die dua etmiştim. Şimdi artıları eksileri değerlendiriyorum, yaşananları, söylenenleri düşünüyorum. bazen boşver diyorum. bazen acaba diyorum....

Dün aradı. ona mail atmıştım. okumuş, ve bana içini boşaltıp rahatlamışsındır demek için aramış. anladım ki hala ona şaka gibi geliyor. boyle bir umursamamazlık var üzerinde.

ya gerçekten umursamıyor, ya da beni meraklandırarak peşine düşeceğimi sanıyor. anlamadım.

kafamda birsürü soru. bunları konusamıyoruz da. çünkü telefonla ya da internetle konusulacak şeyler değil. e buraya da gelmıyor....

zamana bıraktım, ama keşke kafamı kemıren sorular olmasa.............

e epey azalmış. birgün buraya bitti ayrılık, geldi sevdiceğim diye bağıra bağıra yazacaksın :)
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

anladım cnm kolya değill.... kızmaa ama eğer vazgeçebiliyorsan ki beraberliğinizi sonlandırmışsınız.. şuanda sadece sende olan alışkanlıktır....
3 yıl boyunca 1 günün 24 saatini mutlaka 10 saatini onu düşünerek geçirmişindir bu yüzdendrr cnm bnm kafannın karışıklığıı...

günaydınn mervemm bnm çıkmam gerek bugün azcık yürüyeebiliyorum dayımm daa ayağı açılsınn özedileğe götürümd emiş inciraltınaaaoraya gitçezzz nolur k.bakmayın lütfen darılmayın en geç 3 4 saat içinde gelirim en geç
opuyorumnanaktan

hani hep doğru kişi diyoruz ya, içimde şoylebir korku var. ya o doğru kişiydiyse ve birbirimizi kaçırıyorsak.

ama artıları eksileri bir kefeye koyunca, ileride mutsuz olacakmışım gibi geliyor.

mesela bu zamana kadar ilgili, seven, sayan biriydi, ama sonra birden hakaretler başladı. bunlar aramızda birkere yaşandıysa ileride de olabilir.

doğru kişiyi kaçırmaktan da bile bile lades demekten de korkuyorum....

cnm bnmm hayırlıı olanı iste buna çok inanırım hep derim hayırlı olan olsunnn!!!

hayırlısıysa siz 3 4 sene geçsede gene birleşirsiniz

fazla düşünmek de iyi değil anladım, ama elimde değil.

duygularıma kalsa seviyorum istiyorum. ama körbir aşık değilim. mantığım bu işin olmıyacağını soyluyor. ya da olsa bile çok zorlu olacağını.

hiçbirşey kolay değil biliyorum, ama ileride üzülen taraf da hep ben olmak istemem.... ben üzülürsem karşımdakini de çok fena üzeceğimi biliyorum çünkü. işte o zaman arada çocuk olsa mesela onlara da yazık değil mi?

çok mu fazla düşünüyorum offfff..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…