gizem bugünde çalışıyormusun kuzum ya
ufff yaa ağlamak istiyorumm belki aşkım ceza alabilir mafoldumben mafoldumben cidden mafolduk yaaaa :a015:
telefon içerdeyken ne güzeldii yağmur eşliğinde 1 3 3 5 nöbetii tutardıkk yağmur damla sesleriylee gecelerim büyülenirdii.... güzelleşirdii....
uykusuz olduğumun hiç te farkınaa varmazdım!!!!
12 de yatardım 3 e doğru kalkardım bitaneme sesim kötü gitmesinn diyee 3 buçukta başlardık konuşmaya(iştimaa gelince kapatır hemen tekrar konuşurduk)....
sonraaa 5 te nöbeti biter silahını bırakırr 6 ya kadar konunşur osnra o kahvaltıyaa benn giyinmeyeee
ahhh ahhh ne güzeldii yaa:kedi: :mafoldumben: :sinifsinif:
özlüyorummmmm onuu çoooooooook özlüyoumm deliceeee manyakçaaaa belkidee apdalcaaa aamaaa çok özledim kokusunuu denizee karşı oturup kolundaa yatmamı..... gözlerinee dlamayııı hayallerr kurmayııı....
çoook özledm bitanmm bnmm :a015: çoooook özledimm hayatımm çooook:a015:
gelll bitanemmm gelll artıkk gelll bana artık gene bebeğimsin meleğim deee sar sarıll yinee dal gözlerimee dall yüreğimeee ama artıkk gellll
son 84 gün:sinifsinif: :turkbayragi:
:a015: :a015:
cnm bnm nasılsınnnn
dinamiksinn demii:turkbayragi:
ablaaaa bu yazımıu okuudunn muu sennn kaçırcam herifi ilk uçaklaaa ıssız yerlere götüreyim kii bulamasınlar :jeyyar: :jeyyar:demi ama :jeyyar:
:roflol:
bugün son 83 günn delikafadulden
nası geçti zaman yaa 460 a geri mii dönsemm -tatlicadiarzu-
hmm, nasıl olduğumu pek düşünmüyorum. kafamdaki sorulara cvp arıyorum daha çok.
3 yıldır hep, inş. evleneceğim ve mutlu olacağım erkek odur. o olsun Allahım die dua etmiştim. Şimdi artıları eksileri değerlendiriyorum, yaşananları, söylenenleri düşünüyorum. bazen boşver diyorum. bazen acaba diyorum....
Dün aradı. ona mail atmıştım. okumuş, ve bana içini boşaltıp rahatlamışsındır demek için aramış. anladım ki hala ona şaka gibi geliyor. boyle bir umursamamazlık var üzerinde.
ya gerçekten umursamıyor, ya da beni meraklandırarak peşine düşeceğimi sanıyor. anlamadım.
kafamda birsürü soru. bunları konusamıyoruz da. çünkü telefonla ya da internetle konusulacak şeyler değil. e buraya da gelmıyor....
zamana bıraktım, ama keşke kafamı kemıren sorular olmasa.............
anladım cnm kolya değill.... kızmaa ama eğer vazgeçebiliyorsan ki beraberliğinizi sonlandırmışsınız.. şuanda sadece sende olan alışkanlıktır....
3 yıl boyunca 1 günün 24 saatini mutlaka 10 saatini onu düşünerek geçirmişindir bu yüzdendrr cnm bnm kafannın karışıklığıı...
cnm bnmm hayırlıı olanı iste buna çok inanırım hep derim hayırlı olan olsunnn!!!
hayırlısıysa siz 3 4 sene geçsede gene birleşirsiniz
Gizemimm =) Pınarımmm =)) Ablacummmm =))
Herkesee qünaydınlarrrr öpüyorumm hepiniziii =)opuyorumnanaktan
o gizem ben gizem mi bilmiyorum ama :)
size de günaydın..............
Gizemimm =) Pınarımmm =)) Ablacummmm =))
Herkesee qünaydınlarrrr öpüyorumm hepiniziii =)opuyorumnanaktan
gizemcim şuan acın büyük ama geçecek
biraz zaman
kızlar ben cıkıyorum
oglen oldu kahvaltı yapmadım dha
opuyorum hepınızı
grsrz yıne
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?