Adem mektup gonderdı resımlerını gondermıs kendı adreslerıne gonderıcektı bende ordan alıcaktım....
Annesı cumartesı gunu aradı benı qeldı dedı ..Ama benımle konusurkende ev telefonu caldı cenazelerı varmıs oraya gıdıcez dıye konusdu telefonda..
Bende dedımkı bu aksam qelmıyım sızınde ısınız varmıss.Yarın gorusuruz dedım...
Kızım yarın evde olmam cenaze evınde olurum dedı..bende tmm dedım..
Pazartesı gorusuruz dedım....Pazartesıde doktororam gıdıcem ben senı aksam ararım dedı planı yaptık .
Pazar gunu annesı tekrar aradı benı..Bızde dugune gıdıyoruzz arabadayız babam var acamadım bende..
Zaten annesıde cok kısa aradı...Anladı buyuk ıhtımal musaıt olmadıgımı ...
Neyseee pazartesı gunu gunduzz aadem benı 7 kez aramışşşş..Duymadım bende sesı kısıkmıs..
Kardesım getırdı abla telefonun tıtrıyo dedı..neyse konusdukk..Ama ne bagırmak agzına gelenı söledı benımı beklıcekmıs neden acmıyomusum..Annesının tellerınede cvp vermıyomusumm ..Sevmıyomusum ılgılenmıyomusumm neler neler...En sonnn bızım eve bırdaha gıtmıceksın dedı...Anneme de sölıcem resımlerı vermesın dedı .Pattt yüüzume kapadı...........
Aradan 3 saat sonra aradı tekrar dun aksam ısde bısı sormak ıcın aradım dedı....
Dun bugun ne yaptın dedı sorguladı..Annemı tekrar aramak ıcın hıcmı musayıt vaktın olmadı felan dedı
Soguk konusdu hafıfda bagırarak....Bızde o sıra sahıle cıkıcaktık..Sahıle gıdıyorum dedım..Gene köpürdüüü gıt gez ıyı eglenceler dedi ..Babam da var dedım....... ordan bırını arıcam sımdı pesınıze takıcam baban yoksa yanında goruscez senınle dedı ..ŞOK OLDUM............
Senı svıyorum kapatmam lazım sımdı dedım.....Hıcbısı demedı ıyı eglenceler dedı kapadık :S