Sevdiğini özleyenler buyurun

bu arada bölümümm büro yönetimi ama kitap okumuyorum knouşurken laflar ağzımdan kayıyor napçam bilmiyorum
ama burda bol bolda yazı okuyorum
sadece seesli okurken çabuk yoruluyorum :a015:

nefessiz kalıyorum

Son düzenleme:
ben büro yönetimi okuyrum biliyorsunuzz
2 yıllık(sinavsiz) geçiş kalktı
ama hala kazanırsak 2 yıl mı 3 yıl mı ya kafam karıştııı

ohhhhhhhhhhhhh 2 yıl kalkmamışş çok şükür ben kalktıı biliyodum yavvvv
benim planımm 2012 de inş. KPSS yi hayırlısıysa kazanmak ama dışarıdan da açıktan bitirmekk üni yii
amaaaa KPSS ye bazıları 3 yılda yerleşiyorr...

öle bişi de olursa o ara okulumu bitiririm hiç kazanamasam 2014 te gene girerim ama üni mezunu olarak dikey geçişlede 4 yıllık yaparım açıktan da 2 sene okurum....??????
yorumlar

Kızlarrr göbeğim düştüüüü ço kkötüyümm duvarları tekmelıyorumm ağlıyorumm :S:S
Ne yapılması gerektıgını bılen varmı ???
Bı koca karı yerıne getırmeyı denedı ama durum fena dedı beklıyoruz suandaa:S:
Yazarken ellerım tıtrıyoo bısılerle oyalanam dıye geldım pcyee ama oturamıyorum:S:S

mervem yaaa ama bu işi bilmeyenlere kaarıştırmasaydın git doktoraa annenşler götürsün cnm bnm :teselli:

Ablaaa felaket oluyooo ....Ağrı değil acı bu....Miden bulanıyoo ..Başın dönüyoo .Halsizleşiyosun..
En beterii duvarları tekmeletiyoo .Normal bi acı değill katlanılmaz buna....

Saatlerdır aglıyorum....Doktora gıtsek doktorluk bısey yok...Karnımın acıkmasını beklıyoruz o zaman daha kolay yerıne gelırmıs...

Abla göbek delıgıne parmagını koydugunda bırseyın attıgını hıssetceksın kalp gıbı...O yer değiştiriyo buna düşmek deniyoo.....FECıı FECıı FECı

Oyy şimdi biraz daha iyi misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…