• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

mervecim bilirim o göbek düşmesini geçmiş olsun cnm.ben göbek düşmesi durumunda yere yüzüstü uzanıp göbeğimin altına sert bi top falan koyarım.göbeğim yerine gelene kadar öyle dururum.geldiğini hissedersin zaten.kalbin orda atıyomuş gibi olur :sinifsinif::sinifsinif:a.s.

Evet çok kötüü bi drum bu yahuu :S:S
Joeycım yapıyorum herseyı yaptık ama canım cıktı 2gundur qelmedı yerıne..
Gelıyoo tekrar kayıyoo.... Bılmıyorum nabıcaz...
Bugun baska bı komsumuzz denedı.. Şuanda ıyıyım ama bakalm ılerlıyen saatlerde ne olucak :S:S

kıslar ben kaçarr görüşürüzzz,akşama canlı müziğe gitcemmm azcık stres atayım yahuuuu hihoyyyt

Kızlarr yedimmm bi haltt şimdi napıcamm diyee düşünüyorumm :S:S

Ben ve küçük köpeğimm yakısıklı komşumuzun oğlu ve köpeği sahılde qezıntıye cıktık :S:S
Ve ademın ennn enn enn samımı arkadası bizi gördüüüüü :S:S:S

Kesın sölıycekkk :S:S bızım amaclarımız köpek qezdırmekdı...Keske gıtmeseydım dıyorum ama ne care....

Bu konuda tavız vermemelıyımıyım yoksa ozurmudılemelıyım :S:S:S

bende çok yorgunum la bu günmirmirmirmir
ne yaptın balımmm
dr a gitmedim tlf ettim salı dedi sonuçlar
Kızlarr yedimmm bi haltt şimdi napıcamm diyee düşünüyorumm :S:S

Ben ve küçük köpeğimm yakısıklı komşumuzun oğlu ve köpeği sahılde qezıntıye cıktık :S:S
Ve ademın ennn enn enn samımı arkadası bizi gördüüüüü :S:S:S

Kesın sölıycekkk :S:S bızım amaclarımız köpek qezdırmekdı...Keske gıtmeseydım dıyorum ama ne care....

Bu konuda tavız vermemelıyımıyım yoksa ozurmudılemelıyım :S:S:S

:1shok: :1shok: yapma balım yaa

Ablaaaa ne yapıcamm şimdi...Sen ben yokken erkeklerlemı gezıyosun dıyee ayrılabılırr bıle benden:S
Herkes görsünn ama o arkadası gormeseydı keskee:S:S

kızım iyimisin sen..bide yakışıklı komşumuz demiş ya=))ulan ne işin var elin herifiyle gezmedee:oklava:adem güzel taş bi komşu ile köpek gezdirse napardın..sen uzaktasın düşün:delphin:

valla ayrılık sebebi..sen ne yap ne et nası atlatırım bu belayı onu düşün..alt yapı yap ve sen anlat önce bunu ona

kızım iyimisin sen..bide yakışıklı komşumuz demiş ya=))ulan ne işin var elin herifiyle gezmedee:oklava:adem güzel taş bi komşu ile köpek gezdirse napardın..sen uzaktasın düşün:delphin:

Ya kızlarr demeyinnnnnn öleee haklısnız ama amac önemlı degılmı:S:S
Ablamda vardı hemm yalnız değildimm :S:S:S

O Arkadasta bızım köpeğin büyümüş hali varr egıtımde yardımcı oluyoo:S:S

Back
X