seni de anlıyorum kuzum, uslubuna kırıldın evet ama barışırsınız ben inanıyorum...
Mervecim noldu yaa ayrıldınızmııı:1shok: çok üzülldümmmmmafoldumben ne olduki yaw kaçırdımm 1 haftadır internete giremedim :çok üzgünüm:
Bu arada herkeşlere selamlarrrrropuyorumnanaktan
=))) düğüne şafak karanlıkkkk dermişimm hehehhe kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkiii ev alınacak onu bekliyoruz tatlımmŞenizhoşgeldin betülcüm düğün ne zaman :CüvCüv:
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Şeniz
paşam hoşgeldin heemen dökül bakalım :jeyyar:
betüş hoş geldin
Abla varda pc ye tamadım henüz pc im hala arızalımafoldumben ama en yakın zamanda inş yeni fotolar eklicem albümüme. Ya benimki 2. haftasında işe başladı zaten 1 haftadır tatildeyim halamın yazlığında aşgumda çalışıyodunaniknanik çok çalışıp para biriktirmesi lazım eflencessyaakaydirigubbakcemile3 bu akşamda nöbette kuzummmm:gitme:betüşş resim yokmuuuu
mutlaka arar mervecim...:teselli:
betüşüm oh oh ne güsell aman herşey tıkır tıkır gitsin işallah maşallaha.s
idir betüşğüm cnm nasıl olalım iyi merve ye üzülüyoruzz
ahh bi iyi olsa sağlığı daha önemli dhaa çok hasta olcak
Bende üzüldüm ama düzeleceğine eminimmm benyerimseniben Tekrar barışıcaklar tekrar mutlu olcaklar eski günlerdeki gibii görürürsünüüz bakk:jeyyar:
yeşilimm istemiyooo benii çok kararlıydı cok nettii.....Soylerkenn senı ıstemıyorum arama benı derken sesı bıle tıtremıyoduu..O kadar soguk kanlıydıkı sankı bunu beklıyoduu :S:S
Ben çıkıyorum hanımlar inşallah bolbol konuşuruz işe başladığımda evden çok giremiyorum öptüm hepiniziopuyorumnanaktan mervecim üzülmemeye çalış olurmu tatlımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?