Sevdiğini özleyenler buyurun

seni de anlıyorum kuzum, uslubuna kırıldın evet ama barışırsınız ben inanıyorum...

Yalnız kaldıgımm her sanıyee onu ıstıyorum...Sesını duymak ıstıyorumm
Çok özlüyorum.....

Ama bi bukdarda kırqınım kızqınımm...Nasıl kestırıp attı benı bır cırpıda sildi.....
Hıc duzeltmeye calısmadı...Sadece bitti dedi.....

Ben unutmak zorundayım.......ZORUNDAYIM ...MECBURUM.....
:gitme:

Mervecim noldu yaa ayrıldınızmııı:1shok: çok üzülldümmmmmafoldumben ne olduki yaw kaçırdımm 1 haftadır internete giremedim :çok üzgünüm:

Bu arada herkeşlere selamlarrrrropuyorumnanaktan

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Şeniz
paşam hoşgeldin heemen dökül bakalım :jeyyar:

hoşgeldin betülcüm düğün ne zaman :CüvCüv:
=))) düğüne şafak karanlıkkkk dermişimm hehehhe kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkiii ev alınacak onu bekliyoruz tatlımmŞeniz
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Şeniz
paşam hoşgeldin heemen dökül bakalım :jeyyar:

Şeniz Aplammm nabersin yaaaa vall ne döküleyimmki bilemediim :kedi:
Herşey güzel maşallah
Seninde azaldı şafakkk heeeee:jeyyar:

mutlaka arar mervecim...:teselli:

betüşüm oh oh ne güsell aman herşey tıkır tıkır gitsin işallah maşallah a.s

betüşş resim yokmuuuu
Abla varda pc ye tamadım henüz pc im hala arızalımafoldumben ama en yakın zamanda inş yeni fotolar eklicem albümüme. Ya benimki 2. haftasında işe başladı zaten 1 haftadır tatildeyim halamın yazlığında aşgumda çalışıyodunaniknanik çok çalışıp para biriktirmesi lazım eflencessyaakaydirigubbakcemile3 bu akşamda nöbette kuzummmm:gitme:
mutlaka arar mervecim...:teselli:

betüşüm oh oh ne güsell aman herşey tıkır tıkır gitsin işallah maşallah a.s

amin nisancımmm:Saruboceq:

yeşilimm istemiyooo benii çok kararlıydı cok nettii.....Soylerkenn senı ıstemıyorum arama benı derken sesı bıle tıtremıyoduu..O kadar soguk kanlıydıkı sankı bunu beklıyoduu :S:S

tmm ama şuanda bu şekilde sağlığını kaybediyorr
sevgili sağlıktan önemli değildir...
tamam önemlidir bi yerde ama gerçekten herşey ama herşey sağlık belki babam hasta olduğu için böle konuşuyorum ama sağlık olmadan yanında her istediğin olsun hayat güzelleşmezzz

Ben çıkıyorum hanımlar inşallah bolbol konuşuruz işe başladığımda evden çok giremiyorum öptüm hepiniziopuyorumnanaktan mervecim üzülmemeye çalış olurmu tatlımŞeniz

yeşilimm istemiyooo benii çok kararlıydı cok nettii.....Soylerkenn senı ıstemıyorum arama benı derken sesı bıle tıtremıyoduu..O kadar soguk kanlıydıkı sankı bunu beklıyoduu :S:S

Pişan olucak söylediklerinden hatta olmuşturda senin gönlünü nasıl alırım diye düşünüyodurrryerimseniben topla kendini güçlü durrr herşeyden önce sen değerlisin sen ve sağlığınyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…