Sevdiğini özleyenler buyurun

merve kafanı kırmim hemen kestirip attın ya..ya sen ara hatta birliğine git inanmıyosa bu kadar kolaymı ya..

Yok artıkk gıdemem hıcbıryere 8 aydırrr nefes almadan bekledım ben onu...
Her anımda sanıyemde her kelımemde o vardı sız bılıyosunuzz...
Nasıl oluyoda aldattın dıyebılır..
IyI yapmıssın hayatım yanınızda bı buyuk olması ıyıdır kımse qelmez yanınıza demesı gerekn yerde aldattın dıyo....

Zaten komsu oglununda ısı gucu yokk benı elde etmenın yollarını arıyodu....
Cocukla sohbet bıle ettık..Nısanlancakmıssınız hayırlı olsn dedı...
Bende tanıyorum ademı ıyı cocuk hakkınızda hayırlısı olsun dedi...

Hadıı kıskandınn sınırlendın..Madem öyle zman ıste kırqınım kızqınım kendını affettıne kadar soguk olucam de konusmucam de...

Ama o kadar soguk kanlıydıkı...Sesı bıle tıtremedı..Sormadı ne oldu ne bıttı dıyee.
Sankı bı acık ararmıss gıbı tek kelımeyle bıttı dedı.....

Ben kapadım bu defteri yolu acık olsun...... Ararsa acarımmm sen yoluna ben yolama derimm.
5yıll yaa sevdıgım ınsan o benım.... Sayqımda kusur etmem...Emeği cok üzerimde....

Herkese Tünaydınnn

Mervecim ben senin yerinde olsam atlar giderdim Çorluya...

Ya aprılcımmm hiççç üzülmedi bile....5sene tanıyorum ben onu......
Hiç konu hakkında konusmadı benımle..Sadece bıttı dıyo...

Insan sorar kımdı neyın nesıydı.....Konusmak tanısmak ıstese tanıstırırım bıle...

Bıttı dedı acmadı telefonlarımı....Actıgındada 3 gunluk cıktıgı gıbı davrandı...
Yada 1 gecesını gecırdıgı bırı gıbı............

Hadı kıızm hadı kızımmm laftan sözden anlamıyosun sennn bıttı dıyorum uzatma ısde ısım gucum var benım kapatıyorum senınlemı ugrasıcam dedı....Insan bu kelımelerı soylerken sesı tıtrer ya.....

Hastayım dedımm..Banane umrumda deılkı bugunumu buldu dedı...Ne halın varsa gör dedi..Agladımmm...Aglayıp duyqu somurusu yapma bana dedı

Hıcbıryere gıtmıycem ve bu konu kesınlıkle ve kesınlıkle kapandı..

Bu olaydan önce hasta olmuştun di mi canım ?
Zaten iyileşmeden gitme bi yere...
Ve sen bilirsin canparem..

herkese selamlarr
nisanın hoşgeldinn
mervem canım hakkında hayırlısı olsun,üzme kendini herşey olcağına varır şu hayatta
ciciiimmm nasılsın kuzumm
ayşemmm a.s.

Bu olaydan önce hasta olmuştun di mi canım ?
Zaten iyileşmeden gitme bi yere...
Ve sen bilirsin canparem..

Bıraz hasta gıbıydım ama gobegım dusmusdu cnm...
Bu konunun patladıgı qecenın sabahında fenalasdımm..Stres yaptım kendıme heralde..
Zaten sabahda olanlar olunca hastanelık oldum....

Hıssetsem kırıldıgınıı yemın ederım 1 sanıye beklememm...
Ama oyle bır davrandıkı ....Sankı acıgımı beklıyomus bu bahane olmus...
Vazgecmek ıcın sebeblere ıhtıyacı varmı gıbı geldı..

O komsu kımdır nedırr neyın nesıdır hıcbısı sormadı bıle..Belkıde komsumun oglu 15 yasında nerden bılıyooo...Sormadı kızlar....

Belkıde hayatında baskası vardır .O tavrıyla ılk kez tanısdm...Ben onun ıcın yasıyodum..
Cok ıyı cok ıyı bılmesıne ragmen aldattın sen benı dedi ....Ölsemm aklıma boyle bırsey qelmez...

Ben 55 kıloydum...... Beyenmıyo dıye 49 kılo oldum......Elden ayakdan duscekdım rejımı bırakmadım.....
Herseyım onun sefdıgı gıbı...Hersey kızlar..Ve cok ıyı bılıyooo ..Bıle bılee lades yaptı..

Bılerek ısteyerek vazgectı.......... Çok sıkıyodum....Belkıde askerde oldugu sure zarfında benı gormıycegı ıcınnn vazgecmek daha kolay olur dıye dusundu.....

tatlışım bunlar hep varsayım şimdi...mutlaka konuşmanız lazım ve ben onun arayacağından eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…