• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞAFAK:01 ADANA
Allahımmmmmmmmmmmm şaka gibi yaaa inanmıyorum şafak bitiyo ya hep şafak 1 diyeceğim günün hayalini kuruyorudm sonunda oldu yaaaaaaaaa Rabbime sonsuz şükürler olsunnn
darısı hepinizin başına kızlarrr
ayyyyyy ben çok heyecanlanıyorum yaaaaa çokkkkkkkkkk:dance::dance:

Canım ne mutlu size ya.Allah bize de 01 şafak demeyi nasip etsin ya.Çok kıskandım şimdi ben napcaz :) Heyecanlanmaz mı insan bugun senin günün tey tey :)

ayyyyyy canım ya kolay değil ya 5 ay geçti burda onsuz yaaaa öyle garip gelioki bana onun gelicek olması çok çok heyecanlanıom
acaba aynı şeyleri hissedecekmiyiz ya :utangac::utangac:

bende hep düşünüyorum acaba onu 5ay sonunda gördüğümde neler hissedicem,neler yapcam diye.hayalinde bile aklım çıkıyo yerinden.eminmki değişiklik olucak ama olumlu yönde.uzaklıklar herzaman sevgiyi ilgiyi aşkı güçlendirirmş.artık yazarsın bize ilk karşılaşmada neler hissettiğini.merak ediyrm bende çünkü:jeyyar:

oy oy oy:teytey:

kız ne çabuk bitti dicem gel bana sor dicendelikafadulden
seni yolcu ettikten sonra sıra duygucumda galiba:teytey:

hadi gözün aydın şekerim:lepi:

saolllllllllll canımmmm benim yaaaaaaa çok saolll
çok mutluyumm ya
aşkım msnde şimdi yarında çıkacak inş cumarteside Rabbimiz izniyle burda olaacakkkkkk:dance:

darısı sizin bşaınıza cnmmmm yaaaaaaaaa ayy çok mutluyummmm oynuom artık aşkımın karşısında
ama o biraz garip duygular içinde ordada çok güsel arkadailşarı var ayrılık biraz zor gelio sanırım klay değil ya 5 aydır her gün o insanları görüo kardeş gibi oluolar şimdi ayrılıolarrrr

saolllllllllll canımmmm benim yaaaaaaa çok saolll
çok mutluyumm ya
aşkım msnde şimdi yarında çıkacak inş cumarteside Rabbimiz izniyle burda olaacakkkkkk:dance:

darısı sizin bşaınıza cnmmmm yaaaaaaaaa ayy çok mutluyummmm oynuom artık aşkımın karşısında
ama o biraz garip duygular içinde ordada çok güsel arkadailşarı var ayrılık biraz zor gelio sanırım klay değil ya 5 aydır her gün o insanları görüo kardeş gibi oluolar şimdi ayrılıolarrrr

evet doğrudur..
o şimdi gelince bi süre boşlukta olcak
çocugun üstüne fazla gitme sakın-tatlicadiarzu-

hasretlik her zaman zor ama yine görüşebilir arkadaslarıyla
senin yanında olsun da dimi:lepi:

Canım ne mutlu size ya.Allah bize de 01 şafak demeyi nasip etsin ya.Çok kıskandım şimdi ben napcaz :) Heyecanlanmaz mı insan bugun senin günün tey tey :)

canımmm ya darısı senin başınada inşş aynen canım ya bugün ve yarın benim günümm ya içim içime sığmıyoooooooooooooooo:teytey:

bende hep düşünüyorum acaba onu 5ay sonunda gördüğümde neler hissedicem,neler yapcam diye.hayalinde bile aklım çıkıyo yerinden.eminmki değişiklik olucak ama olumlu yönde.uzaklıklar herzaman sevgiyi ilgiyi aşkı güçlendirirmş.artık yazarsın bize ilk karşılaşmada neler hissettiğini.merak ediyrm bende çünkü:jeyyar:

yazmammmı canım benimmmmmm
ya ben kesin gülerimm yaa 32 diş birden çıkarr ama sonra gözlerim dolar herhaldeeee
ayyyyyyyyy son 47 saattt :sm_cool::sm_cool:

evet doğrudur..
o şimdi gelince bi süre boşlukta olcak
çocugun üstüne fazla gitme sakın-tatlicadiarzu-

hasretlik her zaman zor ama yine görüşebilir arkadaslarıyla
senin yanında olsun da dimi:lepi:

yokk canım ya gitmeermmmm
tabiki o benim yanımda olsundaaaaaaaaaa gerisi boşş benim içinnnhihoyyyt

Kızlar Mrb..Nasılsınız ?

Mannak Canım Gözünaydın.. kaydirigubbakcemile5

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞAFAK:01 ADANA
Allahımmmmmmmmmmmm şaka gibi yaaa inanmıyorum şafak bitiyo ya hep şafak 1 diyeceğim günün hayalini kuruyorudm sonunda oldu yaaaaaaaaa Rabbime sonsuz şükürler olsunnn
darısı hepinizin başına kızlarrr
ayyyyyy ben çok heyecanlanıyorum yaaaaa çokkkkkkkkkk:dance::dance:

ayy çok güzel yaa böyle şafaklar bitince bende çok mutlu oluyorum, yarın yanında olcak inşşş...ne güzel,sizinkiler gelsin de sıra bizimkilere gelsin :))))

mannakcım gelir gelmez söz düğün falan varmı peki?

canım ya şubatta istioduk ama olmadı benim abimde askerde mayısta gelecek babam oğlum olmadan ben bişi yapmam dedi nolcak bilmiom
ama eylül sonu yada ekim başa istiyoruz düğünü
haziran istiyorduk ilk ama vazgeçtik aşkım kendine araba almak istiyo babasından istemek her zaman olmyo rahat edemioz diye gelir gelmez bakacak bişeyler sonra başlar hazırlıklar :dance:

ayy çok güzel yaa böyle şafaklar bitince bende çok mutlu oluyorum, yarın yanında olcak inşşş...ne güzel,sizinkiler gelsin de sıra bizimkilere gelsin :))))

ayy canım benim ya bende hep öle olurdum şafakları azalanlar kadar bende heyecanlanırdımm sonunda benimde şafağım bitioo
canım ben şafak 1 diyom ama bugünü saymıommmm cumartesi öğlen gelecek aşkımmmmmm

canım ya şubatta istioduk ama olmadı benim abimde askerde mayısta gelecek babam oğlum olmadan ben bişi yapmam dedi nolcak bilmiom
ama eylül sonu yada ekim başa istiyoruz düğünü
haziran istiyorduk ilk ama vazgeçtik aşkım kendine araba almak istiyo babasından istemek her zaman olmyo rahat edemioz diye gelir gelmez bakacak bişeyler sonra başlar hazırlıklar :dance:

harika cnm yaa hayırlısı olsun.zamanı önemli değil tek olsunda.cnm dün neslinin yazdıklarını okudunmu bilmiyorum ayrılmışlar.çok hassas bi dönemdeler.istemeye gelceklerdi kızı.dün onada yazdım hayırlı işin şeytanı bol olurmuş.dikkat edin olurmu,o dönem ikinizinde birbirinize ihtiyacı olcak.anlayışlı olurn birbirinize karşı.neslininki bnu yapamamış kız yalnız kaldım dio.onları yanınızda tutmak sizin elinizde unutmayınkaydirigubbakcemile2

olsun canım artık ne kalmış şurda bi yarın var işte bugünü sayma zaten :)))

denizcim bizde görcez inşşş.o günleri ben kendime takvim yapmadım,seninkinden bakıyorum şafağa :)) şu 3 gün geçse 3 ay ı görmek bile hoşuma gidicek,tabi küsüratı var ama olsun :)))

Back
X