• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

yeni merve hoşgeldin bide bizim eski mervemiz var ciciş o:) ee tabi eskidik biz artık:) deniz kız bizim keltoşlar çok çirkinler yaa:)

bi fotonuzu koyamadınız ki şekerim şöle bakalımm a.s :asigim:

valla cnm bunu verdim git evde izle dedim.aradan 2saat gecti.ben bekliyorumki arasın güzel şeyler sölesin.neyse bu aradı.başaka şeyler konuşuyo ben hala bekliyorumki bişey sölesin.(varya yaptığım slayta taş olsa ağlardı).en son dayanamadım nasıl buldun dedim.tepki aynen şu sadece şu:güzeldi cnm teşekkür edeerim.kötükedihüsokötükedihüso

nurcum valla öleler yaa.olsun diyorumya bu bizim için avantaj:))))biz yanlarında fıstık gibi durcaz havamızı atcaz:)))

valla cnm bunu verdim git evde izle dedim.aradan 2saat gecti.ben bekliyorumki arasın güzel şeyler sölesin.neyse bu aradı.başaka şeyler konuşuyo ben hala bekliyorumki bişey sölesin.(varya yaptığım slayta taş olsa ağlardı).en son dayanamadım nasıl buldun dedim.tepki aynen şu sadece şu:güzeldi cnm teşekkür edeerim.

çok güzel oldu benm bakalım görünce ne dicek :uhm: :asigim:

ben baya oldu 2 yıl önce hazırlamıştım sonra hemen aşkımda bana hazırlamıştı,hiç alltta kalmaz :))şimdi yine yapıyorum tuttumuz düğün yerinde sinevizyon var,şimdi onun için o gelmeden yine slayt hazırlıycam ama bu sfer bebeklik resimlerimizden başlayarak,yalnız fon müziğine karar veremedim sadece enstrumantal sözü olmayan bir fon müziği istiyorum,onu araştırıyorum bakalım..

cnm yardım etmek isterdim ama sözleri olmayan öle esntrumantal bişeyler bilmem pek:((

yaw esraa ben slaytı yaptım da nası olcak tamamla mı dicek napcam :)
gönderince slayt tasarım olarak gidiyo :) direk slayt olarak nası gitcek :uhm:

lıfecity derdın ne anlamıyorum askerım izmir urlada bahadır köroğlu bende merve köroğlu yazıcı olarak yapıyor. daha sormak ıstediğin birsey varmı ben artık öğrenci değilim değiştirmedim çünkü gördüğün gibi siteyi tam olarak kullanmayı bilmiyorum.medeni durumumdada bekar diye yazıyor çünkü ben bu siteye kayıt olduğum zaman bekar ve öğrenciydim.şuanda ev hanımıyım ve evliyim.
sormak istediğin başka birşey var mı?

yaw esraa ben slaytı yaptım da nası olcak tamamla mı dicek napcam :)
gönderince slayt tasarım olarak gidiyo :) direk slayt olarak nası gitcek :uhm:

canım ben windows movie maker programında yaptım orda slayt bitir diyorsun ve kaydediyorsun,sen slayt olarak powerpointte mi hazırladın anlamadım canmm

sağol denizcim ya bir tane var aslında kayahandan masal yüzlüm enstr.söz yok onu mu yapsam bilmyrm :(

Back
X