• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

yaa evt bi de doguda seninki onu anlamak daha zor olur.üstüne gitme sen
nasıl olsa gelcekler ozmn acısını çıkarırırz biz de......
benim aklım onda onun aklı bende kalıcak kesin
çünkü kapatırken iyi şeyler söylemedim
araması lazımmmm

hemen arar inşallah canım
evet bende çabuk gelmesini onun için istiyorum zaten
gelsin bütün intikamlarım sırada onu bekliyo

hemen arar inşallah canım
evet bende çabuk gelmesini onun için istiyorum zaten
gelsin bütün intikamlarım sırada onu bekliyo

tertipmişiz senle şekerim
bi kaç arkadaş daha var mayısta yıkılcak buralar sırnaşık şey

:nazar::nazar:kızlar yatmdan önce bi uğrayım dedim.çoğunuz dökülüyosunuz yine:delphin:ben hep diyorum nazar var üzerimizde diye.topikimize yasin mi okutsak nedir:Saruboceq::nazar::nazar::nazar::nazar:
cicişim üzme sen kendini o kesin arıycak seni.şimdi içi içini yiyiodur onun okadarda eminm yani.....
öpyrm hepinizi iyi geceler:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar:kızlar yatmdan önce bi uğrayım dedim.çoğunuz dökülüyosunuz yine:delphin:ben hep diyorum nazar var üzerimizde diye.topikimize yasin mi okutsak nedir:Saruboceq::nazar::nazar::nazar::nazar:
cicişim üzme sen kendini o kesin arıycak seni.şimdi içi içini yiyiodur onun okadarda eminm yani.....
öpyrm hepinizi iyi geceler:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Denizim sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3 Kurşun Dökmek Kesin Çözüm delikafadulden

kızlar yatmdan önce bi uğrayım dedim.çoğunuz dökülüyosunuz yineben hep diyorum nazar var üzerimizde diye.topikimize yasin mi okutsak nedir
öpyrm hepinizi iyi geceler: nazar:

sağol tatlımmm
kurşun döktürelim topiğe bi ara sırnaşık şey
iyi uykularrr

10 gün mü kaldı kıss ayy ne kdr az kalmışşş yaww seni gönderiyoz artıkk
önümüzde bi sen kaldın zaten a.s

selamlar kızlarr bi göz gezdirdim de pek iyi değil durumlar gerçektende nazar değdi galiba yaaa gözü olanların gözü çıksın inşallahkafamçokkarıştı:oklava::roflol:kaydirigubbakcemile3:nazar:

selamlar kızlarr bi göz gezdirdim de pek iyi değil durumlar gerçektende nazar değdi galiba yaaa gözü olanların gözü çıksın inşallahkafamçokkarıştı:oklava::roflol:kaydirigubbakcemile3:nazar:

Canım h g nerdesin sen ya :utangac: Bu perşembe gecesi kurşun mu döksek ne etsek sırnaşık şey

selamlar kızlarr bi göz gezdirdim de pek iyi değil durumlar gerçektende nazar değdi galiba yaaa gözü olanların gözü çıksın inşallahkaydirigubb akcemile3

elemterefiş kem gözlere şişş :Saruboceq:

Back
X