Sevdiğini özleyenler buyurun

aşkımı çok özledim ya of zaten bugün ona hiç istemeden yalan söyledim o da anladı ve bana demediğini bırakmadısenağlama

ay bu çok komik yaaa sırnaşık şey

birincisi ben hiç teyze olamııcam hala olcam inşş
ikincisi dee yıllar var olmama sırnaşık şey
çünkü en büyük çocuk ben'im

diloşum doğum günün kutlu olsun canım allahım inşallah tüm dileklerini gerçekleştirsin
sevdiğinle mutlu huzurlu sağlıklı kocaman bi ömür diliyorum fıstığım.hayat bazen acımasız olsada dileklerin gerçek olup herşey güzel olduğunda o acıları unutturur.ve herşey için şükretmek gerekir ve hayırlısını dilemek.allahım hakkında hayırlı olanın en güzelini versin bitanem.....
iyiki doğdun canım iyiki varsın iyiki benim canım kardeşimsin

günaydın kızlar uzun süredir yokum.teyzemlerde kalıyrm bayadır banada değişiklik oldu.ama birazdan geri gitcem bi bakayım dedim bizim kızlar ne alemdeymiş....nasılsınız bakim...ben cok iyim biraz önce ilk defa aşkımla msnde konuştum.harikaydı...öyle özlemişim öyle hasretmişimki ona.saatlerce baktım yüzüne.oda bana baktı.hemde hiç olmadığı kadar özlemle sevgiyle aşkla baktı.geçsin artık 112 gün.sarılmak istiyrm ona,öpmek istiyorum onu........................
hepinizi öptm kızlar k ç i b

genelde kısa dönemler yakınlara gider diye biliyodum yaw ne şansmış ondaki de..
Allah kolaylık versin cnm

yaw çocuk msn girmişti net gitti yaa gelmedi daha da
"burası urfa giden gelmiyo ben de gitcem bi daha gelmiycem buraya" diyo sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…