• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Güzel biliyorum... ama doğduğun büyüğün şehrin yerini tutmaz ki senağlama

arada gidersin izmire yine cicimm. aşkı için bambaşka ülkelere gidenler var yaff naniknanik

geldim mervecim
diğer sayfalara bakıyodum ancak döndüm:)

nasılsın sınavlar bitiyomuş gözün aydın canım
ben bitirdim rahatladım sıra sende:dance:

inşş canımm yarın son sınavlar bakalım bitiyooo.yarın sınavdan sonra bi kaç bişiye bakıcam
salı da kargoyu göndercem cts ye kdr ulaşır herld

Evet kıs.. Gülçin ben :utangac: Hem sevgilim hem kardeşim asker oy oyy kafamçokkarıştı

bende meltem memnun oldum sengözlerimebaksanab teki geliyormuş inşallah eh kardeşine de pek bişi kalmamış sanırsam -tatlicadiarzu- benim daaa çooooook var senağlama

bende meltem memnun oldum sengözlerimebaksanab teki geliyormuş inşallah eh kardeşine de pek bişi kalmamış sanırsam -tatlicadiarzu- benim daaa çooooook var senağlama

Canım evet sevgilimin 14 günü kaldı.. kardeşiminde 102
Allah sanada bu günleri göstersin inşallah :utangac::utangac:

arada gidersin izmire yine cicimm. aşkı için bambaşka ülkelere gidenler var yaff naniknanik

inşş canımm yarın son sınavlar bakalım bitiyooo.yarın sınavdan sonra bi kaç bişiye bakıcam
salı da kargoyu göndercem cts ye kdr ulaşır herld

canım yaa çok imrendim sizee:nazar:
çok da düşünüyosun bişi olmaz inşallah falan diye ama olmaz inşallah eline geçer
benimki dışarı çıkmadığı için mektup yazarsam direk alaya göndermem lazım okuyolar falan o yüsden sanırım istemio mektup bi kere gönderdim
onda da şansımıza açmamışlar:))
kendi de bilmiyo ne istediğini bi resim gönder diyoo
bi diyo ki şimdi dur bi buralara alışıyım öyle diyo
öyyle uğraşıyos işte:s

canım yaa çok imrendim sizee
çok da düşünüyosun bişi olmaz inşallah falan diye ama olmaz inşallah eline geçer
benimki dışarı çıkmadığı için mektup yazarsam direk alaya göndermem lazım okuyolar falan o yüsden sanırım istemio mektup bi kere gönderdim
onda da şansımıza açmamışlar:))
kendi de bilmiyo ne istediğini bi resim gönder diyoo
bi diyo ki şimdi dur bi buralara alışıyım öyle diyo
öyyle uğraşıyos işte:s

saol cnmmm ben de bi kere yolladım foto yolla sen de ;) hep bakıyomuş fotolara

adım buse canımm; bende de aynı sorun war, anlıyorum seni.. =)))

heh iyi bari ismin kolaymışgamyoncuiremsu
ya gülçin kızım çocuksana düzgün düzgün negüzel konuşuyo yapalım bişiler diye senın yerınde olmak isteyen kimler var yaaa (ben:utangac:)benımki konuşmuyorda o konuları hiç sagolsun.. neslininki gibi galiba gelince bana rövaşata yapcaık ehehe:)

Biz bide 6 sene aynı yerde çalıştık gerçi o ist şubedeydi Babam eve gelince ilk soruyo metin aradı mı diye yok böle bişi yaa

ay benm babam da senin baban gibi olsa heheh ne güzel bak kızmıyo etmiyo
ay bu kızlar da bi tuhaf babası kızsa bi dert kızmasa bi dert sırnaşık şey

saol cnmmm ben de bi kere yolladım foto yolla sen de ;) hep bakıyomuş fotolara

sorma mervecim yaa
giderken fotoğraf istedi bende tamam dedim tab ettiriyim o da yok dedi ben orda yaptırırım
maille yolla dedi yolladım
ama şimdi çarşısı yok zaten üstelik sadece msn açıyolar mailleri göremiyo
dolayısıyla hiç resmim yok onda:s
bakalım şu tatil bi bitsin ayarlıycam bişiler bi de insan ona göndereceği zaman
hiç bi resim güzel gelmiyo gözüne:utangac:

Back
X