• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Evet Canım ALLaha şükür hepimizin ŞafakLarı azaLıo ...Benim buraya iLk geLdiğimde şafağım 400 Lerdeydi ....utancımdan şafakımı biLe yazamazdım...Çünkü herkes azıcık sayıyordu ....(:

nergisim üzülme canım bak ne güzel günlerdir yanındaydı geri gitmiş olsa bile koymasın sana çünkü çok az kaldı bitiyo bitanem

denizcim askeriye kargo kabul etmiyo diye duydum
aslında mantıklı gelmedi ne kadar doğrudur bilemiyorum:uhm:
ama o bana şey demişti onlarda çarşı izni olmadığı için
sadece belli bir kargoya gönderebiliyolarmış o da komutanlar alıp geliyomuş
yani net bi fikrim yok canımfisfisfis

cnm ya bende duydum ama aşkım arkadaşlarına geldiğini söylemişti o yüzden gönderdim aslında ama benmki kabul edilmedi anlamadım aslında sebebini.offf ya bi iş yapayım dedim elime yüzüme bulaştırdımkafamçokkarıştı

cnm ya bende duydum ama aşkım arkadaşlarına geldiğini söylemişti o yüzden gönderdim aslında ama benmki kabul edilmedi anlamadım aslında sebebini.offf ya bi iş yapayım dedim elime yüzüme bulaştırdımkafamçokkarıştı

tüh canım yaa
şimdi eve mi dönüyo koli
bi de içinde askeri anlamda yasak bişeyler mi vardı acaba
ondan mı geri çevirdiler:uhm:

Kızlar dün dedemi toprağa verdik.Onu yapayanlız orada bıraktık.Dualarımız onunla.2 gecedir hiç uyumadım daha doğrusu uyuyamıyorum.

Kızlar dün dedemi toprağa verdik.Onu yapayanlız orada bıraktık.Dualarımız onunla.2 gecedir hiç uyumadım daha doğrusu uyuyamıyorum.

dilekcim tekrar başın sağolsun Allah sabır versin
ama canım uyumaya çalış yoksa bu sefer de kendi bünyeni zayıf düşürürsün

nergisim üzülme canım bak ne güzel günlerdir yanındaydı geri gitmiş olsa bile koymasın sana çünkü çok az kaldı bitiyo bitanem

Canım Benim tşk ederim ...Gerçektende öyLe rüya gibi geçti günLerim...En azından aşkımı gördüm iyi oLduğunu biLiorum çok şükür...Darısı siz arkadaşLarımın başına...:1hug:

Bu arada yeni geLen arkidişLer hoş geLmişLer..sefaLar getirmişLer..DiLerim onLarda biran önce sevdikLerine kabuşurLar....:asigim:

Bu arada hozefincim başın sağoLsun şimdi okudum...Sende uyumaya çaLış canım sende hasta oLma sonra ...kendine iyi bak..

bi sorun olduğunda buraya mı yazıyosunuzz hemen yoksa farklı topiclere mi yazmalııı

canım konudan çok uzak değilse yazarsın diye düşünüyorum bende yeni sayılırım
daha sabah ne hediye alcam derdiyle dolanıyodum
sabahtan beri girmediğim topik kalmadı fikir edinmek için
ama sonunda bişeyler buldum:dance:
sen anlat derdini canım hepimiz anlatıyoruz:teselli:

bi sorun olduğunda buraya mı yazıyosunuzz hemen yoksa farklı topiclere mi yazmalııı

canım askerde deki özlediklermizi yada sadece özledğimiz insanlarla onlar hakkındaki düşüncelerimiz,kaderlerimizi,aşkımızı,özlemimizi onlarla ilgili şeyleri burada paylaşıyoruz canım konu ne olursa olsun biz hergun buradayız genelde online olanler muhakkak bişey yazarlar tatlım hoşgeldin bu arada..
denizcim bence o 3gün içinde gitip almadı belki ondan geri dönuyordur canım benımki ne baktım şimdide teslim alındı yazıyo..kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
anladım yani burada yazabilirimm ben hep giriyodum ama yeni kayıt oldum o yüzden bende askerimi özlücem yakında ama bakalım daha 20 günümüz varr önümüzdee ben askerden önce istedim ama sevdiğim olmaz ddi bakalım bende özlüyorummm her an şimide süpriz düşünüyorum ama çok umutsuzummm

anladım yani burada yazabilirimm ben hep giriyodum ama yeni kayıt oldum o yüzden bende askerimi özlücem yakında ama bakalım daha 20 günümüz varr önümüzdee ben askerden önce istedim ama sevdiğim olmaz ddi bakalım bende özlüyorummm her an şimide süpriz düşünüyorum ama çok umutsuzummm

canım neyi askerden önce istedin de olmaz dedi:uhm:
ben kaçırdım galibafisfisfis

canım konudan çok uzak değilse yazarsın diye düşünüyorum bende yeni sayılırım
daha sabah ne hediye alcam derdiyle dolanıyodum
sabahtan beri girmediğim topik kalmadı fikir edinmek için
ama sonunda bişeyler buldum:dance:
sen anlat derdini canım hepimiz anlatıyoruz:teselli:

teşekkürler cevapp içinnnnn:teytey:

pardon cnım ben mesajı eksik yazmışım sen kaçırmadın ben evlenmeyi istedim askerden önce

pardon cnım ben mesajı eksik yazmışım sen kaçırmadın ben evlenmeyi istedim askerden önce

bak canım burada askerden önce evlenmiş arkadaslarımız var buyuk bi örnegi gamze nekadar zor oldugunu o anlatır sana.. bence sevgilin en güzelini yapmış 15ay kaynana ya da kendi evinde kocansız bekleyecegine 15ay bekar olarak babanın evınde beklemen daha dogru düşünüyorum eklenmekten ziyada söz nişanda olabilir geçi biz öyle bişeyde yapmadık ama bizim aklımızada gelmedi açıkcasısengözlerimebaksanab neden geşmedi bende bilmiyorum ama hayırlısı buymuş canım bence sevgilin dogru olanı düşünmüş..

aynen elifcim bende aynı düşüncedeyim.. benım mektubuma baktım şimdi netten teslim alındı diyo sanırım eline geçti mektum elifcim dimi:) çok heyecanladım bir an..

bak canım burada askerden önce evlenmiş arkadaslarımız var buyuk bi örnegi gamze nekadar zor oldugunu o anlatır sana.. bence sevgilin en güzelini yapmış 15ay kaynana ya da kendi evinde kocansız bekleyecegine 15ay bekar olarak babanın evınde beklemen daha dogru düşünüyorum eklenmekten ziyada söz nişanda olabilir geçi biz öyle bişeyde yapmadık ama bizim aklımızada gelmedi açıkcasısengözlerimebaksanab neden geşmedi bende bilmiyorum ama hayırlısı buymuş canım bence sevgilin dogru olanı düşünmüş..

ayy bu konuda örnek gösterilmek istemezdim aslında ama yinede sevindim nurcum
benim ağzımdan düşürmediğim tek şey o zaten siz siz olun askerliğini yapmamış biriyle yapmadan evlenmeyin başka bişi demiyorum kızlara ne zzor olduğunu bi ben bi allah bilir derdim bi hasretlik değil okadar büyük olaylar sorunlar oluyoki hasretten ağır geliyo el kapısında elin kahrını çekeceğine otur ananın babanın kahrını çek çok zor oluyo tabi şöyle bi durum var ben sadece kaynana görümceler yüzünden böyle düşünüyorum iş kocada bitiyo kocamdan çok menunum ben askerlik bu nolacağı belli olmaz dedim onunla aynı geceye gözlerimi kapatmak ve sabah onun yüzüyle uyanmak istedim ve dünyada buna değecek başka bişi bilmiyorum ben her ne kadar büyük sorunlar yaşasamda aşkımız o sorunlardan daha büyük ve yenebiliyoruz kocamda sağolsun hep destek tam destek :roflol::nazar:

Back
X