• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar hepinize hayırlı akşamlar...biraz önce ömrüm aradı akşama tekrar arıyacağını söyledi evlilik yıldönümümüzü kutladı canım benim ya bitanem....
rabbime şükürler olsunki bugün evliliğimin 22.ayına girdim eşim yanımda yok biraz buruğum ama sesini duyunca kendime geldim

kızlar hepinize hayırlı akşamlar...biraz önce ömrüm aradı akşama tekrar arıyacağını söyledi evlilik yıldönümümüzü kutladı canım benim ya bitanem....
rabbime şükürler olsunki bugün evliliğimin 22.ayına girdim eşim yanımda yok biraz buruğum ama sesini duyunca kendime geldim

Allah hayırlısıyla kavuşturur inş. ne güzel kutlamak için aramış ayh çok duygulandım ya senağlama tek başınasın seneye acısını çıkarırsın cnm hihoyyyt :enbuyukkk: kk da var Allah mutlu huzurlu nice seneler nasip eder inş...:Saruboceq:

kızlar bişe sorcam hani bi kere elif mi yazmıştı dün cd yapmıştı nasıl yapmış onu acaba

Canım benim allah ağzınızın tadını bozmasın.. Biran önce kazasız belasız eşine kavuş inş :Saruboceq:

Back
X