sanırsam sen küçüksün canım ben 22 yaşındayımben daha çok kçüğm 19 ondan dedm öleeee en kçük bnmiyim die
ben daha çok kçüğm 19 ondan dedm öleeee en kçük bnmiyim die
aynen cnım olsun küçük olayım
ben 21 immm hihoyyyt
selam canım hoş geldin
çıkar inşallah da görürsün sevgilini iyi ki msn var yoksa ne olurdu halimiz:asigim:
yok cnm 23 yaşındayım minicikim daha hihoyyyt
aslında hayat şartları el verse mantığım izin verse bende bugün evlenirim çocuğumu erkenden elime alıp onun büyüme evrelerini görmek isterdim ama bu zamanda çocuk yapmak bile cesaret ve 19 yaşında erken karar vermek daha sonra keşke dedirtmemesi için dedim cnm art niyet değil yanlış anlama sakın :bbo:
ynnn bana yakın senin yaşın daha o kadar küçük kaldımmm
hakkaten canım yaa
gider ayak içtima yapıyo
tamam kardeşin için gene burdasın biliyos da
sevgilin geliyoo nabeeersırnaşık şey
aslında hayat şartları el verse mantığım izin verse bende bugün evlenirim çocuğumu erkenden elime alıp onun büyüme evrelerini görmek isterdim ama bu zamanda çocuk yapmak bile cesaret ve 19 yaşında erken karar vermek daha sonra keşke dedirtmemesi için dedim cnm art niyet değil yanlış anlama sakın :bbo:
yok şekerim tezkeresini alan life_city de senle yaşıt
bi de gamzegazel var bu topikte o da senle yaşıt için rahat olsun :)
Öhö Öhö Bişi Dedin Lem Duyamadım :1ninca::mymeka:sırnaşık şey
bende 22yim. sana katılıyorum. erken yaşta evlenip çocuklarıyla büyüyen kadınların onlarla çok daha sağlıklı iletişim kurduklarını düşünüyorum. tabi çocuk konusunda iyi güzel de o akılda doğru kocayı nasıl bulucaksın -tatlicadiarzu- ben o zamanki aklımla evlenmiş olsaydım çoktan tekmeyi basmış babasız bi çocuk büyütüyor olurdum ki çok kötü bişi. tabi yüksek öğrenim görmemiş olmakta cabası -tatlicadiarzu- bi dizi pişmanlıkklava:
Anam Yetişin Bunalıma Girdim Gebercemmm :1ninca:
En Büyük Benmiyimmm :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?