• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

cok özledim askimi coook senağlama
iki ay olcak birbirimizi görmeyeli o istanbulda ben almanyada of offf :( ama 2 hafta sonra yanina gidiyorum bir haftamiz beraber gececek asil hasret özlem ondan sonra baslayacak cünki ekim'e kadar görüsemicez dügünümüze kadar yani :1no2: senağlama

Alah sabır versin güselim
bak hepimiz beklioz bi şekil
sonunda vuslat var
hasrete sabrediyoruz hep beraber:teselli:

Alah sabır versin güselim
bak hepimiz beklioz bi şekil
sonunda vuslat var
hasrete sabrediyoruz hep beraber:teselli:

amin canim cümlemize insallah
ben senelerdir bekledim bu günleri bir kac ay daha sabrederim nolcak dimi :) hem sonunda askima kavusmak var :asigim:

yanliz günler azaldikca dahada yavas geciyor saatler sanki cildircam bi yandanda :jeyyar:

kıs meltem valla bastım repe de diyoki başka kullanıcıları degerlendrmenz gerekiyo vermiyo repi

hevin 15gün sonra nikah mı var

15 gün sonra Istanbula gidiyorum canim iki üc gün sonrada nikahimiz olcak Allah izin verirse, dügünümüzde Ekimde olcak gibi görünüyor, vize islemleri icin nikahimizi erken yapmak zorundayiz ki dügünden sonra askim benimle beraber gelsin buraya diye :utangac:

denedim elifcim olmadı yaw nys borcum olsun hihoyyyt

aman cicim ya bi repin lafı mı olur şakkıdı elifcim bende sana yollim dedim ama bana da öyle dedi gamyoncuiremsu arkadaşlar sürekli birbirine vermesin diye alınmış bi önlem sanırsam :uhm:

15 gün sonra Istanbula gidiyorum canim iki üc gün sonrada nikahimiz olcak Allah izin verirse, dügünümüzde Ekimde olcak gibi görünüyor, vize islemleri icin nikahimizi erken yapmak zorundayiz ki dügünden sonra askim benimle beraber gelsin buraya diye :utangac:

hımmm anladım cicim hayırlısı olsn:lepi:

canım 17 mayısa ayarlı değil mi
benimki 17 mayısa ayarlı
eğer öyle ayarladıysan aynı olması gerek

yok benimki 18ine ayarlıydı yaww

hayırlı olsun canıma.s.

Back
X