Sevdiğini özleyenler buyurun

ya kızlar sevgililer gününde askerde olan sevgilime kargo gönderiim diorum..kargo alıomu askeriyeler bnmki kara harp okulunda.yani içine mektup fln koysam küçük bi de hediye..çnkü gidemiycem ama hatırladıımı sevildiini de bilmesini istiorum.sorun çıkarmı ne yapayım???

valla canım ben askerlikte acemiyim daha o yüzden yardımcı olamicam malesef

canım bulunduğu yere yakın bi kargoya gönder.o alsın ordanyerimseniben

hadi yaa..ben de sürpriz yapıyım sevinsin diodum.kargo almıolar yani öylemii..çarşı iznine çıkmazsa die sürprz yapçaktm

meltem dedektif gadget geçit gibisin birden çıkıosun sırnaşık şey

:roflol: :roflol: ayy kopardın beni ya valla :roflol: diyorum "ben geldiim" dememe bakmayın ben hep buralardayım şakkıdı hiç bi işim yok ki iyice ev kuşu oldum zaten bu ara

ay kıslarrrrrr 99 oldugumuza inanamıyorum yaaaa delikafadulden
inş siz de bugünleri görceksiniizz

:roflol: :roflol: ayy kopardın beni ya valla :roflol: diyorum "ben geldiim" dememe bakmayın ben hep buralardayım şakkıdı hiç bi işim yok ki iyice ev kuşu oldum zaten bu ara

bende gitmiyorum insanın gidesi gelmiyoki hem ben gittm dediğinde iyi yapmışsın der ama içinden sölemez kıskanç oldugu için oturim evde beklim onu onu bildiğim için gezince sanki ona ihanet etmiş gibi oluyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…