• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

dalga geçme kıs
kız o kadar aramış bulmuş
ben ona hiç adıyla hitap etmiyom yavv
aileler mevzu olunca zor olcek biraz

aynen yaa bi kere ailesinin yanında bana adımla hitap etti
kime diyo diye baktım valla ölee a.s

yengeç oldugu için nerde olursa olsun rahatça aşkım diyebilio ama ben onun gibi diilim :))
utanırım milletten:))eliif bendensin sen de
senin sayaç düşmüşş bizimkler düşmedi
hadi cümletennn iyi geceler milletttt...

yengeç oldugu için nerde olursa olsun rahatça aşkım diyebilio ama ben onun gibi diilim :))

canım sayacın sitesinde baktım 1 saat içinde bizimkiler de düşecek sanırım saat ayarları yanlış eğer başka sorun yoksa -tatlicadiarzu-

bacılar size iyi geceler ben kaçtımkaydirigubbakcemile
çok uykum geldimirmirmirmir
öptüm hepiniziiiŞeniz

öptüm ikinizi de şekerler iyi uykular Şeniz ben de başarırsam yatıcam inşallah şakkıdı

gecenin bir yarısı yazıyorum bu satırları sana. Sen en masum halınde uyurken ben satırlara döküyorum yüreğimi ve aglıyorum......geri getiremediğim için hayallerimi.
Seni ve daha nicesini :çok üzgünüm:

ağlıyorum içimi döke döke sessizce çükü sensiz ruhumu sıkıyor bedenim ağlıyorum çünkü sen yokken yüregim ölum kalım savaşında......
Gülemiyorum çünkü sende kaldı mutluluga dair her bir şeyım
kara gece karardıkça karartıyor içimi birde yoklugun kaderime aglıyorum sabrımın selametıne eremeyişine bir türlü gelemeyişine sessiz kalışına yanımda olmayışına beni saramayışına sana aglıyorum yanlızca yalansız sana aglıyorum
başım ellerimin arasında dilimde tek bir cümle keşke yanımda olsaydın keske
uçurumun kenarında kı çiçekler gibiyim sensiz satırlarım artık sırılsıklam hıçkırıklara bogulmadan ben artık gideyim sevgilim yine giderken kıyamadım uyandırmaya dokunamadım son defa simdi sessizce belki hissedersin diye dilimde son cümle
seni çooooookk seviyorum :asigim: :asigim: senağlama senağlama

Son düzenleme:
Günaydın kızLar.......

Çok mutLuyum yaa çok mutLu....En sonunda bekLediğim an geLdi aLLahım Herkese bu duyguyu yaşatsın işaLLah.....

$afaK:----->99<-------delikafadulden:teytey::dance::sm_cool:

gecenin bir yarısı yazıyorum bu satırları sana. Sen en masum halınde uyurken ben satırlara döküyorum yüreğimi ve aglıyorum......geri getiremediğim için hayallerimi.
Seni ve daha nicesini :çok üzgünüm:

ağlıyorum içimi döke döke sessizce çükü sensiz ruhumu sıkıyor bedenim ağlıyorum çünkü sen yokken yüregim ölum kalım savaşında......
Gülemiyorum çünkü sende kaldı mutluluga dair her bir şeyım
kara gece karardıkça karartıyor içimi birde yoklugun kaderime aglıyorum sabrımın selametıne eremeyişine bir türlü gelemeyişine sessiz kalışına yanımda olmayışına beni saramayışına sana aglıyorum yanlızca yalansız sana aglıyorum
başım ellerimin arasında dilimde tek bir cümle keşke yanımda olsaydın keske
uçurumun kenarında kı çiçekler gibiyim sensiz satırlarım artık sırılsıklam hıçkırıklara bogulmadan ben artık gideyim sevgilim yine giderken kıyamadım uyandırmaya dokunamadım son defa simdi sessizce belki hissedersin diye dilimde son cümle
seni çooooookk seviyorum :asigim: :asigim: senağlama senağlama

vuvvv kız ne yaptın sen içim bi tuhaf oldu ağlama modunda değildim gözlerim doldusenağlama
Günaydın kızLar.......

Çok mutLuyum yaa çok mutLu....En sonunda bekLediğim an geLdi aLLahım Herkese bu duyguyu yaşatsın işaLLah.....

günaydınlaaaar

gözün aydın güzelim mutlu ol tabi yediniz bitirdiniz askerliği delikafadulden

Nereye gitsem hep aklımda fikrimdesin
Umdum hep yarınlarda birgün geleceksin
Rüyalar en sonunda gerçekleşecek
Canımın canı çok sevileceksin
Allahım yollucak seni dolunca zamanın
Ninnilerle kollarımda uyuyacaksın

Selam kızlar nasılsınız?Hep ben yokken kaynatıyorsunuz:oklava:

hoşgeldin canım...biz iyiyiz sen nasılsın...askerimiz naasıl bakalım...
bazılarımızı şafak sıkıştırıyor(yani beni),bazılarımızda şafaklarını 2 sayıya düşürdü hayırlısıyla
bu günleride atlatıcaz ve teskere haberlerini vericez birbirimize inşallah

Bende durumlar hala karışık kızlar.Hasanla konuşuyoruz ama kısa ve öz.Ne olcak bilmiyorum.Kafam allak bullak durumda.Çok özledim çok seviyorum onu ama anlamıyor galiba.Akşam arıycam diycem çarşıya çıktığında haber ver seninle konuşmam gereken şeyler var diye.Şimdi konuş diycektir eminim.Yeri ve zamanı değil.Zaten hep yersiz zamansız konuştuğumuz şeyler yüzünden herşey kötü oldu diycem.Düşsün bakalım peşime merak edip.Zaten konuşsa etkilenicek diye korkusundan konu açmıyor.Sadece beni soruyor.Ağzımı açsam biliyor ki etkilenicek yine edebiyat parçalıycamşutarafagitti

Bende durumlar hala karışık kızlar.Hasanla konuşuyoruz ama kısa ve öz.Ne olcak bilmiyorum.Kafam allak bullak durumda.Çok özledim çok seviyorum onu ama anlamıyor galiba.Akşam arıycam diycem çarşıya çıktığında haber ver seninle konuşmam gereken şeyler var diye.Şimdi konuş diycektir eminim.Yeri ve zamanı değil.Zaten hep yersiz zamansız konuştuğumuz şeyler yüzünden herşey kötü oldu diycem.Düşsün bakalım peşime merak edip.Zaten konuşsa etkilenicek diye korkusundan konu açmıyor.Sadece beni soruyor.Ağzımı açsam biliyor ki etkilenicek yine edebiyat parçalıycamşutarafagitti

canım benim yaa
herşeyin hayırlısı bakalım
inşallah istediğin gibi olur herşey hayırlısıyla
mutlu ol daima:1hug:

Günaydın kızLar.......

hihoyyytkaydirigubbakcemile2 99 oleyyykaydirigubbakcemile2hihoyyyt

günaydın kıslarrr

gızlaarr biliyonuz mu kargoyu almaya komutan gitmiş içini aççak sanırım :delphin:
açsınnnn azcık romantizm görsün.....

canım üzülme sakın,demesi kolaydır b,iliyorum ama senin yaşadığınn duyguları bende yaşadım bitanem.... herşey düzelicek buna inan sabır ve inançla bekle canımın içi abla tavsiyesi
(bu arada özeline mesaj attım)

Back
X