• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

aynen zaten biz öyle şeyler konuşmadıgımız için hiç pek te ilgilenmıorum yani o konularla..istemıyorum da zaten evlenmeyi.. böylesi daha ii.

bilmiyorum canım annem beni sıkıştırıp duruyo konuşun artık konuları diyo da o konuşmayınca ben nasıl konuşayım koskoca adam 25i ni doldurucak nerdeyse..annesi ablası geldi bize tanıştıar ama herşer zamanı geldiğinde olucak dio sadece.. benı de böylelikle soguttu o yüsden hiç hevesim yok yani..

vardır nurcum aklında bişi de şimdi sölese de ne olcagı belli diil napsın
bizde benden çok o konuşur o konuları şöle yapalım böleyapalımm diye
annesi de diyo az kaldı gelicen sağda solda oyalanmak yok işine bakıcan bekleyenin var :)

sen tanıştınmıydı elif ailesiyle

canım resmen tanışmadık ama
annesiyle o askere gitmeden telefonda konuştuk
sonra da ben bikaç kere aradım hal hatır sormak için
bi de yengesiyle konuşuyoruz sürekli msn de
kıyamam ben yalnız kalcam o gidince diye
askere gidince ekledi beni:utangac:

biz görüşüyozad noluyo lan :)abisine kaldık bile yemeklere gittik ailesiyle her geldiginde kahvaltıya gidiyoz ailesine akşam yemgine gidiyoz ama hala tık yok bizde valla 2yılı bitirdik bide:)

benim de tanışmadıgım pek kimse kalmadı onlardan
abisi arada bi arar msj atar bi ihtiyacın varmı diye
sankim isticem heeesengözlerimebaksanabdelikafadulden

biz görüşüyozad noluyo lan :)abisine kaldık bile yemeklere gittik ailesiyle her geldiginde kahvaltıya gidiyoz ailesine akşam yemgine gidiyoz ama hala tık yok bizde valla 2yılı bitirdik bide:)

kesin oluyodur bişier cnm coşkuyu veriyolardır mrk etmedelikafadulden
biz de ablasında ve onlarda kaldıkdııı

off biz her geldigin heryerde kaldık onlarda da kaldık ablasında da kaldık abisindede kaldık dedigim gibi kahvaltıya da gittik ailesine hep ablasına gittik oturmaya abisine felan hep yani hep kendilerinden ayırt etmiyorlar benı allah razı olsun. ama insan da bekliyor tabi bazı şeyler hayalde olsa:(

benim de tanışmadıgım pek kimse kalmadı onlardan
abisi arada bi arar msj atar bi ihtiyacın varmı diye
sankim isticem heeesengözlerimebaksanabdelikafadulden

o da bilir şekerim istemeyeceğini de
yine de ilgilenmek istiyo demek ki ne güzel
ama iyi ki abisi aramıyo beni yaa
ben çekinirim
araya yengeyi koyuyo o:utangac:

valla benımkinin mesleğinden başka hiçbişeyi yok:))gelince yapar hazırlar kendini artık:)

valla Allah yardımcınız olsun şekerim biraz zaman alacak sanırsam evlenmeniz
bizde ev var iş bekliyor eşyalar da taksit olmayacak allah nasip edersekaydirigubbakcemile4

aynen zaten biz öyle şeyler konuşmadıgımız için hiç pek te ilgilenmıorum yani o konularla..istemıyorum da zaten evlenmeyi.. böylesi daha ii.

konuşmaması normal bence canım sürekli konuşsa seni de heyecanlandırsa ama gelince hemen bişey yapamasa ikiniz için de daha zor olur kanımca fisfisfis

aman canım her zaman çok görüşmek tez ayrılık getirir bizde görüşürz ama aradaki mesafeyi saglıyoeum ortada söz yok nişan yok fazla da görüşmeye gerek te yok nasip bu işler gelin ata binmiş ya kısmet demiş..

meltemcim zaten hemen olamaz çünkü benim de okulum var daha annem de okul hemen bitince evlendirmem diyo...

ay onun yengesi demek senin eltin demek delikafadulden elti demek bile tüylerimi tiken tiken ediyor yaw -tatlicadiarzu-

bende de var bi elti, hemde bide evlenince aynı apartmanda oturcas aramızda bi daire var o kadar kafamçokkarıştı bakalım nolcek -tatlicadiarzu-

yengesiyle de konuşuyorm zaten yeni dogum yaptı konuşcak bişiler çıkıyo :)
ben korkuyorm dogumdan da bana korkma ben sana yardm ederim diyo:)
bakalımmm nolck
bi de dogum hediyesi ev hediyesi fln hiç elim boş gitmedm
böle şeyler güzel oluyo
gidersen ihmal etme öenmli bunlar ;)

meltemcim zaten hemen olamaz çünkü benim de okulum var daha annem de okul hemen bitince evlendirmem diyo...

aynennn benm de annem öle diyo
önce bi çalış diyo para kazandıgını görelimkafamçokkarıştı
söz veremem dedm
ayol hepsi mi böle acabaa

ay onun yengesi demek senin eltin demek delikafadulden elti demek bile tüylerimi tiken tiken ediyor yaw -tatlicadiarzu-
bende de var bi elti, hemde bide evlenince aynı apartmanda oturcas aramızda bi daire var o kadar kafamçokkarıştı bakalım nolcek -tatlicadiarzu-

ayy aynı apt oturmak çok feci yaa amcamlarla aynı apt oturuyorz da gözün korkutmak istemem-tatlicadiarzu-

hııı anladım güzelim yerimseniben o zaman Allah ın izniyle herbişey yoluna girer canım
zaten evinizde huzurunuz olduktan sonra gerisi valla boş :1hug:

Back
X