Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm ya bende istanbuldayım ama dediğin yeri çok çok iyi bilmiyorum benim abimde askerde balıkesirde
ona kargo gönderirken askeri garnizon komutanlığı balıkesir edremit diye yazıyoruz o gidip alıyo senin askerininde öle bi şansı varmı acaba ya
bilion pttnin çok şubesi var onu ancak orda oturan biri çok iyi bilir 500 evler benim bildiğim metrise uzak kalır ya ama yinede emin konuşmak istemem
inş oraya çok yakın oturan bi arkadaşımız çıkarda sana yardımcı olur
kızlar iyi akşamlar... rabbime şükür plakalara düştük dünyamla beraber şafak:74 bartına iyi akşamlar
selam kızlar
şafak: 017 :)
deniz ptt işini ptt yi ara sor bnce
kim ne dese tam bilemez emin olamaz..
nergis nasıl geçiyor bakalımm izin:)
ben aşkımı bi ay görmesem bilmiyorum naparım ALLAH sabır versin sevdiğinden uzakta olanlanlara
bizde kısmetse temmuzda evlenicez inşallah :)
istanbulda yaşayan canlarım yardımınıza ihtiyacım var.netten araştırdım ama pek biişey bulamadım.ben aşkıma kargo göndercem 15güne kadar.hani gönderemedğim mektupları ve doğum günü hediyesini.metrise en yakın ptt nerede arkadaşlar?hani merkez şube olmalıki cumarteside açık olsun aşkım alabilsin.gecen dilekciğimle konuştum 500 evler dedi zannedersem ama tam emin değilim unuttum yaa.benim için bi araştırırmısınz?sizden başka kimseden öğrenemem çünkü bunu...
kızlar şu an itibariylee nergiscigimizin hasreti sona ermiş bulunmaktadır hihoyyyt
kızlar şu an itibariylee nergiscigimizin hasreti sona ermiş bulunmaktadır hihoyyyt