denizcim hoşgeldin canımmm
cnm benm yaaa cok şükür.varya artık kimse ilgilenmiyo benmle.zaten depresyondayım sizde yalnız bırakınca daha bi kötü oluyrm.nasılsın cnm?isteme işi falan noldu senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizcim hoşgeldin canımmm
cnm benm yaaa cok şükür.varya artık kimse ilgilenmiyo benmle.zaten depresyondayım sizde yalnız bırakınca daha bi kötü oluyrm.
ekledım ya kız avatardaki biziz kız:)
aşk olsun şekerim yani ben yazıyrm ya a.s
ne bilim cicim yaa kaç gündür yazıyorum bişeyler.ama öyle bi sohbete dalınıyoki bi cvp veririp hemen geri dönüyosunuz.sonra ben tekrar yazıyorum bu sefer kimse cvp vermio((ciciş yaa zaten ben kötüyüm bu aralar beni yalnız bırakmayınnnnn
aşk olsunnn hepimis birimis için dii miii a.s
üzülme o kdr yaww
evet cicişim hepimiz birimiz için.zaten böle olduğuna inandığım için burdayım canım.yaşasın topicimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!birbir imizi ihmal etmeyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
evetttt a.s iyi ki burası var
öle hemen alınma cnm küstünüz mü fln
canım yazmıştım babam ameliyat olunca erteledik demiştim sizee
cnm valla cevremdeki herkese böyleyim varya.cok hassasım bu ara cok özledim herşey ters gidiyo falan.kafama cok takıyrm.sinirlerim cok bozuk.yemn törenine gidemedim ailesi geldi bi mutlular anlatamam.heray gitceklermiş görmeyee.yaaa ben napıcam gidemiyorum göremyrm.işte bunlar biraz üzüyoooo
mervecim daha yeni geldim resimlerimi bulayım koyarım:) sende ne bagırıyon çocuga bea:) canımı sıkma demil çocugaaa aaaaa:) üzmeyin koçişlerinizi geliek bak as kaldı mayıs 17de buradalar allahın izniylee..
canlar nasılsınız
bende istemiyorum zaman geçsin diye
şubata az kaldı