• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlar benimde nişanlım az önce çarşı iznine çıkmış msn'e geldi.Gülüştük konuştuk sonra ben işyerinde old için biraz ilgilenemedim oda tabi başka arkadaşlarıyla konuştu.Benim birden moralim bozuldu,saçma saçma ksıkançlık krizlerine girdim.Şimdi de çıktı zaten neden böyle oluyor anlamıyorum,o msn e gelince delleniyorum resmen,bir acayip biri oluyorum.Off yaa

çok artisleşti geliorum die ukala ukala konuşuo denizciğim kırıo beni ama farkında deil...
bi de ana kuzusu gibi konuşup duruo beni sinir edio
çekemiorum erkeklerin anakuzusu gibi konuşmalarını ben bi bayan olarak böle bağımlı deilim...

vaLLa canım bunLarın hepsi aynı hiç bişeyi takmıoLar kafaya...Sende takma aslında ben nie takıorsam...
bırakçaksın kendi haLine napıorsa yapsın diceksin vaLLa....

nergiscim cnm inan senin şunki psikolojini aynısını yaşadım hafta sonu.takma boşver.onlar bizim kadar hassas düşünemiyolar.ki bi yerde şunuda düşünmek lazım,tabiki oda ister seninle vakit gecirmeyi.ama napsın cnm onun elinde değilki.rahat bırakmıyolarsa napsın cocuk

çok artisleşti geliorum die ukala ukala konuşuo denizciğim kırıo beni ama farkında deil...
bi de ana kuzusu gibi konuşup duruo beni sinir edio
çekemiorum erkeklerin anakuzusu gibi konuşmalarını ben bi bayan olarak böle bağımlı deilim...

cnmbenm erkek milleti işte orda esiyo gürlüyo seni düünmüyo ama eminm gelince düzelicek.ana kuzuluğuda gelene kadar sen merak etme.benmkide öledir.annesini babasını özleyince ana kuzusudur.şimdi özlemiştir ondan yapıyodur öle.az kalmış cnm sık biraz dişini.son günler daha bi gergin oluyo insan ona yoralım olmazmıııı canım arkadaşımkaydirigubbakcemile5

wala kızlar noluıoz anlamıorum herkeste bi kavga modu noluıoz nazar mı değio bize ne????

Kızlar benimde nişanlım az önce çarşı iznine çıkmış msn'e geldi.Gülüştük konuştuk sonra ben işyerinde old için biraz ilgilenemedim oda tabi başka arkadaşlarıyla konuştu.Benim birden moralim bozuldu,saçma saçma ksıkançlık krizlerine girdim.Şimdi de çıktı zaten neden böyle oluyor anlamıyorum,o msn e gelince delleniyorum resmen,bir acayip biri oluyorum.Off yaa

cnm bence yersiz bi kıskanclık yapmışsın bosu bosuna germişsiiniz birbirinizi yaa.sen ilgilenmmişsin oda konuşmuş cnm.sen üzülme şimdi arayınca güzel güzel konuş onlada
hiç olmamış gibi bu olay

cnm bence yersiz bi kıskanclık yapmışsın bosu bosuna germişsiiniz birbirinizi yaa.sen ilgilenmmişsin oda konuşmuş cnm.sen üzülme şimdi arayınca güzel güzel konuş onlada
hiç olmamış gibi bu olay
SAğol canım evet öyle yapıcam,ama neden böyle oluyorum yaa,bambaşka bir ben oluyorum,kendimi tanıyamıyorum.Bu kısançlık beni delirtecek.

SAğol canım evet öyle yapıcam,ama neden böyle oluyorum yaa,bambaşka bir ben oluyorum,kendimi tanıyamıyorum.Bu kısançlık beni delirtecek.

özLemcim aynı dert bendede var kıskançlıktan duruyorum yeter artık yaaa...
bu ben değilim içime sanki başka biri girmiş gibi...arıorum bağırıorum ona başka bişey yapmıorum paso bağırıorum.....senağlama

yaa ben bıktım artık hep tek başıma sawaşıyorum moralim bozuk msnde yazışıyoz konuşaşmam şimdi arkadaşla oyun oynayacaz dio ama yani çok önemli bi konuyduu bende keyfine bak dedimm nasl olsa bişeyle ilgilendiğin yok dedim kızdım bağırdımm şimdide hemen peşine düşüyo ama ben bıktımm yaa

nergiscim inan o kadar iyi anlıyorumki seni.aynı şeyler banada oldu.annesi babası akrabaları bi rahat vermedilier.yanımda olsa neyse.telde konuşamadık bile doğru düzgün.bende dedim keşke hiç çıkmasaydı izne diyeee.benim hiç işime yaramdı çünkü..

bu arad mrb cnm esracımmm

mrb canım benim..nasıl gidiyor ne zaman çarşı iznine çıkıcaklar ya belli değil diyor benimki bu hafta için :1no2: cuma belli oluyormuş galiba.

kızlar bu arada hepimiz sanırım aynıyız bizim genlerimizde var demek ki,bende bazen kendime engel olamıyorum krizlere giriyorum,sonrada kızıyorum kendime,ama işte insanın elinde değil...

özLemcim aynı dert bendede var kıskançlıktan duruyorum yeter artık yaaa...
bu ben değilim içime sanki başka biri girmiş gibi...arıorum bağırıorum ona başka bişey yapmıorum paso bağırıorum.....senağlama

Aynen yaaa,nolcak böyle bilmiyorum,hep süphecilik var içimde sanki sürekli bişiler yapıyormuş gibi davranıyorum ona,oysaki hiçbişi yapmıyor biliyorum ama içimde iki tane kişilik var sanki.O artık alıştı,ama evlenince daha beter büyürse bu kıskançlık o zaman nabarız dersin?

Bilmiyorum kızLar vaLLa....MutLu değiLim ama ....akrabaLarı bi bırakmadı bizi....yanıma gelio zırt teLefon...
sinirLiyim çok fazLa ...Keşke geLmeseydi diorum yemin ederim....

nergiscim anlıyorum seni.bende izine gelmeden söyledim
kimseyi tanımam buraya geldiğin zaman ben gel dedimi gelceksin dedimdelikafadulden

7 gün kaldı..sadece 1 gün görüşemedik o da benim işim çıktı
diğer 6 gün hep beraberdik..

ailesine,akrabalarına,arkadaşlarına da hak vermek lazım onlarda özlüyorlar ama
ben eminim ki kimse bizim kadar sıkıntı çekmiyo,stres yaşamıyo
bu yüzden daha fazla görmek onların değil bizim hakkımız:1closedeyes:
haklısın bu yüzden canım konuş aşkınla güzelce

kıslar bizde ayrıldıkkkksenağlama

nasıl ya:1shok:
şaka mı bu

malesef ogescimm şaka değil yani ben kafamda bitirdim çok mutsuzumm kendini affettirmesi içinn çok çabalaması laızmm

yaa ben bıktım artık hep tek başıma sawaşıyorum moralim bozuk msnde yazışıyoz konuşaşmam şimdi arkadaşla oyun oynayacaz dio ama yani çok önemli bi konuyduu bende keyfine bak dedimm nasl olsa bişeyle ilgilendiğin yok dedim kızdım bağırdımm şimdide hemen peşine düşüyo ama ben bıktımm yaa

neslicim ya konuşaşmam şimdi arkadaşla oyun oynayacaz da
ne demek:bbo:

böyle yaparlar tepki gösterdiğin zaman da koşarlar peşinden
neden böyle oldu ki? aranıza soğukluk mu girdi :uhm:

mrb canım benim..nasıl gidiyor ne zaman çarşı iznine çıkıcaklar ya belli değil diyor benimki bu hafta için :1no2: cuma belli oluyormuş galiba.

kızlar bu arada hepimiz sanırım aynıyız bizim genlerimizde var demek ki,bende bazen kendime engel olamıyorum krizlere giriyorum,sonrada kızıyorum kendime,ama işte insanın elinde değil...

cnm benm aşkım artık çıkabilicek sanırım.yani belli artık onlarınki.bi cıksalardı yaa msnde görseydim bi kere yüzünü:(((seninki yine aynı yerde dimi cnm değişmedi yeri?

bu arad o kıskançlık geninden bende daha bi fazla var sanırım.ama kızlar hiç hoşdeğil.dizginlemek lazım erkekleri bığuyo bu durum.ben öğrendm valla....

neslicim sende sıkma canını bu aralar cokgerginsiniz bence birbirinizden cıkarıyosunuz sinirinizi.hayırlı işte şeytan bol olurmuş yenilmeyin şeytana.bak gelicekler istiycaekler seni yüzdünüz kuyruğuna geldiniz ne bu şimdi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayasakkelime

yok canım herşey gayet iyiydi yanii güzeldi küçük bi bizimle ilgili değil aile arasında bi mesele wardıı sonra bu hale geldi keyfi bilir artık tabi benimdee

bende geldim kızlar selammlar ama buralar karışmış sanırsam herkes dertli :(

Back
X