- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
80 aldım sözel zaten hıza bakıyor da eniştem dersanede matematik hocası o sağolsun :lepi:
senin alanın nedir
iyimiş cnm
ben de edb okuyorum söz81 aldım da yine giricem mayısta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
80 aldım sözel zaten hıza bakıyor da eniştem dersanede matematik hocası o sağolsun :lepi:
senin alanın nedir
iyimiş cnm
ben de edb okuyorum söz81 aldım da yine giricem mayısta![]()
bizim okul alanımda yüksek için 70e yeter diyo zaten yırttım ben ama sen neden bi daha giriyorsun ki yetmiyor mu sizde hangi okul bu arada
kıslar barıştım sewgilimle 2 gün önce aradı konuştuk ağladı bende dayanamadım barıştım nidem :))
merve kız sen okulu bitiriyon senınle aynı yaştayız ben daha 1,sınıf okuyom ehehe:) ama neyapak ben daha bu yıl başladım :)çömezim ben daha benım sayaçıma bişey oldu gözükmiyiiiiiii..

canım çok çok mutlu oldumm hayırlı olsun inşallah gönlünü alır merak etme tabi arkadaslarından vakit bulursa arar senide şimdi onu rahat bırakmazla uyutmaz arkdasları onu:) olsun bak rabbim nasip etmiş geliyo sevgilin darısı başımızaa inşallahhhhh:)
slm kızlar bi hftanın daha sonuna geldik ve ben geldimm:))))
yalnız geçecek son gün yarın hahahah:)))))
mannakcığım bende kırgınım hala biras aşkitomaaa:))))
son dakika yapmasalar böle şeyler olmuo yaa gelir ayak(((
benimkide trip yapıo zannediodum kaç gündür aramıo die meğersem komutanlar canına okuolarmış arayamamış bende kızıp duruodum:)))))
neyse sora üzüldüm yumuşadım biras öle yorulmasına falan(((
canım işte demekki onlarda birktirdiler baya bi yoruldular yıprandılar artık içlerine atamıolar kırıcı olduklarını düşünmeden streslerini bize yansıtıolar((((
canım düzelir herşey eminim onu görünce kırgınlık falan kalmaz içinde:))))
benimkide yarın gelecek olsaydı off yaa offf(((