• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

benimkide bugün çarşoya çıkacaktı güya ararım seni demişti ama ne arayan var ne soran gene:(((((
bakalım yrn inş çıkar çarşıyada konuşuruz:))))

gelir ayak falan anlamam onlar bizi üzerse bizde onları üzeriz hahahah
bizimde dayanmaya gücümüz kalmadı napalım:((((

bende öle diyodum hatta inat edip gelmeyi bile düşünüyordum hahah:))) beklesin hftaya kadar die düşndüm sora yazık dedim ayrıca öle olursa bende üzüleceim hem görünce unuturum ben ona kızgınlıımı:))))

bende öle diyodum hatta inat edip gelmeyi bile düşünüyordum hahah:))) beklesin hftaya kadar die düşndüm sora yazık dedim ayrıca öle olursa bende üzüleceim hem görünce unuturum ben ona kızgınlıımı:))))

offffffffff canım ya şu an karmakarışık duygular içierisindeyimmmdelikafaduldendelikafadulden
beni ne mutlu eder bilmiom ya mutlaka görünce bende dayanamam ama ben sinirli olunca çok farklı oluyom yaaaaaaaaa hiç heves kalmadı içimde

bende öle oluorum canım nefret ediorum hatta gıcık gidiorum içimden görmek bile gelmio hatta dün ayrılalım vs diyip durdum hırsla sonra kızdı trip yaptıım için aramamazlık yapmıorum neler yaşadıımı bilmiosun kaç gündür vs vvs saydı sonra bende üzüldüm öle düşündüüme:((((
ama canım şunu da biliorum görünce ne kdr kızgında olsak eririz:D

bende öle oluorum canım nefret ediorum hatta gıcık gidiorum içimden görmek bile gelmio hatta dün ayrılalım vs diyip durdum hırsla sonra kızdı trip yaptıım için aramamazlık yapmıorum neler yaşadıımı bilmiosun kaç gündür vs vvs saydı sonra bende üzüldüm öle düşündüüme:((((
ama canım şunu da biliorum görünce ne kdr kızgında olsak eririz:D

umarımmm yarın herşey güsell olur canımm ya umarımm

neyse kızlar ben çıkıommmmmmmm
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile4

hoşçakal mannakcığım, sıkma canını:))))
herşey yarın yoluna girecek eminim hadi bakalım sen kavuş senden sonrada inş ben:)))))

hoşçakal mannakcığım, sıkma canını:))))
herşey yarın yoluna girecek eminim hadi bakalım sen kavuş senden sonrada inş ben:)))))

inşşş canımmmmmmmmm benim

yarın ben giremem herhaldeee yarın sen çok heyecanlı oluysunnnnnnkaydirigubbakcemile3
hadi bakalımmm sizin içinde herşey çok güsel olur inşş:Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrrrr inanamıyorummmmmmmm yaaaaaaaa

ŞAFAKKK: DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

sonunda bugünüde gördüm yaa Rabbime sonsuz şükürler olsunn yaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:
yarın Allah nasip ederse 11.30 gibi buluşucaz askerimle
ama akşam çok kızdırdı beni ya kızgınım ona sanırım bu yüzden hiç heyecanım kalmadı ya dün daha mutlu daha heyecanlıydım ya:kızgın:
ama inş bu gece gönlümü alır yoksa ben yapmacıkta olamam yarın kötü geçerr

ay ay ayyyy Allahım bize de göster o günleriiiiiiiii:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ufak tartışmalar yüzünden böle güzel bi günü mahfetmeyin
bizi düşün kıs mannaakkk:1no2:

ay ay ayyyy Allahım bize de göster o günleriiiiiiiii:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ufak tartışmalar yüzünden böle güzel bi günü mahfeteyin
bizi düşün kıs mannaakkk:1no2:

aminnnnnnnnn mervecimmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

canım bende mahnetmek istemiom aslında dediğin gibi ufacık kavgalar ama benim hevesim gitti işte ya
ama nastasianında dediği gibi görünce inşallah herşey unutulurrrr

tamam canım artık başka zmn haberleşiriz bende pazar giremem sanırım hahahah:)))))
umarım herşey harika geçer:=)))
bende öle olacak takma kafanaaaa....
nilaycığım bugünü bekledik kaç aydır bunu unutmaaa:)))))

tşk ederiz cicikızcığım:)))
bende kırgın ve kızgınım biras ama işte görünce unutulur sanırım bugünü bekledik amaaaa

sizin adınıza çok sevindim nastii ve mannakk unutlur her şey mrk etme

inşallahhh canımmmmm
bak seninde sade sadece 4 ayınn kalmışşşşşşşşşşş koskoca 11 ay geçmiş
bu 4 ayda göz açıp kapayana kadar geçer hiç anmazsın inş kavuşursun askerine:1hug:

inşallahhh canımmmmm
bak seninde sade sadece 4 ayınn kalmışşşşşşşşşşş koskoca 11 ay geçmiş
bu 4 ayda göz açıp kapayana kadar geçer hiç anmazsın inş kavuşursun askerine

geçti valla cnm çok tşkk ederim

ne güzel yawww ne heyecanlııı kıs nilay uyuyabilcen mi sırnaşık şey

yokk canım uyuyamammmmmmm kesin zaten akşamda uyumadım
belki kızacaksınız ama şu an öle bişey hissediomki sanki askerimi görmeyeli 5 ay olmamışşşş çok daha az bi süre olmuşş:roflol:
Allahımmmm noluyo bana onun için okadar gözyaşı döktüm sabırsızlıkla yarının gelmesini bekledimmm şimdi hissettiklerime bak yaaaa
yok yok o arasın beni bu akşam değişişecek bu duygularım yine heyecanım geri gelecekkk(İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:Saruboceq::Saruboceq: )

Back
X