• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

gamzecim yalvarma:))))
tamam canım sakinleşmeye çalışıorum ama son bi hftadır ztn kaç gün aramadı görüşmedik görüştüümüz zmnda kavgadan başka bişey yok:(((((
bi doğru düzgün konuşma olmazmı yaa....
neden böle oldu anlamıorum yüzdük yüzdük kuyruna geldik... sürekli bi bencilli bi benmerkezcilik... sürekli dert yanma karşı tarafı dinle... bi artislik modu... bi naz bi kapris derdi ne anlamıorum...

inş canım sizinde gideceiniz günler gelecek ama sonunuz umarım bizim gibi veya benim gibi olmaz nedense ayrılığa gidioz gibi gelio bana...
hep askerdeyken deişirler ayrılıklar çok olur diolardı... bende aaa ne fark edioki hiç doğru düzgün kavga bile etmedik diodum... şuna bak gelmesine sayılı gün kala ayrılık düşüncesi var kafamda... kısmet işte hayırlısı olsun...

inş canım sizinde gideceiniz günler gelecek ama sonunuz umarım bizim gibi veya benim gibi olmaz nedense ayrılığa gidioz gibi gelio bana...
hep askerdeyken deişirler ayrılıklar çok olur diolardı... bende aaa ne fark edioki hiç doğru düzgün kavga bile etmedik diodum... şuna bak gelmesine sayılı gün kala ayrılık düşüncesi var kafamda... kısmet işte hayırlısı olsun...

yok cnm yaw ayrılmazsınızz.bu kdr bekledin olur mu hiç ayrılmak
ben bazen şaka olsun diye diyorum seni okdr bekledim istesen de kurtulamazsn benden sırnaşık şey
olmaz cnm izin veremem :)))

aman war yaa resti çektimmi gözümü hiç bişey görmez...
aklıma böle düşünceler geldiine göre sonu gelmiş gibi bu ilişkinin şu ana kdr hiç aklıma gelmemişti bitirmek... yaa nesli naptıı haberiniz varmı

aman war yaa resti çektimmi gözümü hiç bişey görmez...
aklıma böle düşünceler geldiine göre sonu gelmiş gibi bu ilişkinin şu ana kdr hiç aklıma gelmemişti bitirmek... yaa nesli naptıı haberiniz varmı

hayırdır canım takıp edemedım sorununuz ne özel değilse:uhm:

aman canım işte son günler kavga ile geçio kapris kapris nedir ondan çektiiim:)))))

aslında ortada elle tutulur bişey yok ama işte kapışıoz... gıcık gidiorum... bencillik yapıo... sürekli dert yanıp duruo ama benim anlattıklarımı dinlemio pohpohlanmak istio sanırım...

iyi yine sizde misafir warmış kuzumm
bizde oda yokk sıkıldım bu gece çooookkk

şafak: 012
bitanemm seni çok özLedimm

günaydın herkese ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!
Allahım hepimize nasip et yarabbim.. daha 422... olsun gelceğini bilerek onu beklemekte güzel..
Eşim msn ye girdi kamerayla görüşüyoruz . teknloji ve onu bize sunanlar
Allah hepinizden razı olsun..

günaydın herkese ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!

canım ne güzel askerin yarın geliyor demek
artık askerin değil aşkın olarak yanında olcak

hadi gözün aydın mannak naptı acaba

bende aşkımı bekliyorum kızlar çarşıda ama yer yok diyo yaa
sizede böyle oluyor muydu

ağrıda küçük bi ilçede olunca tabi..:delphin:
üff gözünü seviyim İstanbul'un

Back
X