Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noldu kiss nergiss
alemsin kizzzz nolsun hehe

Bizde mustafayLa kavga ettik şimdi sıkıLdım bunALdım yaaaa...
bunaLtıo artık beni..Hiçbişeyi anLamı...DaraLttı iyice.....
bitti gibi bişey....biLmiorum napıcağımı kafamı topLamam Lazım....
töbe yarabbim buda nerden çıktı yahu... cahilliğimi mazur göründe ben anlamıyorum hem sevdiceklerinizden uzaktasınız hemde nasıl kavga edebiliyorsunuzBizde mustafayLa kavga ettik şimdi sıkıLdım bunALdım yaaaa...
![]()
töbe yarabbim buda nerden çıktı yahu... cahilliğimi mazur göründe ben anlamıyorum hem sevdiceklerinizden uzaktasınız hemde nasıl kavga edebiliyorsunuz
aklınızı başınıza alın canım aaaaklava: bu ne şimdi bitti gibi ne demek
Bizde mustafayLa kavga ettik şimdi sıkıLdım bunALdım yaaaa...
![]()
töbe yarabbim buda nerden çıktı yahu... cahilliğimi mazur göründe ben anlamıyorum hem sevdiceklerinizden uzaktasınız hemde nasıl kavga edebiliyorsunuz
aklınızı başınıza alın canım aaaaklava: bu ne şimdi bitti gibi ne demek
askerlerinizi idare edin
askerde manyaklaşıyorlar
idare edin
merhaba canım, benim eşimde askerde ama bizim çok yeni daha 40 gün oldu
allah hepsine kazasız belasız evlerine dönmeyi nasip etsin.
askerlerinizi idare edin
askerde manyaklaşıyorlar
idare edin
kızlar sabah aradım biraz soğuk konuştu.özledim falan filan yaptım tepki vermedi.kapadık.şu saate kadar kötüydüm.sonra bianda aradım.tele istedim bağırdılar hasan koş yenge arıyor dediler.geldi naber falan filan konustuk öyle.sonra kaparken bi istğin varmı dedi.yok hasta olma üşütme iyi ol yeter dedim.tamam sende dedi.biliyorum sen yapmazsın ama ben söyliyim yine de pansuman yap gözüne dedim gülümsedi tamam dedi.görüşürüz diyip kapattık.bide ablasıyla konuştum çok saçma yanlış anlamıştır seni dedi.çünkü hiçbir sorun yoktu seni çok seviyordu dedi.psikolojisi kötüdür dedi.durumlar böyle.ama gitme konusunda kararlıyım.görmem lazım.özledim.
Canım eğer yakınsa sana git bencede..Yüzyüze görüşmeden gözlerini görmeden anlatamazsın derdini tam
kızlar sabah aradım biraz soğuk konuştu.özledim falan filan yaptım tepki vermedi.kapadık.şu saate kadar kötüydüm.sonra bianda aradım.tele istedim bağırdılar hasan koş yenge arıyor dediler.geldi naber falan filan konustuk öyle.sonra kaparken bi istğin varmı dedi.yok hasta olma üşütme iyi ol yeter dedim.tamam sende dedi.biliyorum sen yapmazsın ama ben söyliyim yine de pansuman yap gözüne dedim gülümsedi tamam dedi.görüşürüz diyip kapattık.bide ablasıyla konuştum çok saçma yanlış anlamıştır seni dedi.çünkü hiçbir sorun yoktu seni çok seviyordu dedi.psikolojisi kötüdür dedi.durumlar böyle.ama gitme konusunda kararlıyım.görmem lazım.özledim.