• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

ya böyle otur butun gun geçsinde akşam olsunda bi mj gelsin diye butun gun gözum telefonda birkere yakınmadım ama işten kaldırda kafanı acaba bu kız neyapayı de yaaa :((

ya böyle otur butun gun geçsinde akşam olsunda bi mj gelsin diye butun gun gözum telefonda birkere yakınmadım ama işten kaldırda kafanı acaba bu kız neyapayı de yaaa :((

belki fırsatı olmuyodur cnm yaww
o da istiyodur

Bizimki Elazığ'dan Yakınıyo Bidaha E sini Dahi Duymak İstemiyormuş lülülülülülü:jeyyar:

kızlar valla ya gidicem ya ölücem.izin konusunda da zeminler hazırlanıyor.azcık yalan söyleyeceğim ama aşkın gözü kördür ne yapayım allah içimi biliyor ya.destek olan herkese ayrıca çok teşekkür ediyorum...

kızlar valla ya gidicem ya ölücem.izin konusunda da zeminler hazırlanıyor.azcık yalan söyleyeceğim ama aşkın gözü kördür ne yapayım allah içimi biliyor ya.destek olan herkese ayrıca çok teşekkür ediyorum...

hadi bakalım ya inş. halletcez :1ninca:
Allah'ım sana geliyoruz kaydirigubbakcemile3

askerlerimize ithafen ;

Geldi geçti en güzel yıllarım
Sararken kırıldı aşka doymayan kollarım
Benim gibi sevdiğine hasret kalanlar

Garip gibi köşelerde hep ayrı ayrı
Anadan ayrı babadan ayrı
Bir de yardan ayrı kaldım hepsinden acı

Çeken bilir şu gurbetin acılarını
Uykusuz geçen gecelerin sancılarını
Kim özlemez ana baba bacılarını

askerlerimize ithafen ;

Geldi geçti en güzel yıllarım
Sararken kırıldı aşka doymayan kollarım
Benim gibi sevdiğine hasret kalanlar

Garip gibi köşelerde hep ayrı ayrı
Anadan ayrı babadan ayrı

Çeken bilir şu gurbetin acılarını
Uykusuz geçen gecelerin sancılarını
Kim özlemez ana baba bacılarını

bende şimdi bunu indirmeye çalışıyodum ya.gidince dinletirim ona ağlasın.atlasın boynumakötükedihüso

sLm kızLar dün akşam sevdiceğimLe yüz yüze konuştuk Ve aramızdaki meseLeyi çözdük...
artık kavga etmeyeLim dedik...Çünkü çok yıpranıoruz....boynuma sarıLdı seni seviorum prensesim dedi...Ama sen bunu anLamıorsun dedi....Ben herşeyden çok seni özLemişim dedi ..Senin için GeLdim dedi....
Canım o Benim yaaa Canım....
aşkım Yanımda şafak atmaya Devam Edio:) Şafak:113

Etmezmiyiz güzeLim duaLarımız SeninLe..Ama merkezdeyse işin Rahat yine yaaa....
Bizimki dağda oLduğu için biz gidemioruz...

Back
X