- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilekçim onun sölediklerini bence çok dikkate bile almaman gerekir şu an yawww
hepimiz için geçerli...kendilerinde diiller
aman kelin merhemi olsa kendine sürer :Saruboceq:
zate bugün aramadı hiç noldu bilmyrm son durumları
şimdi yatıyorum yarın iki sınavım var ve yarın finallere merhaba diyoruz....
aklım başka yerlerde ya bakalım konsantre olabilcez mi
bana şans dileyin :Saruboceq:
sesimi duyanlara iyi gecelerrr diyorum
çok sevindim canım adına ne güzel bu 20 günün tadını çıkarırsın inşallah doya doyaKızlar o kadar mutluyum ki,içim içime sığmıyor.Dün akşam kaynanama telefon ettim,bizde size geliyoruz dedi.Buyurun dedim geldiler oturduk,kapı bir daha çalındı kalktım açtım.Kapıda sırtı dönük bana gül uzatan birisi var.Nişanlım olma ihtimalini düşünemiyorumbile,çünkü daha sabah konuşmuştuk,Balıkesir'deydi,ayrıca kabanı da bir değişik yüzünü bir döndü.Dondum kızlar resmen dondum sarılamadım bile boynuna,3 dk beklemişizdir öylece,sonra tam sarıldım boynuna herkes çıktı kim gelmiş diye,sonra biraz ağladım,tir tir titredim onu biraz cimcirdim gerçekmi diye.Bir saat kendime gelemedim sustum kaldım,20 gün burada askerim.Beni o kadar mutlu etti ki,anlatamam ya.bu süpriz ayaklarımı yerden kesti.3 saat oturdular sonra kalktılar.Bugun nasıl akşamı ederim bilmiyorum.İş yerine yalan söyleyerek ona gitmeyi planlıyorum.Ya bir de gelirken gül almış,4 yıldır kendi isteğiyle zorlama olmadan aldığı ilk çiçek bu.Ama en güzel hediye onun gelmesi.Bütün gece uyuyamadım tahmin edersiniz,sabah uyandığımda hala gülü orada,rüya değilmiş.Allah hepinize nasip etsin,böyle tatlı süprizler.
çok sevindim canım adına ne güzel bu 20 günün tadını çıkarırsın inşallah doya doya
bende bugün bitanemi gördüm:asigim:
çoookk mutluyum:dance:
:teytey::teytey: