• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlar o kadar mutluyum ki,içim içime sığmıyor.Dün akşam kaynanama telefon ettim,bizde size geliyoruz dedi.Buyurun dedim geldiler oturduk,kapı bir daha çalındı kalktım açtım.Kapıda sırtı dönük bana gül uzatan birisi var.Nişanlım olma ihtimalini düşünemiyorumbile,çünkü daha sabah konuşmuştuk,Balıkesir'deydi,ayrıca kabanı da bir değişik yüzünü bir döndü.Dondum kızlar resmen dondum sarılamadım bile boynuna,3 dk beklemişizdir öylece,sonra tam sarıldım boynuna herkes çıktı kim gelmiş diye,sonra biraz ağladım,tir tir titredim onu biraz cimcirdim gerçekmi diye.Bir saat kendime gelemedim sustum kaldım,20 gün burada askerim.Beni o kadar mutlu etti ki,anlatamam ya.bu süpriz ayaklarımı yerden kesti.3 saat oturdular sonra kalktılar.Bugun nasıl akşamı ederim bilmiyorum.İş yerine yalan söyleyerek ona gitmeyi planlıyorum.Ya bir de gelirken gül almış,4 yıldır kendi isteğiyle zorlama olmadan aldığı ilk çiçek bu.Ama en güzel hediye onun gelmesi.Bütün gece uyuyamadım tahmin edersiniz,sabah uyandığımda hala gülü orada,rüya değilmiş.Allah hepinize nasip etsin,böyle tatlı süprizler.

ayh ne kadar güzel yaaa:)
süprizler güzel oluyor canım :)
20 günün tadını çıkartın bol bol resim çekilinkaydirigubbakcemile5

bu arada nasılsınız kızlar
ben çok mutluyum şafak artık sadece 008 şaakaa gibi:)

aman ne güzel bazılarının şafakları azaldı bazılarının sewdikleri yanına geldi allah ayırmasın kızlarr

Kızlar o kadar mutluyum ki,içim içime sığmıyor.Dün akşam kaynanama telefon ettim,bizde size geliyoruz dedi.Buyurun dedim geldiler oturduk,kapı bir daha çalındı kalktım açtım.Kapıda sırtı dönük bana gül uzatan birisi var.Nişanlım olma ihtimalini düşünemiyorumbile,çünkü daha sabah konuşmuştuk,Balıkesir'deydi,ayrıca kabanı da bir değişik yüzünü bir döndü.Dondum kızlar resmen dondum sarılamadım bile boynuna,3 dk beklemişizdir öylece,sonra tam sarıldım boynuna herkes çıktı kim gelmiş diye,sonra biraz ağladım,tir tir titredim onu biraz cimcirdim gerçekmi diye.Bir saat kendime gelemedim sustum kaldım,20 gün burada askerim.Beni o kadar mutlu etti ki,anlatamam ya.bu süpriz ayaklarımı yerden kesti.3 saat oturdular sonra kalktılar.Bugun nasıl akşamı ederim bilmiyorum.İş yerine yalan söyleyerek ona gitmeyi planlıyorum.Ya bir de gelirken gül almış,4 yıldır kendi isteğiyle zorlama olmadan aldığı ilk çiçek bu.Ama en güzel hediye onun gelmesi.Bütün gece uyuyamadım tahmin edersiniz,sabah uyandığımda hala gülü orada,rüya değilmiş.Allah hepinize nasip etsin,böyle tatlı süprizler.

ovvv süper romantik olmuşşş afferimm onaakaydirigubbakcemile5
bana da yapılmıştı süpriz var yaaa acayip olmuştumdelikafadulden
dagıtıma bi gün önce gelmişti annesine arattı
annesi yarın kahv bize gel dedi ben de o olmadan gitmek istemedm :) kurs da vardı
nys beni getiremiceklerini anladılar sora tlf benmki aldı
sesini duyunca şok geçirdimkaydirigubbakcemile3
ertesi gün kahvaltıya tıpış tıpışş gittim tabiikaydirigubbakcemile3

slm kızlar hoşgeldiniz yenı arkdaslar demekki hepimiz tertipdaş olduk nergis:)

Son düzenleme:
Ya kızlar ya şuu an işteyim aşkımda o gıcık erkek arkadaşıyla çarşıda geziyormuş.Akşama eve gel dedi,işten çıkar çıkmaz onlara gidicem,anneside aradı çağırdı.Ya bana geliyorlar ama,kıskançlıktan ölücem.Sen geç eve ben gelicem diyor yaaaaaa,kesin geç kalııcak,hem neden evde buluşuyoruz off yaaa.Hasta mıyım neyim ben yaaaaaaaaaaa

evet canım tertibiz galiba...
hakkaten evet bazen çok fena daralıyorumsenağlama
tıpkı şu an olduğu gibi...

kızlar yaa bişey söyliycem bu erkeklerin hepsi askere gidince
yani nasıl daha kibar söylenir acaba takozlaşıyolar mı:1no2:
yoksa benimkinde mi bi tuhaflık var
biri söylesin nolur yaabenneyaptımki

Ben sabah yolcuyum kızlar.Bana şan dileyin olurmu?Cumartesi günü doğum günüm.O günü bekleyemiycem yarın öğlen yanında olurum sanırım.Barışcakmıyız bilmiyotum ama dün gece uzun zaman önce gördüğüm rüya geldi aklıma.Hasanı görmeye gidiyorum ve gizli geldim diyorum.Onu çağırmayın beni götürün nerdeyse diyorum.Çay ocağına götürüyorlar ve orda arkası dönük.Sonra beni görünce boynuma sarıldı.Eski bir rüya ama bilemiyorum....

Ben sabah yolcuyum kızlar.Bana şan dileyin olurmu?Cumartesi günü doğum günüm.O günü bekleyemiycem yarın öğlen yanında olurum sanırım.Barışcakmıyız bilmiyotum ama dün gece uzun zaman önce gördüğüm rüya geldi aklıma.Hasanı görmeye gidiyorum ve gizli geldim diyorum.Onu çağırmayın beni götürün nerdeyse diyorum.Çay ocağına götürüyorlar ve orda arkası dönük.Sonra beni görünce boynuma sarıldı.Eski bir rüya ama bilemiyorum....

canım bayağıdır takip edemiyodum oyüzden neden aranızın bozulduğunu bilmiyorum ama anlaşılan sen elinden geleni yapıyorsun,çok büyük birşey olduğunu sanmıyorum,oyüzden askerdeki stresten olmuştur gibime geliyor.Çabanı ve en önemlisi de 'seni' gördüğünde herşey düzelir ..kaydirigubbakcemile5 sana bol şanslar ..merakla haberlerini bekliyorum :kahve:

sırnaşık şey güzel bi tabir olmuş..
seninkinin dönüşüne fazla kalmamıştı sanırım?bizim daha tam 1,5ay bile olamadı.
oyüzden ne desem yalan olur,bana da gidince çok sinirli olur değişir kötü davranabilir alttan al deyip öyle şeylere odaklamışlardı ama tam aksi daha da tatlılaştı :sm_cool:
belki son aylarda o da öyle olur çünkü artık okadar sıkı eğitimden,stresten,baskıdan bıkıyolardır.sizinle hiç alakası yoktur yani,bu süreçte çok ciddiye almayın kötü şeyleri.
bi bitsin,eğer kavuştuğunuzda da hala öyle olduğunu düşünüyosanız ozaman bi gariplik olmuş demektir sengözlerimebaksanab

sırnaşık şey güzel bi tabir olmuş..
seninkinin dönüşüne fazla kalmamıştı sanırım?bizim daha tam 1,5ay bile olamadı.
oyüzden ne desem yalan olur,bana da gidince çok sinirli olur değişir kötü davranabilir alttan al deyip öyle şeylere odaklamışlardı ama tam aksi daha da tatlılaştı :sm_cool:
belki son aylarda o da öyle olur çünkü artık okadar sıkı eğitimden,stresten,baskıdan bıkıyolardır.sizinle hiç alakası yoktur yani,bu süreçte çok ciddiye almayın kötü şeyleri.
bi bitsin,eğer kavuştuğunuzda da hala öyle olduğunu düşünüyosanız ozaman bi gariplik olmuş demektir sengözlerimebaksanab

canım güzel diyosun da o gideli de 1,5 aya yakın oldu
hoş o doğuda belki şartlardan ya da oranın atmosferinden bilmiyorum
dağıtıma kadar iyiydi aslında dağıtımda sınıra gitti kuzey ırak karşısında acaba ondan mı oldu kifisfisfis

şekerim benmkinde takozlaşma fln olnadı:uhm:
belki de yengeç burcu oldugu içindir bilmemm öle diyolar

sonunda karar verdn cnm hımm ailene ne dedinfisfisfis
ben de gizli gitmiştim
msnde bişi yazmışsın o an nette diildim cnmm
iyi yolculuklar şimdiden:lepi: her şey güzel olucakkk

şekerim benmkinde takozlaşma fln olnadı:uhm:
belki de yengeç burcu oldugu içindir bilmemm öle diyolar

canım o da yengeç burcu yaakaydirigubbakcemile5
ama şimdi telefonda konuştuk herhalde biraz fazla şımardığındandı
yüz vermeyince eski haline döndüsırnaşık şey
hatta ileri bile gitti:utangac:

Back
X