iyi de güzelim o kısmı bilinçli ayrı ve kırmızı yazarak,sözde isim vermeyerek gözümüze sokan sensin sırnaşık şey o kısmı bana geldiği için oraya yorum yaptım.yoksa arkadaşlar haklı,kimse kimsenin düşündüğü gibi düşünmek zorunda değil..sen öyle demişsin biz de 1-2kişi böyle dedik bukadar basit.
ayrılsın dedin demedimki zaten,sadece biz neden böyle bişey olduğunu anlamaya çalıştık ve diğer tarafın açısından da bakarak yorum yaptık.daha pozitif olmaya çalıştık,böyle demeyip boşver desek daha mı iyiydi dedim farkındaysan?!
sevgilimi askerde beklemekle-ailemin asker olmasının tabiki çok bağlantısı var çünkü benim tüm çocukluğum-ergenliğe kadar birliklerde geçti.yani ne yaşadıklarını,nelere boyun eğdiklerini normal bi aileden gelenlerden çok daha iyi bilirim.onu kastetmiştim..
bir de sen dilekle msnde konuştun daha çok şey biliyorsun ona göre yorum yapıyorsun da-biz bilmeyerek bildiğimiz kadarına yorum yaptık diye suçlu mu oluyoruz yani?doğrudur,belki çok daha değişik boyutları vardır olayın.ama dediğim gibi biz de 'burdan gördüğümüz kadarı'na yorum yapıyoruz..a.s
buarada tartışma ortamı yaratmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın,söylediklerimin sebeplerini açıkladım sadece.herkesin fikri kendine..