• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

hee walla bunlar hele azlıktı bide çok olunca napacamm yaa yok walla hiç bişi yemekten alıkoyamaz beni:)) ama sizler böle paylaştıkça azalıyo tabii heyecanım

kızlar yakalandım.biletleri almıştım yarın sabah için ve pazar dönüş için ama son bir hamle ve işler battı.iş çantamın askısı evde kalmış annem beni aramış açmadım.babamda iş yerini aramış sormak için.ordan olay ortaya çıkmış.babam aradı eve geliyorum dedim.geldiğimde biraz çıngar çıktı tabi ama sıyrıldım olaydan.bir firmanın iş görüşmesine gittim.eğitimlerine katılcaktım.eski müdür yönlendirdi dedim.sadece kırgınlar:a015:hasanında yanına gidemedim çok kötüyüm.günlerdir bu umutla duruyordum ayakta.şimdi ne yapıcam bilmiyorum.

ayy cnm üzüldüm valla yaa umarım her şey yoluna girer
a015.gif

bileti görmediler dimi gideceginden haberleri yok

görmediler bileti valla hala bile kaçma planı yapıyorum.ben bu acıyla yaşayamıyacağım daha fazla....

topla cnm kendini yaa bırakma böle kendini.sakat işler bunlar ben de gizli gitmiştim okulla gittim diye
vala üç buçuk atmıştım

çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.de kapana sıkışır demiştim.sıkıştım cidden 3.de...kızlar ben cidden çok kötüyüm.ne kendime ne sevgime bu kadar ufak bir bitişi yediremiyorum.ya hasan ya hiç...

canım çok üzüldüm bak hayırlısı diye dua ettik hayırlısı buymuş demekki canım hiç üzülme.. bak belki gitseydin allah korusun başına bi bela gelicekdi yolda belki:( annen baban perişan olurdu evlatlarını nerede ararlardı yoksa:(sakin ol çok dua et allahtan hayırlısı dile hep canım..

Son düzenleme:
ben sevgilimi çok özledim o kuşadasında yaşıyor ben istanbulda 4 ay oldu ben de ist a taşınalı ama hiç mutlu deilim burda boğuluyorum çok özlüyorum sevgilimi hemde çok inşallah nisabn gibi nişan yapıcaz

ohhh süper duygucum vaLLa...Yasemin bugün adana da hadi sıra sende...Sizden sonrada bizde yani 8-1 Lerde işaLLAh ....GeL mayıs geL.....

ohhh süper duygucum vaLLa...Yasemin bugün adana da hadi sıra sende...Sizden sonrada bizde yani 8-1 Lerde işaLLAh ....GeL mayıs geL.....

mayısı bekleyenlerden biri de benim
daha tezkeremize 10 ay var ama
inş. izine mayısta gelcek aşkımŞeniz

gel mayıs gel
sen gel ki kasım da gelsin :lepi:

bende aşkımı çok özlüyorumm tam bir ay oldu görüşmeyeli ben ankarada yaşıyorum oda alanyada ne zor şeymş hasretlik şehirler arası yetmiyormuş gibi bide yurt dışı çıktı 3 ay yok offf allahımm offf allah sabr versin tüm hasretlik çekenlere

ayyy kızlar bu şiir bi harika yaa bakarmısınızzzzz :asigim:

Bir gün baksam ki gelmişsin..

Bir güvercin gibi yorgun uzaklardan yar.

Gözlerinde bir bitmez,bir tükenmez güzellik

Saçlarında ilkbahar..

Gülüşünde taze serin bir rüzgar

Ellerin yine eskisi kadar güzel

Çiçek açmış dokunduğun bütün kapılar..

Hasretin içimde sonsuzluk kadar.

Şaşırmış kalmışım birdenbire çaresiz.

Dökülmüş yüreğime gökyüzünden yıldızlar.

Ne yüzünde bir gölge,ne dilinde sitem var.

Tozlu pabuçlarını gözlerime sürmüşüm

Benim olmuş dünyalar. . .

Back
X