• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar çok özledim onu ya.herkes bekle diyor.sebebi yok diyor ama bilmiyorum.ablası sormuş bitti demiş kızı üzmüşsün demiş siz karışmayın demiş.ne yapcam bilmiyorum ben.kankası da sakin ol bekle diyorum beni dinlemiyosun diyor.kafam allak bullak.

alla alla yaw anlamadım ben de.noldu acaba birden
kankası bekle diyosa bi bildigi vardır belki de

alla alla yaw anlamadım ben de.noldu acaba birden
kankası bekle diyosa bi bildigi vardır belki de

deliricem işte.bekle diyor başka şey demiyor.bişey bilmiyorum kanka dedi bana.hatta konuşunca haber ver dedim.konuştuktan 1gün sonra ben sorunca konustum dedi.bişey yok dedi diyor.dünde msj atmıştım.kanka ben sana bekle diyorum sen beni dinlemiyosun hiç diyor.birileri bişey biliyor benden saklıyor.deli olucam gerçekten.

Gel Artık
Neysen nesin, kimsen kimsin
Gel artık.
Bu yürek daha fazla dayanamayacak seni beklemeye
Gel artık.
Dünyanın bütün renklerini toplayıp
Dizdim önüme
Hiç biri çizemedi seni
Dünyanın bütün kelimeleri
Yazamadı
Gel artık.
Yazdığım tüm şiirler
Sana lâyık değildi
Sahipsiz mektuplarım
Sana uyarlanmadı
Gel artık
Yaşadığım tüm yıllar
Seninle yaşadıklarımın yanında
Sıfır kaldı.
Bu yürek dayanmıyor artık sensizliğe
Gel artık
Yürek sızım
Bitanem
Bekletme beni
Gel artık.

ben de mrk ettim yaa inş bi bildikleri vardır.ama beklemek kolay diil tabiii
bu yazdıgın şiir de çok güzelmiş...

14 hazıran 2004 şafak 90 sayıyorum bundan ıkı gun önce nısanlımla telefonda konustum ve ıkı gun sora belli bi saatte arıcagını söledı bızım orada telefonla konusmak kolay olmuyordu o dönem neyse beklemeye basladım 15 dakıka sora telefon caldı benı anons ettıler fırladım gittim ANNEM dı telefondakı bı sure konustuk anneme GİZEM in arıcagını söledım yane nişanlımın annem aglamaya basla dı ne oldugunu sordum söleyemedı ablam aldı telefonu elıne zor bela o söledı GİZEM in postaneye giderken yolda araba çarptıgnı oldugum yere yıkılmısım gerısını hatırlamıyorum bı sure sora revirde actım gözumu kosarak komutanıma cıktım oda aynı haberı almıs evdekılerını arayıp ızın ıstedım vermedıler kaçacagımı söledım mutlaka gıdıcegımı söledım bırakmadılar bızım oralarda çarşı izni yasaktı norlmal izinde yasaktı 12 ay boyunca sureklı operasyonlara gıderdık ve netıcesınde söz verdıgım bırını canımı son kez göremeden topraga verdıler sımdımı ist de yasıyorum mersinliyim bu olaydan sora mersınde durmadım ve kımseyle ılgılenmedım herhangı bı cıktıgımda olmadı ama senede 4 defa gıdıp GİZEM imi görür tekrar gerı gelirım.

bu hikayeyi mail atsam mı acaba.belki düzelir.duyguları kabarır.

ayy ne kötü bi hikaye yaa nerde okudun bunu
ne desem bilmiyorum kii duygu sömürüsü gibi oluyo biraz :uhm:

sınavlar bittiiiiiiiiiiii
özgürüüümmmmhihoyyyt
şafak 114
o da bitiyoo:1rolleyes:

ah ben de bitireydimÇok üzgünüm çoook
haftaya iki sınav varrrbenneyaptımki

slm kızçeler naparsınız?isyetemki size bişe söyleyem..ben kocacıgımı çok özledim:P

ben de kocacııımı özledimm , kalben evliyim:utangac:
iki gündür konuşamadık yaw yarın çarşı vardır inşş:çok üzgünüm:

Back
X