• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

hergün böyleyim ben kuzum her aradıktan sonra her yastığına dokunduğumda onun adını her andığımda ağlıyorum şuan ağladığım gibi.............

ozlem020ve4.gif

Kızlar eşiniz,sevgiliniz otobüse bindikten sonraki o bakışı hatırlıyomusunuzz usta birliğine giderken bende yanında gidemedim çünkü çok uzak...:( o son bakışı bitirdi beniii bana baktı elini son kez salladı gözlerini sildi ağlıyodu:(

Kızlar eşiniz,sevgiliniz otobüse bindikten sonraki o bakışı hatırlıyomusunuzz usta birliğine giderken bende yanında gidemedim çünkü çok uzak...:( o son bakışı bitirdi beniii bana baktı elini son kez salladı gözlerini sildi ağlıyodu:(

off mervişimm sen böyle dahada zorlaştırıyon ama herşeyi ben hatırlıyorum tabik ama hatırlamamaya çalışıyorum yoksa kötü oluyo benim için

ben ne giderken gönderebildim
ne de geldi bugün karşılayabildimm
askerken de hiç görmedim çünkü çok uzaktı
hepsi içimde kaldıı

hatırlamaz mıyımmm....annesi ona peçete uzatmıştı gözlerini silsin diye..
ben de zoraki gülümsemeye çalışıyodum gözlerimi kaçırarak......ahh ahhh

şafak 112 ve zaman her zaman hızlı geçerdi ta ki sen askere gittiğinden beri çok yavaş geçiyor dakikalar uzuyor sanki,offfffffffff

ah ben de bitireydimÇok üzgünüm çoook
haftaya iki sınav varrrbenneyaptımki

ben de kocacııımı özledimm , kalben evliyim:utangac:
iki gündür konuşamadık yaw yarın çarşı vardır inşş:çok üzgünüm:

seninki de biter mervecim az kalmış
sonraaa özgürlüğün tadını çıkarırsın benim gibikaydirigubbakcemile4

nesli çaktırmasına kızımkaydirigubbakcemile4
elebt bigün kocam olacak yani gönülden evliyiz bizkaydirigubbakcemile3
la ben herkesi gülsün diye uğraşıyom bunlar aglayıp duruyooo.. biz güçlü olacaski sevdiklerimiz daha çok üzülmesin kızlarrr aaaa..

iyiki dogdun dilekkk iyiki dogun dilekkkk:) mutlu yıllar tatlım..
life sende nispet yapma kız bize:)

elif seninki kısa dönemmiş bilmiyodum.o zmn izin kullanmazsa nasıl olur bilmiyorum :uhm:
aynı okuldamıydınız kıs o da mı ögretmen yoksaa

elif seninki kısa dönemmiş bilmiyodum.o zmn izin kullanmazsa nasıl olur bilmiyorum :uhm:
aynı okuldamıydınız kıs o da mı ögretmen yoksaa

yok mervecim aynı dersanedeydik:)
yani teee össden tanışıyoruz
onun bölümü 4 yıldı mezun oldu askere gitti:a015:
benim ki branş öğretmenliği olduğundan 5 yıldı benim bi senem daha var o yüzden
zaten o mezun oldu biz çıkmaya başladık:asigim:

canım durda azcık yapim yahu
haketmedimmi ama yaa:)

hozefin nicki cnm tanırmsıın bilmem
:sm_confused:
hımm sağol canım hiç konuşmadık ama yazdıklarına göz atmıştım şu sıra azcık dertli sanırım
umarım doğum günü ona çok güzel günler getirir
tekrar iyi ki doğdun dileka.s.

Back
X