• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

aynen öyle canım yaa
bi de şimdi yarıyıl tatili girdi ki sorma
arkadaşlarla da görüşemiycem
iyi ki siz varsınız dertleşiyoruz iyi oluyo vallakaydirigubbakcemile5
:enbuyukkk:

ay ben sonunda okulu bitirdim şimdi ağustosa kadar tatil :lepi: en büyük moral onların neşeli seslerini duymak tabi :asigim:
dağıtım iznini kaç gün kullandı kızlar sizinkiler benimki diyor ki bi gün bile az kullansam erken dönmem için güzel olur şafağı izinsiz sayıyoruz artık zaten :emir_bebek:

canım bizimki zaten kısa dönem o yüzden dağıtım izni falan kullanmadı
istese de vermiyolar zaten doğuda çünkü:a015:
ama dediği mantıklı ne kadar az izin kullansa o kadar erken döner:kahve:

valla ona kalsa dağıtım izni sanırım 7 gün o 5 gün olarak kullanıcak 2 gün bile ne kadar önemli burda olsan görürdük seni diyo kaydirigubbakcemile3 bana göre de onun kararları önemli orda sıkıntıyı çeken o nasıl rahat edecekse öyle olsun dedim bende :asigim:

ayy kıslar çook mutluyumm bugün istemeye geldiler beniii sırnaşık şeyeğer kısmet olursada cumartesi nişanımızz weya sözümüz warr:sm_cool:

ayy kıslar çook mutluyumm bugün istemeye geldiler beniii sırnaşık şeyeğer kısmet olursada cumartesi nişanımızz weya sözümüz warr:sm_cool:

çok sevindim canım yaaa
hayırlı olsun bi sürü mutlu olun:nazar::nazar:
bu kaçıncı bilmiyorum amaaa
darısı bize yaaa
daha ne kadar kuracaz bu cümleyi merveeeeeeeeee

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah :1hug: sözle nişanı bir arada yapmayın bence ikisininde heyecanı farklı olsun sonra aklında kalmasın keşke diye -tatlicadiarzu- keşke isterken bide söz taksalardı benimki öyle olmuştu 6 gün arayla yapmıştık sözle nişanı :asigim: nacizane fikrim tabi :utangac:

ayyyy inanmıyorummmmmm nesliii:) canım benım yaaaa kıyamam saaannnaaa:) nasılda heyecanlısındır şimdiii elin ayagın birbirine dolanır.. bu günlerde dikkat et kendine canım çok nazara gelirsin vallahi dikkat et:)allah tamamına erdirsn canım..

saolun kıslarr ben nişan istemiom ewde aile arasında söz yapcaz cumartesii size çiçek we çilolata mı göstermek istiyorumm

resim0040jn4.jpg

resim0042dm8.jpg
:asigim::asigim::asigim::asigim:

eğer bende birgün evlenmeyi düşünürsem nasip olursa.. bende evde istiyorum sözümü öyle dışarda istmıyorum aile arasında istiyom..

Back
X