• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

iyi aşamlar kızlar .... doğru valla özlenmezmi benimkide 8 aylık bi özlemden sonra izne geldi 20 gün yanımdaydı...ama pazar günü sabahı gidio ve nasıl yolcu edicem bilmiorum.....şafak:109

günaydınlar güzel kızlarrrrr..duygucum yazdıklarını okudum yorumumuda yaptım sen bugün çok heyecanlısın belkide nete giremessin ama inşallah aramızdan ayrılmassın.. allah mutluluunu heyecanını daim etsin tatlım.. e herzamanki gibi darısı başımıza:)

biten 344:nazar:
kalan 108hihoyyythihoyyyt

günaydınlar güzel kızlarrrrr..duygucum yazdıklarını okudum yorumumuda yaptım sen bugün çok heyecanlısın belkide nete giremessin ama inşallah aramızdan ayrılmassın.. allah mutluluunu heyecanını daim etsin tatlım.. e herzamanki gibi darısı başımıza:)

biten 344:nazar:
kalan 108hihoyyythihoyyyt

günaydın Tertip (: katıLıorum sana.....ŞafakLar aynı artık...say bakaLım...anam bi inemedik 99 a....insekte rahatLasak delikafadulden

kızlar bende sevgilime resimlerden slayt yapıcam ama nerede yapıcam bide yaparım açamassa çok üzülürüm:(

naber kıslar kimsecikler yokk bugün çarşıya çıktık alışweriş yaptık alyanslarımızı falan aldık cumartesi beklerim hepinizi haa :)))))

kızlar bende sevgilime resimlerden slayt yapıcam ama nerede yapıcam bide yaparım açamassa çok üzülürüm:(

ben power pointte yapmşmtm cnm çok güzel olmuştu ama benm prog 2007ydi her yerde 2007 olmadıgı için zor buldu olan yeri yaparsan 2003ten yap o heryerde var

Adana Adana duy sesimiziii
bu gelen aşkımın ayak seslerii

adanadayız bugünn
yuppiiiiiiiiii
459 gündür hayalini kurduğum yerdeyimmmm
şafak sadece 1 :)

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:asigim::asigim::sm_cool::sm_cool:

çok sevindim kısss başlığını da okudum çok güzel olmuşş fotolarla fln daakaydirigubbakcemile5
darısı başımıza artıkk sen sona geldinn:asigim:

Back
X