• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

pff bi kargo göndercm şunu da mı koysam böle mi yapsam şöle mi yapsam içime dert oldu :)
bi de kargo pazar günleri kapalıymış çarşıya ya pzr çıkarsa nolck :S
süpriz olsun diyrm ama olamıycak galiba çünkü cts çık demem gerekcek

selam kısslar cuma askımın yanındaydım tekirdağa gittim ayy nasıl öslemişimm kokumu ya hiç ayrılasım gelmedi surda 98 günümüz kaldı işallah hepimizin safağı biran önce biter allahım kimseye ayrılık vermesinnn onu cokkk seviyorummmmmmmmm

kızlar herkese selam
size bişi sorcam yaa
sizi ne kadar süre arayla arıyolar??
ben mi çok oluyorum acaba merak ediyorum o yüzden bi soruyum dedim:uhm:

şekerim duruma göre değişiyo.yeri geliyo üç gün konuşamadıgımz oluyo bizim..
ama fırsat olursa da her dk arıyo yanii

tamam mervecim çok teşekkür ederim bilgi için
ama ben yani hakkaten çok oluyomuşum:1no2:
bundan sonra trip atmıycam hiç:utangac:
ama napıyım yaa sesini duymak istiyoruumm:asigim:

nası özeniyorum size aahh ah senağlama 20 gün sonra dağıtıma gelecek inşallah tek avuntum o bide gideceği yer iyi ve yakın çok şükür :Saruboceq:

selam kızlarhihoyyyt

pff bi kargo göndercm şunu da mı koysam böle mi yapsam şöle mi yapsam içime dert oldu :)
bi de kargo pazar günleri kapalıymış çarşıya ya pzr çıkarsa nolck :S
süpriz olsun diyrm ama olamıycak galiba çünkü cts çık demem gerekcek

senin gibi bende baya bi düşünmüştüm yollarkenkaydirigubbakcemile3

canım zaten şubeye yolluyorsun nasıl süpriz olcak ki
gidip al diyince anlar :)
ben gönderirkende 3 gün bekletiyoruz dediler
3 gün sonra geri gelir teslim anlınmazsa dediler
ben asker olduğunu söyledim o zaman istediği zaman gelip alabilir dediler

komutanından izin alıp hafta içi almıştı paketi..
bi arkadaşına kimliğini verip ona da aldırtabiliyormuş

kızlar herkese selam
size bişi sorcam yaa
sizi ne kadar süre arayla arıyolar??
ben mi çok oluyorum acaba merak ediyorum o yüzden bi soruyum dedim:uhm:

bizim en fazla 3 gün oluyo
ama son 1 haftadır sesini duymadım
sadece mesaj attı çok yoğunuz arayamıyorum diye
en azından nasıl olduğunu öğrendim buna da şükür..

bu konuda üstüne gitmem asla
çünkü ortamını bilmiyorum
o zaten müsait olduğunda hemen arar

nası özeniyorum size aahh ah senağlama 20 gün sonra dağıtıma gelecek inşallah tek avuntum o bide gideceği yer iyi ve yakın çok şükür :Saruboceq:

usta b. neresi çıktı meltemcim?

meltem cim nereye düştü dagıtımına? nacide kız nasıl gittin muğladan tekirdağa bende orduya gitmek istiyom ama korkuyom biraz:(

tamam mervecim çok teşekkür ederim bilgi için
ama ben yani hakkaten çok oluyomuşum:1no2:
bundan sonra trip atmıycam hiç:utangac:
ama napıyım yaa sesini duymak istiyoruumm:asigim:

haklısın cnm kim istemez kii:1no2:

selam kızlarhihoyyyt

senin gibi bende baya bi düşünmüştüm yollarkenkaydirigubbakcemile3

canım zaten şubeye yolluyorsun nasıl süpriz olcak ki
gidip al diyince anlar :)
ben gönderirkende 3 gün bekletiyoruz dediler
3 gün sonra geri gelir teslim anlınmazsa dediler
ben asker olduğunu söyledim o zaman istediği zaman gelip alabilir dediler

komutanından izin alıp hafta içi almıştı paketi..
bi arkadaşına kimliğini verip ona da aldırtabiliyormuş

asker dicem artık bekletsinler.cnm şubeye yollıcam da tam çıktıgı an arayıp bi kargoya ugra desem de düpriz olur.yoksa bi kaç gün önceden biliyo olsa ne acaba diedie mrktan çatlar.oyüzden süpriz oluyodelikafadulden
bi de pazar günü çıkarsa diyorm nolck:) çünkü kapalı oluyomuş pazarları.ona da bi kılıf uydurcz artık

mervecim üzülme bişey olmazzz sen dersin hafta iiçi aldırır bişey gönderdim sana de netten de bakarsın ulaşıp ulaşmadıgına ulaştıgına gider aldırır kendisi çıkamasada benımde maktubum samsuna ulaşmış:)torabya atıldı dedigine göre orada heralde?

usta b. neresi çıktı meltemcim?

meltem cim nereye düştü dagıtımına? nacide kız nasıl gittin muğladan tekirdağa bende orduya gitmek istiyom ama korkuyom biraz:(

zonguldak jandarma da muhabereci olacak canımcımlar :asigim: bizim yazlığımız bartında yazın ona 2 saatlik mesafede olucam yani kaydirigubbakcemile2

meltem çok sevındım canım valla çok rahat eder inşallah enazından batıda yani pek korkun olmaz..

şafak 398 benimde kızlar çok özledim onu 13 şubatta dağıtıma gelio 14 şubatta :asigim: burda olucak çok mutluyum :teytey: :sm_cool: :lepi: askerliğini ankarada yaptı 3-4 kez gittim görmeye ama usta birliği gaziantep düştü nasıl gidicem nasıl yapıcam bilmiyorum :1no2: nişanlı oldugum için ankara sorun olmuodu pek ama gaziantep kesin sorun olucak 62 gün arada görsekde zor geçti çünkü o bana çok düşkün aynı şekilde bende nasıl dayanıcam bilmiyorum ALLAHIM SEN BANA VE BENİM GİBİLERE SABIR VER VE HEPSİNİ KORUSUN :Saruboceq:

Back
X