- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
şafak 398 benimde kızlar çok özledim onu 13 şubatta dağıtıma gelio 14 şubatta :asigim: burda olucak çok mutluyum :teytey: :sm_cool: :lepi: askerliğini ankarada yaptı 3-4 kez gittim görmeye ama usta birliği gaziantep düştü nasıl gidicem nasıl yapıcam bilmiyorum :1no2: nişanlı oldugum için ankara sorun olmuodu pek ama gaziantep kesin sorun olucak 62 gün arada görsekde zor geçti çünkü o bana çok düşkün aynı şekilde bende nasıl dayanıcam bilmiyorum ALLAHIM SEN BANA VE BENİM GİBİLERE SABIR VER VE HEPSİNİ KORUSUN :Saruboceq:
kuzum şafağını şafak panomuza yazzmayı ihmal etme lütfen ilerde birgün panomuz ne şafaklar gördü allahın izniyle hepside sağsalim döndü ne şafaklar yedi panomuz demek istiyorum walla ne güzel sevgililer gününde yanında olacak belki eşimde yanımda olur bu hafta içi izne gelmek istiyor komutanlarda izin verecek gibiler bende bekliyorum bakalım inş gelecek karsta benim eşim seninde gaziantepmiş bi uzaklığı var can sıkan antebin öyle tehlikeli biyer değil güzel biyer şükret canım eşim karsta sürünüyo ben onun sürünmesine bile şükrediyorum